Brandbeklædning

Brandbeklædning - Leverandører af brandbeklædning finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end brandbeklædning, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om brandbeklædning:


VEIDEC

Mosevangen 102
5330 Munkebo
Tlf.: 86 28 50 00
E-mail: info@veidec.dk

www.veidec.com

Kompetencer: Industri/Special Rengøring, Klæbe & Tætningsmidler, Smøremidler, Overfladebehandling, Elektro, Værktøj, Personlig Pleje, Desinfektion og Tilbehør

Læs mere om VEIDEC


BrandSikring Danmark

Maltvej 11-13
9700 Brønderslev
Tlf.: 98 19 10 34
E-mail: info@brandsikringdanmark.dk

www.brandsikringdanmark.dk

Kompetencer: Serviceeftersyn & salg af brandmateriel, pulverslukkere, vandslukkere, skumslukkere, kulsyreslukkere, brandslanger, brandskabe, brandtæpper, ildslukkerskabe, førstehjælpkasser & udstyr, hjertestartere, sikkerhedsskilte, øjenskyl, røgalarmer, strålerør, ADR kufferter, kurser i førstehjælp & brandbekæmpelse.

Læs mere om ​BrandSikring Danmark


Krone Vinduers certificerede brandelementer forhindrer spredning af facadebrand.
Vinduesproducenten har fået certificeret både facadedøre og vinduer og har således løsningen på ”brandsmitte” mellem boligerne i etagebyggerier.

Krone Vinduer har altid været i front med udviklingen af nye vinduestyper, hvor anderledes materialekombinationer går hånd i hånd med bl.a. høj energiperformance og store elementstørrelser. Vinduesproducenten er igen gået forrest og fået certificeret et udvalg af døre og vinduer hos Dansk Brand- og sikringsinstitut efter de nyeste krav.  

Indtil nu er 3 systemer godkendt som brandelementer: Et massivt, fastkarm trævindue – og et i træ/alu, en branddør i træ og træ/alu. Alle elementer overholder minimum en gennembrændingstid på 30 minutter og indefra er træ/alu brandvinduet godkendt til 60 minutters gennembrænding. Yderligere er træ/alu vinduet godkendt som et såkaldt ”free edge” modul, hvor vinduerne kan sammenbygges og bruges til eksempelvis indvendig rumopdeling.

Brandelementerne er allerede benyttet til projekter i Stockholm og København i samarbejde med Bjarke Ingels tegnestue og Arkitema. I Sverige bruges brandelementerne til 79&Park et prestigefyldt, etagebyggeri i egetræ. Brandelementerne har næsten uændret energiperformance, sammenlignet med almindelige døre/vinduer og opfylder samtidig de høje lydkrav grundet deres tæthed.

I København valgte kunden Krone Vinduers branddøre til projekt på Enghavebrygge. Her monteres branddørene med niveaufrit bundtrin i komposit – et både brandhæmmende og kuldebrydende materiale. 

Direktør hos Krone Vinduer, Kaj Bundgaard udtaler: ”Hos Krone Vinduer vil vi fortsat have førertrøjen på, når det gælder udvikling af nye vinduestyper og således bidrage til en forbedret sikkerhed i bygningerne og samtidig have konstant fokus på energirigtige løsninger. Vi kan allerede nu mærke en stigende efterspørgsel efter Coto Fire og forventer det fortsætter fremover, hvor kunderne stiller højere og højere krav til både sikkerhed, fleksibilitet i materialevalg og ikke mindst energiperformance.”

KRONE VINDUER A/S er en 100 % danskejet ordreproducerende vinduesfabrik, som i mere end 60 år har fremstillet vinduer og døre i høj kvalitet. Krone Vinduer har gennem sparring med ledende arkitekter, leveret facadeløsninger til internationalt anerkendte og prisbelønnede bygninger


VARMEX er et teknisk tekstil D-S selv har opfundet
Tekstilet beskytter imod alt fra metal dråber, ild, gløder og gnister til decideret strålevarme.
Faktisk er tekstilet lavet af selv samme fibre som senere nu er udviklet til komposit plast som idag anvendes i Formel 1 racerbiler, rumfærger og ski. Til trods for materialets hårdførhed er det både yderst komfortabelt men også letvægts. Materialet er nemlig blødt og smidigt samt antistatisk og åndbart, mens vi tilbyder VARMEX produkter helt ned til 300g i vægt.