Alarmanlæg

Alarmanlæg er ofte elektroniske systemer, som reagerer på røg og andre stimuli med henblik på sikring. Et alarmanlæg registrerer automatisk uønsket gæster i form af tyve eller forsøg herpå, for herefter at afgive et alarmsignal. Alarmanlæg benyttes i virksomheder og private boliger

Leverandører af og viden om alarmanlæg:


JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C
Tlf.: 53 58 28 01
E-mail: jdb@jdb-elteknik.dk

jdb-elteknik.dk

Kompetencer: Dørtelefoner, Netværksinstallationer, Energirådgivning, Elektriker, Hjertestarter, Lader til elbil, knx, lynbeskyttelse

Læs mere om JDB El-teknik


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


SystemHouse Solutions AB

Mikrofonvägen 28
126 37 Hägersten, Sverige
Tlf.: +46 10 303 99 70
E-mail: info@systemhousesolutions.com

www.systemhousesolutions.dk

Kompetencer: Adgangssikring, adgangskontrol, tyverisikring, tyverialarm, videoovervågning, brandalarmer

Læs mere om SystemHouse Solutions AB


Mere viden om alarmanlæg:

Et alarmanlæg består af følgende dele: centralenhed, betjeningspanel, strømforsyning, akustisk alarmgiver, nøgleboks, præventive alarmskilte samt et antal detekteringsenheder. Detektorerne fungerer efter mange forskellige principper, hvoraf den mest benyttede detektor er en magnetkontakt, som aktiveres ved oplukning af døre og vinduer. Glaspartier sikres mod gennembrydning af brudfolier eller glasbrudsmikrofoner. Til rumovervågning benyttes bevægelsesdetektorer, der reagerer på varmestråling, lyd eller en kombination heraf. Bokse og pengeskabe overvåges oftest af detektorer, der reagerer på lyd eller vibrationer. Overfaldstryk og objektsikring kan også inddrages i overvågningen.


El-Service – Elektriker skaber tryghed i konfliktzone
Flygtningeprojektet, der for et halvt år siden blev kaldt for det rene vanvid, bliver nu en realitet. 60 flygtninge flytter nemlig snart ind på en af de dyreste adresser i hjertet af Hellerup. Og mens de lokale løfter øjenbrynene, lægger håndværkerne sidste hånd på de rammer, der skal skabe et trygt ophold for de tilkomne flygtninge

Det er den tidligere Copenhagen International School på Hellerupvej, som Gentofte Kommune har valgt at omdanne til boliger for nytilkomne flygtninge. Transformationen fra skole til flygtningeboliger sker med et særligt fokus på tryghed. Tryghed spiller nemlig en helt afgørende rolle, når flygtninge succesfuldt skal etablere en tilværelse i et andet land. Derfor har hovedentreprenør Holm Tømrer- og Snedkerfirma valgt EL-Service til at installere et gennemtænkt ABA-anlæg, der skal være med til at gøre de nye beboere trygge.
 
El-Service, der er DBI-certificeret og har opbygget el-tekniske specialistkompetencer gennem generationer, glæder sig over at bringe sit speciale indenfor ABA-anlæg i spil.
 
"Vi har installeret et automatisk brandalarmanlæg (ABA), som tidligt kan detektere tegn på brand og alarmere brandvæsnet. Men ikke nok med det. Vi har også tilpasset ABA-anlægget hele ejendommen, så det tillige styrer varslings- og dørlukningsanlæggene." lyder det fra Jens Weywadt direktør i EL-Service.
 
Brugen af ABA-anlæg begrænser sig naturligvis ikke til flygtningeboliger, men kan installeres alle steder, hvor man vil løfte trygheden og sikre mod brand.
 
For et halvt år siden skabte planen om flygtningeboliger i velhaverkommunen højlydte protester og kraftige indsigelser. Men i takt med at boligerne er ved at være indflytningsklare, synes den dårlige stemning at have fortaget sig. De positive holdninger pipper frem, og det er bestemt noget EL-Service støtter op om:
 
"Vi ved godt, at et ABA-anlæg blot er et lille skridt på vejen mod en tryggere hverdag for de flygtninge, der kommer hertil og har været så meget igennem. Men for os er det en ære at være med til at støtte op om og skabe tryghed for mennesker, når de mest har brug for det."


Blaupunkt Home Security – nyt i sortimentet hos reichelt
Til beskyttelse mod indbrud tilbyder onlinedistributøren reichelt elektronik nu trådløse alarmanlæg fra Blaupunkt. De sikre og let forståelige alarmsystemer kan bekvemt styres fra en smartphone. Forskellige anlægsmodeller med variabelt funktionsomfang opfylder alle ønsker til sikkerheden og kan udstyres med et stort udvalg af tilbehør.

Et indbrud i folks hus eller lejlighed har ofte vidtrækkende følger for beboerne: Det drejer sig ikke kun om de materielle skader - gennemsnitligt opstår der skader for 3.300 euro ved hvert indbrud - men om det efterfølgende tab af tryghed. Til beskyttelse af ejendomme tilbyder onlinedistributøren reichelt elektronik nu trådløse alarmsystemer fra Blaupunkt. Under navnet Smart Security System sammensætter elektronikproducenten intelligente, trådløse produkter som ved hjælp af den digitale standard GSM formidler alarmer, som er nemme at installere, og som overbeviser med et kompakt og elegant design.

For et sikkert hjem
GSM-alarmanlægget SA 2500 et den billige startmodel. Det kan udvides med op til 30 sensorer til beskyttelse. Derefter kan du enten styre anlægget via en trådløs fjernbetjening, via separate betjeningselementer eller via den gratis app på din smartphone. Alle sensorer er fra fabrikken forbundet med alarmcentralen. Der opstår ingen dyre følgeomkostninger til eksterne alarmcentraler eller vagttjenester. I tilfælde af en alarm kan anlægget sende individuelle meddelelser som er optegnet på forhånd, til seks telefonnumre efter en fastlagt prioritering. Desuden kan du bekvemt styre elektriske apparater ved hjælp af funktionen til husautomatisering hhv. appen Connect2Home. Anlægget leveres som startsæt med en dør-/vinduessensor, en fjernbetjening og en bevægelsesmelder.

Desuden tilbyder reichelt elektronik yderligere anlægsmodeller med endnu højere betjeningskomfort og et større udvalg af funktioner. Alarmanlægget SA 2700 kombinerer kravene til højeste sikkerhed med en enkel og effektiv betjening og har foruden en LCD-skærm også en lyttefunktion. Dermed kan man på ethvert tidspunkt tjekke hvad der sker hjemme. Endnu mere komfortabel er topmodellen SH 3000, som kan udstyres med op til 40 sensorer og desuden har en bevægelsesmelder med fotokamera. Dermed giver dette system optimal beskyttelse og højeste sikkerhed.

Som supplement til alle anlæggene tilbyder reichelt elektronik kompatible trådløse tilbehørsdele fra Blaupunkt, f.eks. mellemstik, betjeningsdel (optionelt med tag-reader), repeater, temperatursensor, røgmelder, varmedetektor, vandmelder, CO-melder, panikknap og en udvendig sirene