Videoovervågning

Videoovervågning - Leverandører af Videoovervågning finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end Videoovervågning, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om Videoovervågning:


Book1drone

Rudolfgaardsvej 1 D
8260  Viby J
Tlf.: 61 66 56 64
E-mail: info@book1drone.com

www.book1drone.com

Kompetencer: Droneinspektion, inspektioner, salgsejendomme, sportsaktiviteter, bryllup & fest, reklame og dokumentation, eventflyvning, overvågning, live streaming, broadcasting

Læs mere om Book1drone


ComSystem A/S

Porthusvej 9
3490 Kvistgaard
Tlf.: +45 4913 9693
E-mail: salg@comsystem.dk

www.comsystem.dk

Kompetencer: Adgangskontrol, Alarmsendere, Radiomodems, Radiostyringer, Kranstyringer,Trådløs fjernstyring og nødstop, Video overvågning, Trådløs nødstop, Trådløs datalogger, Trådløs I/O, Trådløs 4-20mA, Trådløse sensorer

Læs mere om ComSystem A/S


DANBIT A/S - Dansk Binær Teknik

Værkstedsvej 39
4600 Køge
Tlf.: +45 56 66 20 20
E-mail: salg@danbit.dk

www.danbit.dk

Kompetencer: 19" Racks, Dataopsamling, Industri PC, Kabinetter, Kabler, Monitorer, Panel PC, RFID, Strømforsyninger, Strømskinner, Videoovervågning

Læs mere om DANBIT A/S – Dansk Binær Teknik


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


SystemHouse Solutions AB

Mikrofonvägen 28
126 37 Hägersten, Sverige
Tlf.: +46 10 303 99 70
E-mail: info@systemhousesolutions.com

www.systemhousesolutions.dk

Kompetencer: Adgangssikring, adgangskontrol, tyverisikring, tyverialarm, videoovervågning, brandalarmer

Læs mere om SystemHouse Solutions AB


reEL-installation

Arnold Nielsens Boulevard 66A
2650 Hvidovre
Tlf.: 70 25 00 73
E-mail: kontakt@reel-installation.dk

www.reel-installation.dk

Kompetencer: El-tavler, el-syn, datainstallationer, kontorinstallationer, belysning, flugtvejsbelysning, panikbelysning, intelligente bygningsinstallationer, ABA automatisk brandalarmer, fejlfinding, ladestik hybrid og elbiler, ITV overvågning, El-sikkerhedsattest

Læs mere om reEL-installation


Termisk overvågning fra Elma Instruments A/S…
Elma Instruments er FLIR masterdistributør i Danmark, Sverige og Norge - men vidste du, at vi også leverer hele det store FLIR Thermal Security produktprogram? Nogle af de mange applikationer er f.eks. tyveri­sikring, perimetersikring, byggepladsovervågning, brandovervågning, grænsekontrol, feber-screening m.m.

FLIR er kendt som verdens største og førende producent af termiske produkter til mange forskellige applikationer og brancher – en af disse applikationer er termisk overvågning. Det store FLIR Thermal Security program indeholder flere forskellige kamera-serier til termisk overvågning samt en kombination af almindelig video overvågning kombineret med termisk overvågning.

FLIR’s termiske overvågningskameraer leverer uovertruffen billedkvalitet både dag eller nat, kameraerne er robust bygget, og velegnet til både indendørs og udendørs installationer. Du kan frit vælge mellem bullets, domes samt faste eller PTZ-kameraer, som alle er designet til at fungere problemfrit med diverse video management software (VMS), så du er sikker på en overlegen brugeroplevelse i hele produktets levetid.

Thermal Security kameraerne leveres med forskellig termisk opløsning og dermed billedkvalitet, samt mange forskellige linser der kan vælges afhængig af hvor stort et område kameraet skal dække eller hvor langt det skal kunne ”se”. Ring til vores eksperter på 7022 1000 hvis du er interesseret i FLIR Thermal Security, eller tjek www.elma.dk for en produktoversigt samt brochurer over de mange tilgængelige produkter...


Julen er højsæson for indbrud på byggepladsen
Indbrud på byggepladsen er et stort problem herhjemme, hvor næsten hver anden bygge- og anlægsvirksomhed har haft besøg af ubudne gæster alene det seneste år

Nu nærmer julen sig, og her har de fleste byggepladser lukket ned for aktivitet. Dét øger risikoen for indbrud yderligere, og det er derfor vigtigt at tænke i mere strategisk overvågning af byggepladsen.

Den danske byggebranche er stærkt plaget af indbrud. Mere end fire ud af ti af bygge- og anlægsvirksomheder har haft indbrud på byggepladsen alene det seneste år, viser en ny undersøgelse fra Dansk Byggeri.

De ubudne gæster kommer på besøg, når der er lukket på byggepladserne, og især julen er et populært tidspunkt at gå på rov. Dét vurderer, John Larsen, der er byggeleder hos entreprenørselskabet KPC:

- Der er ingen tvivl om, at indbrud på byggepladserne er et stort problem herhjemme. Når der er lukket på pladserne, er det ikke ualmindeligt, at tyve lægger vejen forbi – og derfor er det selvfølgelig vigtigt at overvåge byggepladsen. Det gælder ikke mindst perioden mellem jul og nytår, hvor de fleste byggepladser har lukket ned for aktivitet.

I julen er tyvene som børn i en slikbutik

Dyrt håndværktøj og hårde hvidevarer er blandt de varegrupper, som tyvene går mest efter. John Larsen forklarer, hvordan de bærer sig ad:

- Det er – desværre – en udbredt tendens, at de ubudne gæster skærer hul i containere og stjæler, hvad de kan af dyrt håndværktøj. En anden udsat varegruppe er hårde hvidevarer, som ofte står i boligerne i de byggekomplekser, der er under opførsel på byggepladserne. Her er det ikke ualmindeligt, at tyvene smadrer hoveddøren og stjæler hvidevarerne, siger byggelederen og fortsætter:

- Indbruddene koster de involverede aktører dyrt. Ikke kun i mistede og ødelagte materialer, men også pga. forsinkelser, som kan betyde, at det bliver en udfordring at levere byggeprojektet i tide.

Problematikken nikker man genkendende til hos Video Guard Denmark, der er specialiseret i byggepladsovervågning og tilbyder højopløsnings-kameraer på strategisk placerede kameratårne:

- Problemet er kæmpestort. Man kan blot kigge på tallene fra Dansk Byggeri, der slår fast, at der hvert år bliver stjålet for en halv milliard fra varebiler og byggepladser. Hvad angår indbrud fra byggepladsen, er vi ikke i tvivl om, at perioden mellem jul og nytår er højsæson. Her har vi en højtid, hvor byggepladsen er lukket ned i den måske længste periode på året. Det giver gode betingelser for tyvene, der får det som børn i en slikbutik, fortæller Jimmy Holm Olsen, Nordisk direktør hos Video Guard Denmark.

På tide at tage truslen mere alvorligt

Overvågningseksperten mener, at der er et stort behov for, at der i højere grad tænkes i strategisk overvågning af byggepladsen:

- Selvom brancheorganisationer som Dansk Byggeri har stort fokus på indbrud på byggepladsen, kan vi desværre konstatere, at der ikke er nogen fremgang på området. Faktisk er antallet af anmeldte indbrud ifølge Rigspolitiets statistik-database steget de sidste frem år: fra 1.066 anmeldelser i 2014 til 1.097 i 2018, siger Jimmy Holm Olsen og afslutter:

- Skal den negative udvikling vendes, er det på tide, at landets bygge- og anlægsvirksomheder tager indbrudstruslen alvorligt og tænker i mere strategisk overvågning af byggepladsen. Fx er det en mulighed at leje ekstra overvågningsudstyr i julen – og ikke mindst skilte tydeligt med dette. På den måde kan man være sikker på, at ens byggeplads bliver et markant mindre attraktivt mål for tyven i den ellers udsatte periode


Schneider – Ny serie NetBotz-produkter til overvågning og sikring af it-udstyr
Schneider Electric introducerer næste generation af APC NetBotz - en unik løsning til datacentre, som giver nye muligheder for at undgå nedbrud og beskytte udstyr

Et kamera med automatisk videooptagelse. Opdateret software med en ny, strømlinet brugerflade. Et omfattende sortiment af trådløse sensorer, som er lynhurtige at montere. Og ikke mindst en ny, kraftfuld kontrolenhed med et hav af smarte funktioner.

Der er nyheder og nye fordele over hele linjen i det opgraderede program af APC NetBotz-produkter fra Schneider Electric, som forenkler beskyttelse af it-udstyr i datacentre og serverrum.

Første generation af NetBotz-systemet - NetBotz 250 - satte en ny standard for, hvordan virksomheder nemt og effektivt kan opbygge det første værn mod nedbrud og utilsigtede hændelser i deres it-rum.

Hæver niveauet yderligere
Og med introduktionen af NetBotz Rack Monitor 750, Camera Pod 165 og Wall Monitor 755 hæver Schneider Electric niveauet yderligere, samtidig med at kompleksiteten af installationen bliver minimeret. Den nye generation af NetBotz byder blandt andet på:

  • Styring af adgang til op til 26 rackskabe via medarbejderadgangskort
  • Tilslutning af op til 47 trådløse og 74 kablede sensorer til måling/detektering af fx temperatur, luftfugtighed, røg, brand, oversvømmelse, vibration og meget mere
  • 230V-udgang til automatisk tænd af tilsluttet apparat, fx ventilator
  • Nyt high definition kamera, som virker under dårlige lysforhold og automatisk kan optage videosekvenser i tilfælde af fx bevægelse eller åbning af dør/rackskab
  • Ny wall monitor, som kombinerer indbygget kamera og indgange til sensorer, som letter installation og kabelføring

Sortimentet af APC NetBotz sensorer er i forvejen omfattende, og med indbygget understøttelse af trådløse sensorer bliver det endnu nemmere at montere og tilslutte nye sensorer til NetBotz Rack Monitor 750 kontrolenheden.

Strømlinet brugerflade
Den samler alle de mange sensorinput i en ny, strømlinet brugerflade, som letter overvågningen af it-installationen markant.

Hvad enten "truslen" skyldes pludselige ændringer i miljøet, forsøg på indbrud/indtrængen eller utilsigtet åbning af et rackskab, vil NetBotz opdage det og sende alarm via den indbyggede software.

NetBotz Rack Monitor 750 kan også handle præventivt, fx ved at aktivere en pumpe eller ventilator - eller lukke ned for it-udstyret for at beskytte det.

NetBotz-softwaren kan desuden nemt integreres med et overliggende DCIM-system eller BMS i Schneider Electrics EcoStruxure-familie.


Elma – Design, kvalitet og funktionalitet med succes
FLIR FX-C super high definition overvågning fra din Smartphone, tablet eller PC/Mac

Elma Instruments præsenterer nye overvågningskameraer fra FLIR til opkobling på dit trådløse netværk. “Easy to setup – easy to use”. Det roste FX kamera fra FLIR, erstattes nu af 2 nye innovative udgaver: FX-C indendørs og FX-C udendørs begge med op til 4 mega pixel opløsning.

Installationen er simple – efter at have downloadet FLIR Secure APP, føres man igennem en let og nem installationsproces, hvor man kobler kameraet op til et tilgængeligt trådløse netværk og herefter har man etableret et overvågnings system.

Systemet giver mulighed for at gemme ”event” gratis i krypteret FLIR Secure Cloud i 48 timer. Event kan være billede forandring eller lyddetektering. Med funktionen ”RapidRecap” er det muligt at se flere timers optagelse igennem på få minutter. Funktionen ”SmartZone” gør det muligt at markere områder i billedet, hvor event skal aktiveres og herved undgås ”fejlalarmer” nemmere.

Med billedopløsning på op til 4 mega pixel, HDR teknologi (High Dynamic Range) til billede kontrast styring, Ultra vidvinkel – op til 155° og infrarød LED til natbelysning op til 12 meter – er FLIR FX-C et af markeds mest komplette kameraer til privat og semi pro-fessionel brug. Indendørs udgaven har udover mikrofon også højtaler, som muliggøre 2-vejs samtale mellem APP og kamera.

FLIR Secure er en simpel og nem APP, hvor man kan tilgå alle sine kameraer hurtig, ligesom man også kan se optagelser af event, ændre SmartZoner og lave direkte optagelser


Elma – Til dem der har brug for et ekstra øje på frakken og ikke i nakken…
Elma WCCTV kropsbåren ”Full HD” 4G overvågningskamera

Efterspørgslen og behovet for kropsbårne kameraer er i stærkt stigende indenfor bl.a. politiet, sikkerhedsvagter, fængselsbetjente parkeringsvagter, togpersonel m.m. Derfor er det en fornøjelse for Elma Instruments, at kunne præsentere WCCTV nyeste produkt på det Nordiske marked. WCCTV ”Body Worn” kameraer er et engelsk produceret security kropsbåren overvågningskamera udviklet sammen med bl.a. britisk og amerikansk politi, som i øvrigt overholder ”Home Securitys” standarder.

Kameraet finde i 2 udgaver ”Connect” og ”Record” og gældende for begge kameraer; 125° vidvinkel, Full HD optagelse med lyd, Pre-recording op til 120sek., 2,8” Front display med touch kontrol. Op til 15 timers standby operations tid og 6,5 timers optagelse.

Som standard leveres kameraerne med 16GB Memory, hvilket sikrer 10 timers optagelse (Mulighed for 128GB). Kameraerne gemmer krypterede optagelser med GPS location på SD kortet og ved placering i docking-station overføres optagelser til PC/server eller cloud løsning.

WCCTV Connect giver vagtcentral eller lign. mulighed for at etablere en ”live” forbindelse til kameraet via 4G og brugeren kan ligeledes lave et alarm opkald med live streaming. Til begge kameraer finder der en række forskellige beslag til beklædningsmontering.

Ønsker du mere info omkring ovenstående kamera kontakt Per Braad hos Elma Instruments på peb@elma.dk eller på T: 60 92 59 59


SVEISTRUP lancerer Dahua’s nye videoovervågnings-produkter
Verdens næststørste producent af videoovervågningsprodukter har et bredt og dybt program

Senest har Dahua lanceret flere nye produkter, som giver installatørerne og brugerne nye muligheder.

Dahua er et forholdsvis nyt, men allerede velkendt varemærke i Danmark. Men den kinesiske koncern er faktisk også verdens næststørste producent af videoovervågningsudstyr med 11.000 ansatte – heraf 6.000 ingeniører – og en omsætning på op mod 2 mia. USD.

- Vi har i markedet set et stigende behov for videoovervågningsprodukter fra et varemærke, der dækker behovet fra mid-range til high-end til en pris, hvor sikringsinstallatørerne kan levere kvalitet til en fornuftig pris, forklarer direktør Kristian Sveistrup, SVEISTRUP A/S.

Fra adgangskontrol til droner med vægten på overvågningsløsninger
Dahua’s komplette sortiment går lige fra systemer til adgangskontrol og porttelefoner via et bredt program af overvågningskameraer til et udvalg af droner til inspektion og overvågning. Og Kristian Sveistrup ved, at sikringsudstyret i kvalitet kan matche konkurrenterne og samtidig give mere værdi for pengene.

- Dahua’s produkter er næsten alle sammen med teknik med yderligere fordele. Eksempelvis leveres flere af kameraserierne med SONY Starlight-sensorer, som sikrer skarpe billeder selv under begrænsede lysforhold. Alligevel kan de sælges til priser på niveau med andre producenters standard-kameraer. Herudover understøtter Dahua-kameraerne også Milestone- og ExacqVision VMS (Video Management System)-software til integration i større løsninger og systemer.

Produktprogram med added value
Dahua’s ePoE IP-teknologi udmærker sig ved at sprænge den traditionelle maksimale Ethernet-afstand på 100 m, hvor de i stedet giver mulighed for en afstand på 350 m med fuld hastighed samt PoE-effekt via PDS og coaxkabler. Mens Dahua’s panorama-kameraer har 4 Starlight-sensorer, der giver mulighed for 180 graders overvågning selv under meget ringe lysforhold. Og Dahua’s nye termiske/optiske kamera med 1080p Starlight-sensor og en termisk sensor på 160 x 120 pixels gør det muligt også at benytte de normalt dyrere termiske kameraer til traditionelle overvågningsopgaver.

- På samme måde har Dahua’s laser PTZ-kameraer 45x zoom. Så det kan detektere objekter på en afstand af op til 500 m i 4K. PTZ-kameraerne kan endda styres af et radarsystem, som kan tracke op til 32 objekter på op til 160 meters afstand. Med HDCVI-teknologien er det muligt at køre 4K UHD over eksisterende coax-kabler og opnå transmissionsafstande på op til 700 m.

- Alt i alt et produktsortiment, der giver nye muligheder for alarminstallatørerne, slutter Kristian Sveistrup.

SVEISTRUP A/S
Adm. direktør Kristian Sveistrup
Abildgårdsparken 4, DK-3460 Birkerød
Tlf: +45 4590 7000
ks@sveistrup.dk


Lemvigh-Müller – Overvågning hjælper Rungsted Havn tilbage på ret kurs
Havnen oplevede et stigende antal tyverier og indbrud i gæsternes biler – nu har de fået en smart løsning, som skal ændre på den statistik

Det er ikke kun sejlere, fiskere og landkrabber på tur, der lægger vejen forbi Rungsted Havn i Nordsjælland. I en periode har havnen haft store problemer med tyve, som har brudt ind i parkerede biler. Havnen huser blandt andet ti restauranter, og det er især de sultne gæsters biler, det er gået ud over:

”Det stigende antal indbrud resulterede i, at mange valgte ikke at parkere her - eller helt stoppede med at komme. Det endte med at give os et dårligt ry, og det gik ud over vores gæster, restauranterne og hele driften af havnen”, siger havnechef, Anders Söderberg.

For at forhindre og opklare flere tyverier og samtidig skabe mere tryghed på havnen valgte havnekontoret tilbage i 2016 at undersøge mulighederne for videoovervågning. Men det skulle ikke være en hvilken som helst løsning – Anders Söderberg og Rungsted Havn havde på forhånd en række helt konkrete krav.

Ønskes: ’havnebestandig’ løsning
Videooptagelserne skulle have så høj en detaljegrad, at man kunne se nummerplader og genkende personer, og derudover skulle kameraerne kunne holde til de hårde og skiftende vejrforhold. Samtidig udgjorde den manglende belysning en udfordring – der er ikke meget lys på havne, da det påvirker den maritime trafik, og derfor var det vigtigt, at optagelserne skulle give klare billeder selv om aftenen og i den mørke vinterperiode, hvor tyvene typisk slår til. Endelig skulle det også være nemt at bruge systemet.  
 
Løsningen blev 25 kameraer fra producenten Dahua, som er en af de største kameraleverandører i verden, installeret af sikringsvirksomheden SeeSafe og leveret af stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller.

Kompromisløs trådløs kvalitet
”I samarbejde med Lemvigh-Müller fandt vi frem til en løsning, hvor alle kameraerne er tilsluttet en wi-fi-forbindelse. Kameraerne, som er med Starlight-teknologi, giver farvebilleder i så lang tid som muligt, også i skumringstiden, inden det slår over på infrarødt lys. Havnen har også fået et 4K-kamera, der giver en høj detaljegrad og gør det lettere at se eksempelvis nummerplader eller genkende personer. Samtidig har løsningen den fordel, at havnechefen nemt kan tilgå kameraerne via en app”, siger sikringskonsulent fra SeeSafe, Jannik Bodholdt.

Sparede på installationen
Han fortæller yderligere, at en kablet videoovervågningsløsning normalt giver den bedste stabilitet i forhold til optagelser og billedkvalitet med det antal kameraer, der skal til på så stort et område som Rungsted Havn. Men da det meste af arealet er asfalteret, ville det blive for dyrt at grave kabler ned, og derfor blev der i stedet tænkt i trådløse baner – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Et stærkt samarbejde
Der er tale om en unik overvågningsløsning, som SeeSafe, Lemvigh-Müller og Dahua har fundet frem til sammen – og samarbejdet mellem installatør, grossist og producent har været godt, ifølge Jannik Bodholdt:

”Vi ved rigtig meget inden for sikringsområdet, men det gør Lemvigh-Müller også. Og nogle gange er det vigtigt at sparre med hinanden for at finde frem til de muligheder, der kan imødekomme kundens behov på bedste vis. Samtidig har Dahua været gode til at tage imod vores input. Det, at producenten er inden for rækkevidde og klar til at tage imod feedback fra os, som er i marken, er unikt”.

Første tyv fanget på fjorten dage
Hvor mange tyverier overvågningen ligefrem har opklaret, kan Anders Söderberg ikke oplyse. Men allerede 14 dage efter kameraerne kom op, blev den første tyv fanget, og kameraerne har også hjulpet med at opklare andre situationer – såsom da en sejlers jolle en morgen blev fundet med en knækket mast.

”Vi har ikke sat kameraerne op for at holde øje med vores gæster – men deres ting”, siger han


Bosch præsenterer kloge kameraer på sikringsmesse
De besøgende fagfolk på Danish Security Fair kan blandt andet opleve avancerede videoanalyse-værktøjer fra Bosch

Intelligente kameraer er noget af det, Bosch Security Systems vil præsentere på den nye sikringsmesse Danish Security Fair i Fredericia.
- Bosch begyndte udviklingsarbejdet allerede for mere end 15 år siden - dengang med henblik på brug i selvkørende biler. Det betyder, at vi har lagt måske 50 gange flere mandetimer i innovation og udvikling end mange af vores konkurrenter - og det giver Bosch et solidt forspring på dette marked, mener Jan Julin, Area Sales Manager i Bosch Security i Danmark.

På Danish Security Fair i MESSE C Fredericia kan de besøgende fagfolk blandt andet opleve Essential Video Analytics og Intelligent Video Analytics.

I sidstnævnte system rummer kameraerne to processorer, en til videostream og en til analysedelen.
- Antallet af kameraer og mængden af data er eksploderet de senere år. En operatør med mange skærme kan selvsagt ikke holde øje med dem alle hele tiden. Det skaber behov for systemer, som selv kan tolke billederne og sætte en markør eller gøre opmærksom på, hvis bestemte hændelser sker. Derved skal man ikke sidde i timevis og kigge optagelser igennem, hvis man for eksempel skal finde beviser, forklarer Jan Julin.

Hvert kamera kan rumme op til otte "regler", som det skal kigge særligt efter. Det kan eksempelvis være, hvis nogen forcerer et hegn, parkerer i forbudt område, efterlader mistænkelige genstande eller hvis kostbare objekter fjernes. Det kan også være mere fredelige ting som at se, om køer bliver for lange eller få et billede af, hvordan flowet rundt i en butik egentlig er.
- Det handler om at skabe proaktiv i stedet for reaktionær videoovervågning. I stedet for at komme mandag morgen og konstatere, at skaden er sket, kan man selv eller en kontrolcentral få en alarm i realtid og standse indbrud, vold, graffiti med videre. Man kan sågar have en højttaler koblet op og sige "dig i den røde jakke - du er genkendt", siger Jan Julin med et smil.

- Vi tilbyder løsningen i fire af vores kamerasystemer, og flere kommer til, siger Jan Julin, som glæder sig til at demonstrere systemet på messen i Fredericia den 29.-30. november.


D-Link lancerer sit første kamera, der er kompatibelt med Apple HomeKit
D-Link og Apple løfter nu sløret for lanceringen af det nye Omna™ 180 HD overvågningskamera (DSH-C310) – en nem og sikker løsning til at holde øje med hjemmet og det første af sin slags, som understøtter Apple HomeKit. Omna-nyheden rammer Apple-butikkerne i denne måned, men er allerede nu tilgængelig på Apple.dk

Sammensmeltningen af Omna og HomeKit gør det muligt at være til stede i hjemmet, selvom man ikke er der fysisk. Teknologien giver overblik og sørger for, at man hele tiden kan følge med i, hvad der sker via sin iOS-enhed. Fx kan man holde øje med sine børn, tjekke hvad hunden laver, når den er alene, og ikke mindst være med til at sikre huset mod indbrud. *

”Vi er stolte over at kunne lancere vores første kamera, der understøtter Apple HomeKit. Dermed bygger vi bro mellem D-Links store ekspertise inden for IP-overvågning og Apples brugervenlige home automation-teknologi. Det gælder for alle vores produkter, at vi forpligter os til at skabe løsninger, som giver brugerne nogle reelle fordele. Og den forbedrede funktionalitet og tilføjelsen af Omna 180 HD-kameraet til HomeKit-økosystemet er en direkte afspejling af netop den forpligtelse”, siger europæisk direktør i D-Link, Kevin Wen.

Med det elegante og stilfulde design er det nemt at finde plads til D-Link Omna 180 Cam HD-kameraet i hjemmet eller på kontoret. Men vigtigst af alt får man en fuld palet af avancerede funktioner. Kameraet har et 180-graders vidvinkelobjektiv, der fanger hele rummet fra væg til væg, så intet slipper gennem nåleøjet. Og man får alle detaljerne med i et knivskarpt billede takket være kameraets Full HD 1080p-videokvalitet. Dertil kommer lyd i begge retninger, night vision og microSD-kortplads.

Og der bliver ikke gået på kompromis med sikkerheden – kameraet har end-to-end-kryptering og kræver godkendelse af enhedsforbindelser med iPhones, iPads og iPod touch.

Få kontrol over hele hjemmet
Hvis kameraet registrerer bevægelse, når man ikke er hjemme, kan man modtage en advarsel og et live-snapshot af, hvad kameraet ser, direkte på sin iPhone eller iPad. På den måde fanger man tyven på fersk gerning, hvis uheldet er ude.

Omna 180 HD-kameraet spiller sammen med alle Apple HomeKit-enheder, og det betyder, at man også kan indstille fx lys og alarmer i hjemmet til at tænde, når kameraet registrerer bevægelse. Det er nemt at indstille og kontrollere kameraet via få simple trin i Apple HomeKit-appen, som er tilgængelig med iOS 10 og senere versioner.

Vejledende pris er 1.690 kroner.

Om D-Link Omna 180 CamHD (DSH-C310)

• 180-graders udsyn – Omna stammer fra det latinske ord ‘omnis’, som betyder altomfattende. De fleste kameraer har en begrænset optik på 130 grader, så den særlige 180-graders løsning giver et langt bedre overblik af hele rummet med bare ét kamera.

• Dynamisk video-streaming – Video-bitraten tilpasser sig hele tiden den båndbredde, der er tilgængelig, for at sikre fejlfri drift.

• Lyd i begge retninger – Lyt tog tal ved hjælp af kameraets indbyggede mikrofon og højttaler. Fx kan du kommunikere til din hund, hvis den (igen) kravler op i sofaen, mens du ikke er hjemme.

• Night vision – Selv i komplet mørke kan du se på en afstand af fem meter ved hjælp af infrarødt nattesyn.

• Lokal optagelse – Optag et videoklip lige så snart, der registreres bevægelse, direkte på et microSDXC-kort på op til 128 GB. Det giver en fleksibilitet, fordi man ikke skal gå på kompromis med netværk eller båndbredde – og man slipper samtidig for månedlige gebyrer for at lagre i skyen.

• Omna App – Få adgang til en række avancerede egeskaber med den gratis Omna Companion-app.

• Stilrent design – Med et elegant, diskret og stilrent look er kameraet designet til at blende ind i dets omgivelser i det moderne hjem eller på kontoret.

• Bevægelsessensor – Kameraet opfanger bevægelser, som automatisk kan igangsætte videooptagelse, alarmer og lys


Avigilon indgår nordisk distributionsaftale med EET Europarts
Partnerskabet skal sikre udbredelse af branchens mest komplette og intelligente HD videoovervågningsløsning i Norden

Avigilon tilbyder nogle af verdens mest omfattende end-to-end sikkerhedsløsninger, herunder HD videoovervågning, Self-learning videoanalyse og brugervenlige adgangskontrolsystemer. Distributionsaftalen med EET Europarts omfatter distributionsrettigheder for Avigilons systemer og løsninger i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Produktporteføljen skal distribueres via EET Europarts' professionelle netværk af specialiserede overvågnings- og sikkerhedsinstallatører og forhandlere.
     
"Jeg er meget tilfreds med distributionsaftalen, og jeg er overbevist om, at den vil styrke EET Europarts' position som distributør af professionelle high-end og end-to-end løsninger, da Avigilon er en af de absolut førende inden for totalløsninger til sikkerhedsbranchen," siger Bo Ørbjerg, Group Sales Director, Surveillance & Security hos EET Group. "I samarbejde med Avigilon kan vi tilbyde vores professionelle forhandlere og installatører teknisk support på højt niveau 24-7 365 dage om året ... selv juleaften, hvis en kritisk installation kræver det."
   
Avigilon designer, udvikler og producerer systemer til videoanalyse, VMS og hardware samt overvågningskameraer og løsninger til adgangskontrol.
   
"EET Europarts er til stede i alle fire nordiske lande med en meget aktiv salgsstyrke, og med en ambition om at levere den bedst mulige service," siger Michael Kragh, Nordic Sales Director hos Avigilon. "EET Europarts har gennem de seneste år vækstet sin paneuropæiske distribution af Surveillance & Security produkter betydeligt, og desuden opbygget både sit salgs- og produktteam med mange dygtige og kompetente medarbejdere. Virksomheden er særdeles anerkendt som en professionel distributionspartner med brede kompetencer på området, og vi ser meget frem til samarbejdet med EET Europarts."


ABUS – Hvordan afslutter du din installation af overvågningskameraer?
Synlige kabler er ofte installatørens skræk, for det ser bare ikke pænt ud. Men nu har ABUS udviklet en simpel installationsboks til de smarte og kompakte Mini Dome-kameraer

Boksen fuldender installationen af kameraerne på en professionel og æstetisk måde, og udover at give en flot montering af kameraet, beskytter og skjuler boksen kameraets kabelsamling.

Det betyder, at installationen er bedre beskyttet mod vejr og vind samt mere sikker mod hærværk. Boksen monteres med fire robuste skruer. Den fås i hvid og er dermed æstetisk i tråd med ABUS' Mini Dome-kameraer.
 
Kontakt en af ABUS' sikringskonsulenter for mere information om installationsboksen: Pål Hansson (telefon 30 85 97 01 / mail ph@abus-nordic.com) eller Torben Christensen (telefon 30 85 97 02 / tc@abus-nordic.com)


EET Europarts udvider sortimentet med overvågningsskærme fra EIZO
Ny distributionsaftale med EIZO styrker EET Europarts´ produkttilbud til kunder i Surveillance & Security segmentet

EIZO er en global teknologivirksomhed, der udvikler og producerer high-end display-løsninger.
   
Distributionsaftalen giver EET Europarts distributionsrettigheder til EIZO´s DuraVision Surveillance & Security monitorer i Norden. EIZO´s produkter skal distribueres via EET Europarts´ professionelle netværk af specialiserede system-integratorer og forhandlere i Surveillance & Security segmentet.
           
DuraVision skærmene er bygget til brug i døgndrift, og er udviklet til at gengive billeder med stor skarphed. De er derfor særligt velegende til anvendelse i forbindelse med overvågning og sikkerhed.
           
"Udover en IP Decoding Monitor til problemfri installation, er EIZO´s lineup udstyret med en unik teknologi, der forbedrer skarpheden i billederne," siger CEO Christer Lindblom, EIZO Nordic AB. "Med en erfaren og dedikeret organisation inden for Surveillance & Security er EET Europarts en vigtig samarbejdspartner for os, og vi ser frem til at udvikle samarbejdet omkring salget af DuraVision monitorer."
       
Group Sales Director, Surveillance & Security, hos EET Group, Bo Ørbjerg siger: "Med EIZO´s skærm-sortiment er vi i stand til at tilbyde vores kunder en alternativ state-of-the-art løsning, udover den traditionelle server-klient løsning. Installation og opsætning af EIZO´s skærme er gjort meget enkel, til gavn for både installatøren og slutbrugeren. Derudover er EIZO kendt for sin exceptionelle skærmteknologi, udviklet specifikt til en række brancher og industrier, herunder bl.a. til den grafiske industri, Gaming industrien, Maritim og sundhedssektoren, for blot at nævne nogle. Jeg er overbevist om, at vores samarbejde med EIZO vil skabe nye forretningsmuligheder for både EIZO og for EET Europarts, såvel som for de mange kunder EET Europarts betjener i disse krævende industrier."


Deltaco – Videoovervågning alle har råd til
Dette er det perfekte kit til dig som vil have overvågning af dit hjem eller din virksomhed

For at øge din sikkerhed tilbyder KGAURD et overvågningssystem med live optagelser i fuld HD. Du kan følge med hele tiden idet sættet er kompatibel med applikationen "KView Pro" som giver dig live adgang fra din PC, smartphone eller fra din tablet uanset hvor du befinder dig.

Sættet indeholder 4 stk. udendørs 1 MP kameraer, 4 kabler på hver 18 meter, DVR optageren incl. 1 TB HDD. DVR optageren kan håndterer op til 12 kameraer.

Sættet forventes at komme i handlen til en pris på ca. 3.000,- incl. moms.

Deltaco blev grundlagt i 1991 og er en af Nordens ledende nicheditributør af el- og IT-produkter.


Overvågning bliver ikke nemmere
Videoovervågning med plug-and-play gør installationen meget nemmere, og prisen er fordelagtig

Landets installatører får med videoovervågningsudstyr fra Dahua, som er en af verdens førende producenter af overvågningsudstyr, nemmere ved at installere løsninger uden at have solid erfaring med overvågning.
- Produkterne er ideelle til mindre virksomheder, butikker og til private og fungerer som plug-and-play løsninger, som alle installatører kan arbejde med uden forudgående kurser. Der er for eksempel indbygget PoE-switch i harddisk-optageren, så den selv finder kameraerne under installationen. Det betyder, at man ikke behøver tildele de enkelte kameraer IP-adresser, da det sker automatisk. Ligeledes er det gennem app'en iDMSS muligt at se livebilleder og optagelser, fortæller produktspecialist Anders Millard fra Lemvigh-Müller, der forhandler produkterne fra Dahua.

Opgrader til fuld HD-opløsning
Mange eksisterende videoovervågningssystemer er i dag analoge og har ringe billedkvalitet. Dahua har selv udviklet HDCVI, en ny generation af fuld HD-video over coax-kabel, der gør det muligt at sende real time fuld HD-video 300 meter via et analog RG59 coax-kabel.
- På den måde kan man nemt konvertere sit analoge anlæg til fuld HD-opløsning ved blot at skifte kameraerne og harddisk-optageren. Det sikrer en nem installation og overvågning i høj opløsning, uden at det koster en formue, forklarer Anders Millard.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Lemvigh-Müller på tlf. 3695 5499 eller skrive til sikkerhed@lemu.dk

Om Dahua
Dahua Technology er verdens sjettestørste producent af videoovervågningsudstyr og har et omfattende produktsortiment. Virksomheden er kendt for sin store udviklingsafdeling, hvor 3.600 af virksomhedens 6.000 ansatte arbejder med udvikling af nye kvalitetsprodukter, som er nemme at installere. Produkterne fra Dahua bruges ikke kun til mindre virksomheder, men er også brugt i lufthavne og vandkraftværker overalt i verden.
Læs mere på www.dahuasecurity.com