Epoxymaling

Epoxy maling er vandopløsning og indeholder ikke farlige opløsningsmidler. Selvom malingen ikke afgiver farlige dampe, er det alligevel vigtigt, at du beskytter dig godt. Sørg for, at der er god udluftning i lokalet, hvor du maler.

Leverandører af og viden om Epoxymaling:


Aalborg Epoxy ApS

Fjembhedevej 27, Præstbro
9330 Dronninglund
Tlf.: 71 90 29 33
E-mail: info@aalborgepoxy.dk

www.aalborgepoxy.dk

Kompetencer: Epoxygulve, industrigulve, garagegulve, diverse epoxy, microcement, gulvafslibning

Læs mere om Aalborg Epoxy ApS


Borup Kemi I/S
Bækgårdsvej 53
4140 Borup
Tlf.: 57 56 00 20
E-mail: kontakt@borupkemi.dk
Kompetencer: Kemikalier og Tape

Læs mere om Borup Kemi I/S


SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
E-mail: info@seab.dk

www.seab.dk

Kompetencer: Lime, tape, gaffatape, montagetape, smøremidler, spray, epoxy, trælim, superlim, universallim, olieadditiver, brændstofadditiver, tætningsmidler, pakningsmidler, gevindsikring, universaltætninger, maletilbehør, maling, korrosionsbeskyttelse, autopleje

Læs mere om SEAB Danmark A/S


Mere viden om epoxymaling:

Ved sugende underlag kan anbefales det at prime gulvet inden epoxymalingen påføres. Epoxymaling kan uden problemer anvendes ovenpå både gammel og ny beton, på trægulve og en lang række andre overflader. Epoxymaling skal som udgangspunkt altid males 2 gange på overfladen.

Må man selv male med epoxymaling? Ja, men der er en hel del regler for anvendelse af epoxymaling og nogle tror, at det udelukkende er professionelle, som må og kan male med epoxy. Som udgangspunkt, må alle male med epoxy, men skal der males med epoxy på jobbet, skal du have epoxykursus. Anvendes epoxymaling af private behøves epoxykursus ikke.

Cookie-indstillinger