Glasborde

Glasborde er borde, hvor bordpladen er lavet af glas eller har en glasindsats. De er populære inden for indretningsdesign på grund af deres elegante og moderne udseende. Glasbordplader kan være fremstillet af hærdet glas, der er behandlet for at øge holdbarheden og sikkerheden.

Leverandører af og viden om glasborde:


Mirit Glas A/S

mirit

Marielundvej 37D
DK 2730 Herlev
Tlf. +45 44 94 44 49
E-mail: post@mirit.dk

www.miritglas.com

Kompetencer: Skueglas, hærdet glas, glasstænger, teknisk glas, glasrør, Blyglas, borosilikatglas, buet glas, Bøjet glas, displayglas, Elektrisk opvarmede glas, floatglas, Glas, Glasblæsning og ætsning, Glasborde, Glasdøre, Glashærdning, Glasindretning, Glaskugler og -perler, Glasrør, Glasrørssikringer, Glasskilte, Glasskår, Glasslibning og -gravering, Glasvarer, Industriglas, Inspektionsluger, jernfattigt glas, Kemisk hærdet glaskeramisk glas, Kvartsglas, Kvartsrør, Laboratorieglas, lamineret glas, Lampeglas, Montrer, Måleglas, Optisk glas, Ornament glas, Ovnglas, Planglas, Rørglas, Safirglas, Sikkerhedsglas, Skibsvinduer, Spejle, Spejlglas, Strålebeskyttelsesglas, Vandglas, Varmeruder

Læs mere om Mirit Glas A/S


Mere viden om glasborde:

Glasborde kan have forskellige designs og stilarter, der passer til forskellige indretningsstile og formål. Nogle almindelige typer af glasborde inkluderer:

  1. Spiseborde: Glasborde bruges ofte som spiseborde i spisestuer eller køkkener. De kan have en enkelt glasplade understøttet af en base eller ben lavet af forskellige materialer som metal, træ eller sten.
  2. Sofaborde: Glasborde anvendes også som sofaborde i stuer eller opholdsområder. De kan have en rektangulær, rund eller firkantet glasplade understøttet af en base eller et understel i forskellige designs og materialer.
  3. Sideborde: Glasborde bruges som sideborde ved siden af sofaer, stole eller senge. De kan have en enkel glasplade eller et glasindsatsemne med en mindre størrelse og enkle design.
  4. Kontorbord: Glasborde kan også bruges som kontorbord i hjemmekontorer eller virksomhedsmiljøer. De giver et rent og stilfuldt udseende og kan kombineres med forskellige typer af understel eller opbevaringsløsninger.

Glasborde kan tilføje et luftigt og let udseende til rummet, da lyset kan passere gennem glasset og skabe en følelse af rummelighed. Det er vigtigt at tage hensyn til sikkerhed og vedligeholdelse af glasborde, da de kan være skrøbelige og kræver forsigtig håndtering og rengøring for at undgå skader eller ridser på glasset