Nøglebokse

Nøglebokse anvendes til opbevaring af nøgler på steder, hvor andre skal have mulighed for få adgang til nøgler heri. Nøglebokse bruges bl.a. af vagtfirmaer, som opsætter nøglebokse hos deres kunder, således at der altid er mulighed for at få adgang til den specifikke kundes nøgle. Mange nøglebokse er i dag elektroniske og gør adgangen endnu nemmere.

Leverandører af og viden om Nøglebokse:


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


Videx Danmark ApS

Hammershusgade 15
2100 København Ø
Tlf.: +45 3929 8000
​Email: videx@videx.dk

www.videx.dk

Kompetencer: Dørstationer, Dørtelefoner, GSM Adgangskontrol, GSM - Trådløs dørtelefoni, Svartelefoner

Læs mere om Videx Danmark ApS


Worms Smedie- og Maskinværksted ApS

Bakkegårdsvej 4
7900 Nykøbing M
Tlf.: 97 72 01 77
E-mail: worm@worm.dk

www.worm.dk

Kompetencer: Rørbukning, bukning, valsning, pladebearbejdning, nøglebokse, el-scootere, trappelifte, stolelifte, køreslisker og ramper

Læs mere om Worms Smedie- og Maskinværksted ApS


Bekey – Digital nøgleplatform vil knække koden til nemmere hjemmelevering
Coronakrisen har betydet en eksplosiv stigning i antallet af danskere, der handler online, men den fysiske infrastruktur har ikke fulgt med i samme fart. Hos den danske tech-virksomhed Bekey vil man udbrede sin digitale nøgleløsning, der sikrer tryg og gnidningsfri levering.

Danskerne handler elektronik, møbler og tøj på nettet som aldrig før. De senere års vokseværk i e-handlen har nået nye højder under coronakrisen, men det har ikke været helt uden udfordringer. Overfyldte pakkeshops og omdirigerede pakker er en problematik for både webshops, leveringstjenesterne og ikke mindst forbrugerne, hvilket er blevet særligt tydeligt det seneste år.

Hos danske Bekey, der er en del af North Media-koncernen, har man svaret på fremtidens gnidningsfrie levering, mener adm. direktør, Jannik Bray Christensen.

”En god og effektiv levering er og bliver én af de store hurdles både ift. økonomi og convenience for rigtig mange virksomheder. Det seneste år har det været massivt pres på pakkeleveringerne, og det har blottet behovet for en løsning, der sikrer, at buddene aldrig går forgæves, og at forbrugerne får deres pakker til døren hver eneste gang, ” siger Jannik Bray Christensen.

Bekey fungerer gennem en simpel ikke-synlig chip på indersiden af opgangenes dørtelefon, der giver mulighed for at give adgang til opgangen. Distributørerne kan benytte Bekeys digitale nøgleplatform eller endda integrere funktionen direkte på distributørens egne digitale platform, så udbringerne kan aflevere produktet nemt og hurtigt.

Giver adgang til hver anden opgang i København
I dag anvendes Bekeys nøgleplatform allerede i 29 danske kommuner og i 44 norske kommuner. For Jannik Bray Christensen er målet at blive en markedsstandard for adgangen til de danske opgange, og virksomhedens løsning er i øjeblikket etableret i hver anden opgang i Storkøbenhavn og giver samlet adgang til 200.000 etageejendomme. For Bekey handler ekspansionen om at komme ud gennem forskellige erhverv.

”Bekeys løsning har været vigtig for de norske og danske kommuner, men vi er glade for, at leverandører af pakker, ejendomsadministratorer og andre nu også får øjnene op for fordelene ved nøglefri adgang. Ambitionerne er store for vores skalérbare nøgleplatform, og vi ser lige nu et enorm behov for vores løsning, der kan udrydde de forgæves besøg, der koster fragtfirmaer, distributører og kommuner dyrt,” siger Jannik Bray Christensen.


Brady – Effektiv sikkerhed i forbindelse med vedligeholdelse vha. den nye låseboks
Brady Corporations nye ultrakompakte låseboks muliggør mere sikker vedligeholdelse med lockout/tagout på en effektiv måde

Boksen kan bruges til opbevaring og transport af op til 6 hængelåse og nøgler og kan låses med op til 12 hængelåse, hvilket gør den til et særdeles praktisk værktøj for arbejdsgrupper og på tværs af skift, når energikontrolpunkterne for maskinerne skal låses i fra-positionen, indtil vedligeholdelsen er gennemført.

Nem opbevaring og transport
Den ultrakompakte låseboks er ideel til at gemme og transportere op til 6 almindelige hængelåse og kan sættes fast på en væg i nærheden af maskineriet, så hængelåsene er lige ved hånden. Den hårde plastikboks inkluderer også tre kroge til nøgler og er udstyret med et gennemsigtigt låg, så man kan se indholdet ved første øjekast. Boksen kan låses med op til 12 hængelåse, så større arbejdsgrupper kan isolere en maskine fra dens energiforsyning, indtil vedligeholdelsen er gennemført.

Mere sikker vedligeholdelse
Når alle håndtag og knapper, som kontrollerer energiforsyningen til en maskine, er blokeret vha. en lockout-enhed og en hængelås i overensstemmelse med de anbefalede procedurer, kan alle vedligeholdelsesulykker, som skyldes for tidlig genaktivering af energiforsyningen til maskineriet, undgås. For større arbejdsgrupper er én enkelt hængelås pr. håndtag muligvis ikke nok, så der er brug for en låseboks til opbevaring af nøglerne til genaktivering af energiforsyningen til maskineriet. Selve låseboksen kan låses med 12 forskellige medarbejderes hængelåse, som så alle skal fjerne deres hængelåse, når de er færdige med deres arbejde, inden energiforsyningen til maskinen genaktiveres.

Overholdelse af lovkrav
Lockout/tagout, som inkluderer virksomhedsspecifikke lockout-procedurer, en række enheder til blokering af energikontrolpunkter, hængelåse og tilbehør, kan hjælpe virksomheder med at overholde standarder og regulativer, inklusive EU-direktiv 89/655/EØF om beskyttelse af arbejdstagere, som efterser udstyr, EN 1037-standarden om at forhindre, at energiforsyningen til udstyr genaktiveres, og ISO 14118 om at forhindre uventet start af udstyr samt den nationale lovgivning i en række lande.


INEXSO har nøglefærdig nyhed på Danish Security Fair 2017
Aarhusianske INEXSO vil erobre verden med intelligente nøglebokse - man kan opleve konceptet på Danish Security Fair i Fredericia

Når det i efteråret går løs med den første udgave af Danish Security Fair i Fredericia, står blandt andre INEXSO klar med spændende nyheder.

Den aarhusianske iværksættervirksomhed har udviklet intelligente nøgleudvekslingsbokse, som lever op til kravene fra forsikringsselskaber og de europæiske sikkerhedsstandarder.
- For et års tid siden blev vi udvalgt som en af Europas bedste startups på en techmesse i Amsterdam, hvor vi havde prototypen med. Efter intenst udviklingsarbejde er vi nu klar med det færdige produkt, og det glæder vi os til at præsentere i Fredericia, fortæller Kasper Hessellund Hansen, stifter og direktør i INEXSO.

- Vi skal ud og vise os frem, og på Danish Security Fair kan vi opnå bred eksponering over for mange fagfolk på én gang - det er et rigtig godt supplement til vores daglige, opsøgende arbejde, fastslår indehaveren.

Han håber at møde mange potentielle kunder og samarbejdspartnere inden for forskellige segmenter.
- Det er eksempelvis inden for autobranchen. Med vores løsning kan folk afhente deres bil efter åbningstid i forbindelse med reparation, billeje eller lignende. Ingen andre kan tilbyde gentagende nøgleind- og udleveringer samt forsikringsgodkendelse, fortæller Kasper Hessellund Hansen.
Aarhus Kommune vil prøve de avancerede nøglebokse til blandt andet bygningsmanagement, for eksempel nøgleadgang til eksterne håndværkere i akutte situationer.

- I kommunen er der også aktivitetscentre for ældre, hvor frivillige kan låne specialcykler og køretøjer til at tage på tur med beboere. Der har været en tung administration omkring nøgleudvekslingen - nu er det en ressourcebesparende selvbetjeningsløsning, hvor der naturligvis stadig er fuldt styr på, hvem der bruger hvad, beretter iværksætteren.

At der er et stort potentiale i INEXSO's koncept bekræftes af, at udlejningsmastodonten Airbnb har indgået et strategisk samarbejde med det ambitiøse Aarhus-firma.
- Med hensyn til Danish Security Fair, så glæder vi os til, at en masse besøgende kommer og ser, hvad vi har skabt, siger direktøren. INEXSO vil sende et større antal invitationer ud til interessenter om at deltage og komme og få en fremvisning.

- Vi ser også frem til at møde vores kolleger og samarbejdspartnere i branchen. Vi kommer ikke fra sikkerhedsområdet, så DSF giver os et godt grundlag for at netværke med branchen, slutter Kasper Hessellund Hansen.

Danish Security Fair finder sted den 29.-30. november 2017 i MESSE C Fredericia. Læs mere om messen på www.danishsecurityfair.dk