Brandvægge

Et bæreevnemæssigt kollaps af en bygningsdel, f.eks. en væg eller et loft, kan pludselig forøge brandrummets størrelse og dermed forårsage øjeblikkelig brandspredning. For at hindre brandspredning gennem bygningsdele som vægge og lofter, stiller man krav til konstruktionernes integritet og isolation. Brandsikring af forskellige stålkonstruktioner, se beregningsprogram her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om brandvægge:


Aabo Akustik & Handel ApS

Ejbytoften 5
2600 Glostrup
Tlf.: 43 63 03 77
E-mail: fba@aaboakustik.dk

www.aaboakustik.dk

Kompetencer: Skærmvægge, Brandvægge, Skillevægge, Støjisolering, Lyddæmpning, Ventilation, Renrum, Ventilationskanaler, Taghætter, Ventilationsanlæg, Ventilatorer, Indeklima, Brandventilation, Industrikontorer, Støjdæmpning

Læs mere om Aabo Akustik & Handel ApS


Helge Frandsen A/S


Hornsyld Industrivej 5
8783 Hornsyld
Tlf.: 75688033
E-mail: hfas@hfas.dk

www.helge-frandsen.dk

Kompetencer: Gasfyr, Kaloriferer, Klimalofter, Lifte, Lofter, Lufttæpper, Stilladser, Stilladsudlejning, Strålevarmeanlæg, Varmlufttæpper, Inddækninger, Overdækninger, Bukkestilladser, Facadesstillads, Hængestillads, Jokerstilladser, Kasseskærme, Murerstillads, Rammestilladser, Rullestilladser, Rygningsstilladser, Stiger, Søjlestilladser, Traller, Luft til vand varmepumper, Varmepumper

Læs mere om Helge Frandsen A/S


Mere viden om brandvægge:

Brandvægge er vægge der afgrænser en brandsektion fra en tilstødende brandsektion. Brandvæggen skal bevare sin stabilitet i mindst to timer uanset hvilken side brandvæggen brandpåvirkes fra. Brandvægge klassificeres i flere forskellige klasser


DEKO lancerer første foldevægge på markedet med officiel brandsikkerhed
EI-certificeringer er et stigende krav fra myndigheder og bygherrer, der vil have papir på sikkerheden i alle dele af deres byggerier. Den nye DEKO FV Fire foldevæg er den første på det danske marked med EI-bevis på, at den kan modstå brand i mindst 30 minutter.

Danmarks største leverandør af folde- og mobilvægge, DEKO loft + væg pls, sætter nu ekstra brand i konkurrencen om at kunne levere de sikreste vægge på markedet.

Den nye DEKO FV Fire foldevæg er nemlig den første på det danske marked, som har den officielle europæiske EI brand klassificering.

De nye officielt godkendte vægge leveres af DEKOs AB Consult afdeling, der er specialister i folde- og mobilvægge.

Med den nye EI-certificering styrker DEKO sin position som markedets førende udbyder af foldevægge. I forvejen er DEKOs program af faste og flytbare vægge samt døre brand klassificerede efter EI-normerne.

Først med officiel brandcertificering
De foldevægge, man hidtil har kunnet købe på det danske marked - både fra DEKO og andre leverandører - har kun været "tilnærmelser". Ingen af dem har haft et officielt papir på, at de er brandsikre og lever op til EU's EI-krav om brandsikkerhed.

Da flere og flere bygherrer og myndigheder stiller krav om, at væggene i deres projekter skal have certifikater og være klassificerede, har DEKO taget skridtet og fået godkendt sine FV foldevægge efter EI-retningslinjerne.

"Selvom vores hidtidige foldevægge har været delvis brandmodstandsdygtige, har de som konkurrenternes tilsvarende produkter manglet det officielle EU-stempel," siger teknisk salgskonsulent Mogens Christensen fra AB Consult.

"Vi lytter hele tiden til vores kunder og holder øje med, hvad markedet efterlyser. Derfor har vi nu gennemført EI-klassifikationen som de eneste i Danmark. Det giver DEKO en fordelagtig position i den hårde konkurrence," fortsætter Mogens Christensen.

I dag kan DEKO som den eneste leverandør tilbyde foldevægge med papir og dokumentation på brand sikkerheden og den rigtige EI brand klassificering. Kerneproduktet er DEKO FV Fire EI 30, der kan modstå brand i mindst 30 minutter.

Andre DEKO produkter som f.eks. faste vægge og mobilvægge har også EI-certificeringer. De fås i varianter med længere beskyttelsestid op til 45, 60 eller 120 minutter.

De nye brand klassificerede foldevægge fra DEKO, AB Consult, har gennemgået omfattende afprøvninger på godkendte testinstitutter, inden de som de første har fået den eftertragtede EI-godkendelse og klassifikation.

Efterspørgsel i både Danmark og udlandet
Samtidig med brand klassifikationen har DEKO gjort sine DEKO FV foldevægge endnu mere elegante med bl.a. et nyt design af aluminiumprofilerne. De er nu indfældede i hvert vægmodul.

Foldevægge som DEKO FV bruges i mange forskellige byggerier som f.eks. FN Byen i Københavns Nordhavn, Lyngby Idrætsby, Marselisborg Gymnasium eller Fremtidens Plejecenter i Albertslund.
"Vi har kontakt med de første kunder til de nye brandsikre DEKO FV Fire vægge. Vi mærker en stærk efterspørgsel efter EI-klassificerede produkter fra både den offentlige og den private sektor. Kan man få officielt godkendte produkter som DEKO FV Fire, går kunderne naturligvis efter dem," forklarer Mogens Christensen.

Med den nye EI-certificering forventer DEKO at sikre sig yderligere markedsandele i Danmark, ligesom godkendelsen også kan have en positiv afsmitning på salget til eksportmarkederne.

DEKO med hovedsæde i Taastrup har 300 medarbejdere i Danmark. Virksomheden er desuden aktiv i 50 lande verden over. Den store vækst regner DEKO blandt andet med at hente i udlandet i de kommende år.

Yderligere oplysninger
Teknisk salgskonsulent Mogens Christensen, AB Consult, telefon 98 20 42 99, e-mail mc@deko.dk