IR Kameraer

IR Kameraer - Leverandører af IR Kameraer finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end IR Kameraer, så brug søgefeltet under denne boks

Leverandører af og viden om IR Kameraer:


Elma Instruments A/S

Ryttermarken 2
3520 Farum
Telf.: 70 22 10 00
E-mail: info@elma.dk

www.elma.dk

Kompetencer: Afstandsmålere & lasere, Blowerdoors, Datalogning, Drift & Service, El, Elektronik, Endoskoper, Forsyning og industri, Gods- & lagtykkelse, Kabelsøgere, Kalibratorer, Kemi, Køl, Lydmålere, Lysmålere, Lækagesporing, Prøveledninger, Røgprodukter, Småtestere, Softwareløsninger, Solcellemåling, Tele & data, Temperatur og fugt, Termografering, Tryk, TV, Sat og feltstyrke, Ventilation & Klima, VVS, X-tra tilbehør

Læs mere om Elma Instruments A/S


SafeVent ApS

safevent

Mads Clausensvej 6
9800 Hjørring
Tlf.: 88 63 89 00
E-mail: rh@safevent.dk

www.safevent.dk

kompetencer: Brandsikring, Eksplosionssikring, Gnistslukning, Eksplosions aflastning, Rotorsluser, Brandspjæld, Ir kamera, Termisk kamera, Atex, Flammedetektere, Eksplosionsundertrykkelse, Flammespærrer

 

Læs mere om SafeVent ApS


pro-måling

Bag Vænget 2
3400 Hillerød
Tlf.: +45 21 670 036
Email

www.pro-maaling.dk

Kompetencer: Lasermåleudstyr, 3D DISTO, Afstandsmålere, Digital vinkelmålere og vaterpas, Endoskopkameraer, Fugtighedsmålere, GeoSLAM 3D scanning, GIS produkter, GNSS systemer, Kabelsøgere, Maskinstyring/sensorer, Metalsøgere, Trådløs Monitorering, Målehjul, Niveller Instrumenter, Rotationslasere, Rørlægningslasere, 3D Scannere, Streg- og Punktlasere, Teodolitter, Termometre, Totalstationer, Tilbehør til opmåling m.m.

Læs mere om pro-måling


Skjult og synlig sikring ”fra øverste hylde” i nyt bilmuseum


18.aug 2021


Haaning Collection er navnet på Danmarks største samling af klassiske biler. De mange liebhaverbiler, -knallerter, -motorcykler og -modelbiler er samlet i en tidligere fabrikshal, der er sikret med den seneste teknologi. Udstillingen er åbner torsdag den 19. august kl 10.

Det er ikke alle biler, der er i samlingen samtidig. Men man kan altid opleve et stort udpluk af biler fra perioden 1886 til 2019 i Haaning Collection i Bagsværd. Samlingen suppleres og udskiftes jævnligt, så der hele tiden er nye oplevelser at komme efter. Omkring 100 klassiske biler, 25 klassiske knallerter, 30 klassiske motorcykler og 12.000 modelbiler fylder den store hal.

- I udvælgelsen lægger vi vægt på detaljen. Det er ikke kun luksusbiler som Ferrari, men også de biler, vi kan huske fra familien og fra diverse film. Som fx en Ford Taunus eller en Citroen 2CV, fortæller den ene af ejerne, Nicholas Haaning. Sammen med sin bror og søster har han modtaget den smukke samling fra deres far Erik Haaning, der har samlet på biler siden han var 18 år gammel.

Udstillingen rummer blandt andet et eksemplar af den meget sjældne, amerikanske Muntz og Bøje Nielsens Lincoln Limousine, men også en østtysk Trabant. Og alle de udstillede modeller kan køre.

Familien Haaning ønsker, at samlingen ikke kun skal være et univers for mænd, der skal også være noget for kvinder og for børn. Det sidste er understreget af den 250 m2 store udendørs legeplads, der også er bilrelateret.

- Vidensformidling er vigtig, så alle får noget med hjem. Derfor har vi også opdelt samlingen af fire eventområder, så bilerne kan danne rammen om fx virksomhedspræsentationer, bryllupper eller intimkoncerter, slutter Nicholas Haaning.

Cloud-baserede kameraløsning

Hovedparten af samlingen er hentet fra Vestsjællands Bilsamling, hvor Erik Haaning grundlagde den. Samlingens nye hjem er en smukt istandsat fabrikshal med et stort lysindfald, hvor Velux tidligere havde til huse.

- Familien Haaning har stillet store krav til bygningen og sikringen. Alle ovenlysvinduer er skiftet og tilpasset. Alle kameraerne er indfarvet, så de falder i ét med loftet. Og alle kameraerne optager 24/7, hvorefter optagelserne cloudlagres.

- Haaning Collection har valgt Bosch FLEXIDOME IP turret 3000i IR-kameraer. Derfor er alle sikringsinstallationerne tilgængelige udefra, forklarer Jan Julin, Bosch.

- Cloudløsningerne øger sikkerheden og gør samtidig sikringen billigere, fordi teknikere kan tjekke og servicere sikringen hjemmefra. Kameraerne er i øvrigt udviklet i Tyskland og produceret i Portugal.

Intelligent låsesystem

I Haaning Collection er alle døre og porte sikrede som digitale adgangspunkter, hvor forskellige brugere skal have adgang gennem. Derfor valgte Haaning iLOQ’s S5, der er verdens første batterifrie, digitale låsesystem. Lås og nøgle genererer selv strømmen, der driver systemet. Endvidere opsamler alle låsene en hændelseshistorik over de nøgler, som bliver anvendt. Det giver et fuldt overblik over den daglige trafik i bygningen.

Men låse kan også betjenes via mobiltelefonen, fordi iLOQ S5 er verdens første NFC-styrede, mobile adgangsløsning.

Al administration af nøgler og låse samt hvem, der må benytte dem, styres af Haaning selv med deres iLOQ-manager software, hvor de selv kan programmere det cloudbaserede system. Så de kan udelukke mistede nøgler eller tildele nye adgangspunkter til medarbejdere.

- Det er en bæredygtig, digital løsning. Hvor et strømsvigt ikke generer låsene. Skulle en bruger miste en nøgle, kan Haaning Collection selv blokere den og programmere en ny nøgle, forklarer Rasmus Leisvig, iLOQ.

Han mener, at Haaning også har valgt iLOQ på grund af det rustfrie, skandinaviske design.


Fluke – Med den største LCD berøringsskærm tager Fluke TiX serie infrarøde kameraer op på et helt nyt niveau
TiX560 og TiX520 infrarøde kameraer har en linse med hele 180 graders bevægelighed og førsteklasses visning i felten med den eneste 5,7" LCD berøringsskærm i sin klasse*
Sommetider er de infrarøde billeder, du har brug for at optage, dem, der er nærmest umulige at tage. Med et linse med hele 180 graders bevægelighed og 5,7" berøringsskærm gør de nye Fluke® TiX560 og TiX520 infrarøde kameraer det muligt for termografer at navigere med lethed over, under og rundt om genstande for at få forhåndsvisninger og optage billeder problemfrit. Kameraerne er ideelle til forebyggende vedligeholdelse, R&D, olie og gas og anlægsanvendelser, hvor fleksibilitet og højere opløsning er afgørende. TiX560 og TiX520 har en 5,7" LCD berøringsskærm - den største i sin klasse med 150 procent større betragtningsområde sammenlignet med en 3,5" skærm. Den store skærm gør det muligt for termografer hurtigt at identificere problemer, mens de befinder sig i felten, og de kan nemt redigere billeder direkte på kameraet - derved mindskes tidsforbruget på kontoret; tid, der er bedre brugt på at løse problemet. SuperResolution tilstanden øger opløsningen fire gange, så den normale 320 x 240 (76.800 pixel) opløsning på de optagede billeder øges til 640 x 480 (307.200 pixel), så der vises endnu flere detaljer til at identificerer problemer, der ellers kunne være overset med kameraer med lavere opløsning. Telefoto- og vidvinkellinser, der fås som ekstraudstyr, tilfører alsidighed for en bred vifte af anvendelser. Billeder, der ikke er i fokus, kan give unøjagtige temperaturmålinger, der kan afvige med op til hele 20 grader, hvorved man nemt kan overse potentielle problemer. For at sikre billeder, der konsekvent er i fokus, har kameraerne LaserSharp® autofokus, der kun fås hos Fluke, der anvender en indbygget laserafstandsmåler for at ramme målet præcist og beregne og vise afstanden nøjagtigt. Kameraerne har også Fluke IR-Fusion® teknologi med Billed-i-billed, fuldt synligt lys og AutoBlend™ tilstande for nemmere identifikation og rapportering af problemer. Indbygget avanceret analyse giver brugeren mulighed for at justere eller forstørre billeder direkte på kameraet uden yderligere software. Der medfølger også Fluke SmartView® software, der giver et sæt avancerede værktøjer til visning, optimering, kommentering og analyse af infrarøde billeder, så der kan genereres komplet skræddersyede og professionelle rapporter. Fluke Connect TiX560 og TiX520 er en del af Fluke Connect™ systemet (hvor det fås) - verdens største udvalg af forbundne værktøjer - som gør teknikere i stand til at overføre måledata trådløst fra deres testværktøjer til deres smartphone og tablets, for sikkert at gemme data i skyen og give universel adgang til teamet i marken**. Fluke Connect med ShareLive™ videoopkald gør det muligt for teams nemt at dele og få adgang til infrarøde inspektioner på farten og overvære tendenser over tid. Fluke Connect app'en kan downloades gratis fra Apple App Store og Google Play Butik.