Idrættens Hus har skiftet til SALTO adgangskontrol

Adgangskontrol

Sportens Hall of Fame er nu sikret med en SALTO adgangskontrol fra Ahlsell. Brian Vesterager, der er driftsansvarlig i Idrættens Hus er tilfreds. Nils Meilvang (2024)

Ahlsell – Danmarks Idrætsforbund har valgt at installere SALTO adgangskontrol i Idrættens Hus i Brøndby. Med SALTO har vi fået et låsesystem, hvor sikkerheden er i top samtidig med, at det er utrolig brugervenligt, lyder det fra Danmarks Idrætsforbund.

Se Leverandører af Adgangskontrol her

Udover Danmarks Idrætsforbund huser Idrættens Hus i Brøndby hele 54 specialforbund samt Team Danmark og Anti Doping Danmark.

“Idrættens Hus er et levende og dynamisk hus, hvor masser af aktive mennesker har deres daglige gang. Derfor har vi brug for en elektronisk adgangskontrol, der er både fleksibel og nem at bruge for alle, der kommer i Idrættens Hus, og det har vi fået. Jeg er supertilfreds med vores nye låsesystem fra SALTO,” siger Brian Vesterager, der er driftsansvarlig i Idrættens Hus.

SALTO fungerer bare godt

Idrættens Hus har i flere år haft et andet elektronisk låsesystem, som Brian Vesterager ikke har været så begejstret for.

“Vores gamle låsesystem var ikke særlig brugervenligt, og desuden havde vi et temmelig dyrt service-abonnement hos det sikringsfirma, som havde installeret systemet. Sådan er det slet ikke med SALTO, som er både bedre og langt billigere i drift end vores gamle system. Vi kommer til at spare mange penge ved at skifte til SALTO,” siger Brian Vesterager.

Han fortæller, at der faktisk allerede i nogle år har været SALTO adgangskontrol i en mindre del af Idrættens Hus.

“Da vi for nogle år siden opførte en ny tilbygning til DanskHåndbold og SvømDanmark, fik vi installeret SALTO på alle døre. Derfor har vi haft mulighed for at afprøve SALTO, og jeg må sige, at det bare fungerer godt. Det har været uhyre driftssikkert, og derfor er jeg glad for, at vi nu skal have SALTO i resten af Idrættens Hus,” siger han. 

Det kan ikke være nemmere

Idrættens Hus indeholder i alt omkring 38.000 kvm, som fortrinsvis består af kontorer til de mange idrætsforbund under Danmarks Idrætsforbund samt en lang række møde- og konferencelokaler og forskellige sportshaller og træningsfaciliteter. 

“Vi har fået oprettet de forskellige idrætsforbund i SALTO-systemet og tildelt dem adgang til bestemte døre. Så fremover er det ganske enkelt at printe SALTO-kort til medarbejderne, som giver dem adgang til præcis de områder, som de har brug for. Det kan ikke være nemmere,” siger Brian Vesterager.

Overalt i Idrættens Hus er der valgt en online SALTO-løsning, hvor alle yderdøre er forbundet til netværket. Onlineløsningen giver blandt andet mulighed for fjernåbning, opdatering af brikker og for at modtage notifikationer, hvis en dør ikke er lukket korrekt. 

En perfekt løsning til Idrættens Hus

Det er installatørfirmaet Sikret A/S, der har stået for at installere SALTO-adgangskontrol i Idrættens Hus.

“Vi har gennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med Idrættens Hus, og jeg mener helt klart, at SALTO er den perfekte løsning for dem,” siger service manager Steen Houby fra Sikret.

Med tilbygningen, hvor der allerede tidligere er installeret SALTO, har Idrættens Hus nu SALTO adgangskontrol på mere end 150 døre.

“SALTO er et elektronisk låsesystem, der er meget intuitivt og nemt at bruge for vores kunder, og det er samtidig ret enkelt for os at sætte op. Vores kunder er altid glade og tilfredse, når de har fået SALTO, og det er jeg sikker på, at Idrættens Hus også bliver,” siger Steen Houby.

Se Leverandører af Digital adgangskontrol her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger