Blandeanlæg beton

Blandeanlæg inden for byggeindustrien anvendes bl.a. til blanding af beton og cement. Blandeanlæg / betonblandere kommer i mange størrelser og ofte ed tilhørende båndtransport, silo mm. Beregn dit cementforbrug, se her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om blandeanlæg:


Vmb stålindustri ApS / VM Blandere

Munkbrovej 27
7500 Holstebro
Tlf.: 22 50 99 38
​E-mail: jerryspoulsen@gmail.com​

www.vmblandere.dk

Kompetencer: Betonblandere, Blandemaskiner, Tvangsblandere, Siloer, Mørtelsiloer, Betonsiloer, fødesiloer, Gennemstrømsblandere, Elementstøttere, Forskallingsstøttere, Reparation & service, Baral transportbure til stillads understøtnings rør standard og kundetilpasset

Læs mere om Vmb stålindustri ApS / VM Blandere


Baron – Nyt miljøvenligt støvlåg til tvangsblandere gør blandingsprocessen nemmere og mere effektiv
Baron A/S har de seneste år udviklet en række nye produkter til byggeriet med høj fokus på ergonomisk design og miljø. Seneste skud på stammen er et støvlåg til Barons Futura tvangsblanderserie, som gør blandingsprocessen meget nemmere og mere effektiv. Samtidig imødekommer låget de stigende krav til miljø og ergonomi, da låget er produceret i et let og stærkt materiale, der både er nemt at rengøre og håndtere.

”Vi har fået flere henvendelser fra byggeriet omkring bedre forhold for håndtering af cement i vores tvangsblandere. Derfor startede vi udviklingen at et støvlåg, hvor kravene til miljø, ergonomi og effektivitet skulle være i højsædet. Desuden måtte det gerne have et attraktivt design, som understøtter vores øvrige program af highend produkter”, fortæller Carsten Filsø, adm. direktør hos Baron A/S.

Mulighed for påfyldning af cement direkte fra silo
Alle de nye låg gør det muligt at påfylde cement støvfrit fra sæk og er monteret med en standard Gardena-studs til påfyldning af vand. Desuden er låget til den store F300 tvangsblander yderligere forsynet med en studs, hvor cement kan påfyldes direkte fra silo.

”Vi synes, vi er nået godt i mål i forhold til de opstillede krav, og tilbagemeldingerne fra byggepladserne har heldigvis være overordentlig positive”, siger Carsten Filsø videre.

Støvlåg har været savnet i mange år
Tilbagemeldingen fra Byggeriets Arbejdsmiljøbus, som er en vigtig samarbejdspartner for Baron A/S, er ligeledes meget positiv. ”Vi har i mange år efterlyst et nutidigt støvlåg til tvangsblanderne. At Baron så kommer med et, der desuden er miljøvenligt og nem at håndtere, gør os utrolig glade på byggeriets vegne. Derfor glæder vi os til at medvirke til vise det frem for vores medlemmer”, udtaler Claus Mehlsen, konsulent hos BAM.

Når kun det bedste er godt nok
BARON A/S er en 100 % danskejet, dynamisk og innovativ virksomhed med domicil i Børkop og har i dag en stor eksport til adskillige markeder i EU.

”Vores mål har været at positionere os som den absolutte markedsleder inden for tvangsblandere, løftesystemer og transportbånd til byggeriet samt værktøj til anlægsgartnere og brolæggere gennem fokus på høj kvalitet og funktionalitet. Jeg synes, vi er nået langt bl.a. takket være en tæt dialog med byggeriets parter, der på mange områder definerer behovet, som vi så forsøger at imødekomme”, konkluderer Carsten Filsø.