Aluminium glasfacader

Aluminium glasfacader refererer til facadekonstruktioner, der bruger aluminiumsprofiler og glaspaneler til at skabe et strukturelt og æstetisk tiltalende ydre for et bygningsværk. Disse glasfacader er populære i moderne arkitektur og anvendes ofte i kommercielle bygninger, kontorbygninger, hoteller og boligkomplekser. - Leverandører af Aluminium glasfacader finder du i listen på denne side

Leverandører af og viden om Aluminium glasfacader:


MX Door ApS

Messevej 12
9600 Års
Tlf.: 97 99 17 00
E-mail: info@mxdoor.dk

www.mxdoor.dk

Kompetencer: Branddøre, brandskydeporte, sikkerhedsdøre, brandporte, ståldøre, glaspartier, rammedøre, ledhejseporte, brandjalousier, vertikale brandporte, brandgardiner

Læs mere om MX Door ApS


PREFA GmbH Alu-Dächer und -Fassaden

Tlf.: +45 60 54 21 65
E-mail: Morten.Scharf@prefa.com

web

Kompetencer: Facadesystemer, facadebeklædninger, alufacader, tagsystemer, tagrendesystemer, solarmonteringssystemer, højvandsbeskyttelser, aluminium, coils og plader

Læs mere om PREFA GmbH Alu-Dächer und -Fassaden


Prodatek A/S

Endelavevej 1
8940 Randers SV
Tlf.: 71 96 74 44

web

Kompetencer: Elementer, Vægelementer, Tagkassetter, Bund- & dækkassetter, Stålkonstruktioner, Facadesystemer, Beklædning, Teglfacader, Skiferfacader, Boligmoduler

Læs mere om Prodatek A/S


SmartLift A/S

N. A. Christensens Vej 39
7900 Nykøbing M
Tlf.: 97 72 29 11
E-mail: smart@smartlift.com

web

Kompetencer: Glaslifte, vinduesløftere, løfteudstyr

Læs mere om SmartLift A/S


Mere viden om aluminium glasfacader:

En aluminium glasfacade består af et aluminiumsskelet eller en ramme, der er designet til at bære vægten af glaspanelerne og give strukturel styrke. Aluminium er et populært valg på grund af dets holdbarhed, letvægt og korrosionsbestandighed, hvilket gør det velegnet til udendørs anvendelse.

Glaspanelerne i glasfacaderne er normalt dobbeltlags isolerende glas eller lavemissionsglas, der giver termisk isolering og energieffektivitet. De kan være monteret i aluminiumsrammer ved hjælp af forskellige metoder som strukturelle limning, klemning eller gummipakninger.

Aluminium glasfacader giver mange fordele, herunder naturligt lysindfald, visuel gennemsigtighed, æstetisk appel og energieffektivitet. De kan også tilpasses i forskellige designs og konfigurationer for at opfylde specifikke arkitektoniske krav.

Det er vigtigt at bemærke, at materialer og teknologier inden for arkitektur og byggeri kan udvikle sig over tid, så det er altid bedst at konsultere aktuelle kilder og eksperter for at få de mest opdaterede oplysninger om aluminium glasfacader.


SnoerGlas satser på finske glasløsninger
Efterspørgslen på inddækninger til altansystemer er ikke kun tiltagende i storbyerne. Aktuelt leverer Glarmestre Snoer og Sønner det finske altaninddækningssystem fra LUMON til altaner i Jyderup. Interessen for glasinddækning – også udenfor storbyerne - bekræfter Snoer i sit valg af det finske LUMON-system

SnoerGlas arbejder i øjeblikket på altaninddækninger til 12 altaner i forbindelse med generel renovering af en beboelsesejendom i Jyderup og har for nylig leveret og monteret de finske altaninddækninger til en større renovering af boligforeningen Hjortegården i Herlev.

I forbindelse med renoveringen på Aldersrovej i Jyderup er de eksisterende altaners brystninger udvendigt blevet beklædt med vedligeholdelsesfri, pulverlakerede aluminiumsplader, ligesom altanerne har fået monteret nye håndlister og er blevet forsynet med oplukkelige glasinddækninger fra LUMON.

Ejendommen har hermed fået tilføjet et helt nyt og opdateret udtryk, samtidig med at ejendommens beboere fremover kan forventes at få væsentligt mere glæde af deres altaner.
I det ustadige danske vejr bliver det stadigt mere populært at udstyre altaner og terrasser med oplukkelige inddækninger af glas for dermed at forlænge den egentlige udendørssæson og give altanerne helt nye anvendelsesmuligheder året rundt. Glarmestre Snoer og Sønner har derfor, efter en omhyggelig gennemgang af markedet for altan-inddækninger, valgt at satse på et tæt samarbejde med den finske leverandør LUMON.

"Det er afgørende for os som udførende, at systemet er gennemtænkt og gennemprøvet, så det virker hver gang - uanset situationen. Vores deltagelse i den store renovering af Hjortegården i Herlev har bekræftet dette og har givet os en uvurderlig reference i vores indsats for at udbrede systemet yderligere," siger Torben Snoer, Glarmestre Snoer og Sønner.

Producenten LUMON har næsten 40 års erfaring med design og fremstilling af altaninddækninger og glasfacader. Selskabet har 900 medarbejdere, egne datterselskaber i otte lande og er repræsenteret i mere end tyve lande