Håndtørrere

Håndtørrere - nye håndtørrere på markedet i dag er miljøvenlige og nedsætter CO2 udslip og har den økonomiske gevinst med kort tilbagebetaling i forhold til almindelige papirhåndklæder og stofhåndklæder. Leverandører af håndtørrere finder du i listen på denne side

Leverandører af og viden om Håndtørrere:


KiiltoClean A/S

Frederik Plums Vej 2
5610 Assens
Tlf.: 64 71 21 12
E-mail: info.dk@kiilto.com

web

Kompetencer: Desinfektion, Hånddesinfektion, Overfladedesinfektion, Håndrens, Håndhygiejne, Hygiejneløsninger, Dispensere til sæbe og desinfektion, Hudpleje, Rengøringsmidler, Grøn rengøring, Bæredygtig rengøring, Køkkenhygiejne, Professionel rengøring

Læs mere om KiiltoClean A/S


Pure Solution Aps

Spinderigade 11
7100 Vejle
Telf.: 26 16 45 64
E-mail: info@PureSolution.dk

www.puresolution.dk

Kompetencer: Håndtørrere, Affaldsbeholdere, Design toiletinventar, Sæbedispensere og spritdispensere, Vandfri urinaler

Læs mere om Pure Solution Aps


SAN Electro Heat a/s

Gillelejevej 30B
3230 Græsted
Tlf.: 48 39 88 88
E-mail: info@san-as.com

www.san-as.com

Kompetencer: El-varme, el varme, elvarme, Elektriske Heatere, Varmelegemer, Varmepatroner, Værktøjsvarmepatroner, Varmeblæsere, Gennemstrømsvarmere, Belastningsmodstande, Varmekabler, Varmemåtter og -tæpper, Antikondensvarmere, Belysning, Ventilation, Termostater og Styring, Koblingsbokse, Ex Applikationer, Jernbanesystemer, Industriovne, Kirkeovne, Radiatorer, Håndklædetørrere

Læs mere om San Electro Heat A/S


Tork®

Gydevang 33
3450 Allerød
Tlf: +45 48 16 82 44
e-mail: tork.dk@essity.com

www.tork.dk

Kompetencer: Dispensere til toiletpapir, dispensere til håndklædeark, sæbedispensere, toiletpapir, håndklædeark, sæbe, affalds- og hygiejnebeholdere, hånddesinficering, Hudpleje, Tork Aftørringspapir, Tork Aftørringsklude, Servietdispenser, Servietter, borddækning

Læs mere om Tork


Mød LOKI – Den nye prisvindende produktserie fra DAN DRYER
DAN DRYER er stolte over at kunne præsentere en ny produktserie: LOKI, der omfatter en håndtørrer, sæbe-/desinfektionsdispensere, en affalds-/hygiejnespand, toiletpapirholdere, en papirservietdispenser, en gulvstander og en bordstander.

Som navnet antyder, udspringer LOKI af den verdenskendte skandinaviske designtradition. Seriens elegante og funktionelle design er karakteriseret af lige linjer og rektangulære former, der komplementerer de omgivende arkitektoniske elementer som døre, vinduer og fliser. Den 3 mm tykke frontplade af børstet eller malet rustfrit stål illustrerer den robusthed og høje kvalitet, der kendetegner produkter fra DAN DRYER.

LOKI er designet af den Aarhus-baserede designvirksomhed VE2, der også er de kreative hjerner bag den prisvindende BJÖRK-serie, der blev lanceret af DAN DRYER i 2015.

Allerede før lanceringen af LOKI er to produkter fra serien blevet tildelt priser ved German Design Awards:

LOKI håndtørreren: »Vinder« i kategorien Excellent Product Design - Bath and Wellness

LOKI desinfektionsdispenser på gulvstander: »Vinder« i kategorien Excellent Product Design - Bath and Wellness

German Design Awards stiler efter at fremme den designorienterede scene ved at identificere og præsentere unikke design trends. Priserne der er tildelt de to LOKI-produkter gives for "fremragende designkvalitet".


Ny undersøgelse – Mange føler sig usikre ved brugen af lufttørrere på offentlige toiletter
COVID-19 pandemien har været med til at øge bevidstheden om de sundhedsrisici, der er forbundet med hygiejne i det offentlige rum. Ifølge en ny international undersøgelse, der er foretaget på fire europæiske markeder af Essity-brandet Tork®, føler næsten 7 ud af 10 adspurgte sig mere usikre ved uhygiejniske offentlige toiletter i dag end før pandemien. Og 43% siger, at de føler sig usikre ved offentlige toiletter, der er udstyret med håndtørrere, som tørre hænderne ved hjælp af luft.

Forventningerne til det offentlige rum og kravene til sikre hygiejneløsninger er højere end nogensinde før. Ifølge undersøgelsen, som undersøgte COVID-19's indvirkning på folks holdninger til offentlig hygiejne, mener 80%, at det er af afgørende betydning for den offentlige sikkerhed at opretholde en høj hygiejnestandard på offentlige toiletter.

Den øgede bekymring for hygiejne på offentlige toiletter har resulteret i en ændring i præferencerne for de muligheder, der er til aftørring af hænder. Ifølge undersøgelsen ønsker 75% af de adspurgte, at flere tilbyder papirhåndklæder som et alternativ til lufttørrere. Undersøgelsen viser også, at 37% nu foretrækker papirhåndklæder, end før pandemien brød ud. Ifølge respondenterne er årsagen til denne præferenceændring, at papirhåndklæder opfattes mere hygiejniske for brugeren (80%), at papirhåndklæder tørrer hænderne hurtigere (42%), og at der bliver spredt færre bakterier i luften (39%).

Det kan ligeledes koste dyrt, hvis ikke man kan imødekomme ønsket om papirhåndklæder på de offentligt tilgængelige toiletter. 50% af respondenter i undersøgelsen siger, at de er mindre tilbøjelige til at besøge steder, der ikke tilbyder papirhåndklæder, og 43% siger, at de føler sig usikre ved offentlige toiletter, der er er udstyret med lufttørrere.

"COVID-19-pandemien har vist, at alle virksomheder er nødt til at tilpasse sig en ny hygiejnestandard. Mens nogle kan have valgt lufttørrere førhen, baseret på den opfattede brugervenlighed, er dette ikke længere tilstrækkeligt, da en betydelig del af befolkningen nu føler sig mindre sikre ved brugen af netop dem. Vi har set en stigning i anmodninger fra facility managers, der ønsker at udskifte lufttørrere med papirhåndklæder", siger Alberto Cajiga, VP for marketing hos Essity Professional Hygiene.

For hygiejnekritiske erhverv, såsom fødevareforarbejdning og hospitaler, har papirhåndklæder længe været den eneste acceptable form for aftørring af hænder.* Og med god grund. I modsætning til papirhåndklæder, producerer lufttørrere flere luftbårne dråber,** hvilket øger risikoen for bakteriespredning i luften. Friktionen ved at tørre hænder med papirhåndklæder hjælper også med at fjerne flere bakterier, end andre aftørringsmuligheder gør.*** 

På grund af COVID-19 pandemien forventer flere, at offentlige toiletter tilbyder de samme standarder, som er gældende i de hygiejnekritiske erhverv. Faktisk siger 80%, at de forventer, at offentlige toiletter i højere grad sørger for et mere sikkert hygiejnemiljø nu end før pandemiens udbrud. "Undersøgelsen peger på, at det at opsætte løsninger, der får folk til at føle sig trygge, når de besøger det offentlige rum, skal være en topprioritet for facility managers, der ønsker at tiltrække gæster igen. Omkostningerne ved ikke at adressere disse bekymringer er simpelthen for høje", siger Alberto Cajiga.

*Kilde: Huang, C Mayo Clinic, 2011
**Kilde: Margas E. et al, J Applied Microbiol, 2013
***Kilde: Todd, J Food Prot, 2010


Ventico – Helt ny Dualflow håndtørrer/ Nu med on/off varmeelement
Ventico markedsfører et bredt program håndtørrere, herunder "grønne" modeller (uden varmeelement), som på en og samme tid tilgodeser driftsomkostningerne per tørring, samt udledningen af CO2.
I serien af "grønne" håndtørrere tilbydes den helt nye Dualflow® Plus "Hands In" håndtørre med en ultra-hurtig tørretid på 8 til 15 sekunder. Takket være det indbyggede drænsystem, hvor vandet fra hænderne ledes til en let tømmelig tank i bunden af apparatet, minimeres vandsprøjt på gulvet, og dermed risikoen for faldskader. Dualflow® Plus indeholder nyskabende komponenter for at sikre maksimal hygiejne: •Anti-mikrobe og anti-bakteriel beskyttelse BioCote® •H13 HEPA filter, som forhindrer spredning af bakterier Med et lydniveau på 62 til 72 dB(A), afhængig af motorhastighed, er den ydermere en af markedets mest lydsvage i segmentet for "hands-in" håndtørrere. Alle plastdele er 100% genanvendeligt

DAN Dryer – Arkitekter vælger Björk
DAN DRYER A/S har over de seneste 10 år solgt i omegnen af 50.000 håndtørrere til hele verden, og nu begynder designkyndige arkitekter at få øjnene op for produktserien Björk, der i foråret blev præmieret med den eftertragtede Red Dot Design Award. Også det legendariske københavnske konditori La Glace er faldet pladask for Björk.

Da Danmarks ældste konditori La Glace gik i gang med at renovere sine toiletrum i samarbejde med arkitektfirmaet C.F. Møller, var udfordringen at understøtte stedets historiske og stilfulde rammer. Derfor faldt valget på DAN DRYERs Björk, da nye håndtørrere og sæbedispensere skulle vælges.

Direktør hos La Glace, Marianne Stagetorn Kolos, fortæller: "Vi havde brug for en effektiv og kompakt model i et enkelt design, der kunne passe til vores unikke og historiske interiør. Björk-modellen gav desuden mulighed for at vælge en særlig farve, som jo kun kunne være vores klassiske La Glace-grønne. Afgørende var dog arkitekt Henrik Kjær Christiansens anbefaling."

MERE SALG OG FLERE MEDARBEJDERE
I udviklingen af Björk-designet har der netop været fokus på at tilgodese kvalitetsbevidste arkitekter på det europæiske marked, og designprisen til Björk har været en effektiv døråbner til dette kreative segment, der typisk tager de afgørende designbeslutninger i den tidlige projekteringsfase af bygge- og renoveringsprojekter.

"Vi oplever, at Björk har været savnet på markedet og rigtig fint supplerer vores andre produktserier. Björk vinder oven i købet så fint gehør hos kunderne, at vi fortsat kan budgettere med en stigende omsætning og flere medarbejdere," siger Susanne Friis Eden, administrerende direktør hos DAN DRYER, der de seneste år har haft en markant og positiv udvikling. Over en periode på tre år (fra 2012-2015) er omsætningen steget med 37,5 %, mens medarbejderstaben i samme periode er øget med 50 %.

"DAN DRYER sælger totalløsninger til toiletrum, og kunderne satser i højere grad på kvalitet og godt design frem for billigere løsninger," fortæller Susanne Friis Eden og oplyser, at endnu flere Björk-produkter er på vej; blandt meget andet et puslebord.

Efter lanceringen af Björk i foråret 2015 er produktserien blevet præsenteret for kunder i en lang række lande. I fx Norge, Portugal og Holland har forhandlerne købt Björk til diverse showrooms, ligesom den største engelske forhandler har solgt Björk håndtørrere og Björk sæbedispensere til en kunde, der er specialiseret i badindretning.

LUFTHAVNE ER ET UDSTILLINGSVINDUE
Det er dog ikke første gang, DAN DRYER gør sig bemærket hos udenlandske arkitekter, understreger den administrerende direktør, der slår fast, at blandt meget andet de parisiske lufthavne er et fantastisk udstillingsvindue for Randers-virksomheden.

Tilbage i 2013 stod arkitektdivisionen hos Aeroports de Paris bag beslutningen om, at DAN DRYER-produkter skulle hænge i toiletrummene i lufthavnene Paris-Orly og Paris-Charles de Gaulle.
"Salg foregår jo mange gange som ringe i vandet, og vi kan se, at de produkter, der allerede findes i de parisiske lufthavne, nu også baner Björks vej ind på det franske marked," siger Susanne Friis Eden og giver et eksempel: Virksomheden Beynat et Janniaux, der sælger luksuriøse lædervarer, har netop købt Björk. Det skete, da direktøren for det franske firma tørrede hænder på en af DAN DRYERs TURBO hurtigtørrere, der hænger i den parisiske lufthavn. Han så et stort potentiale i maskinen, fordi hans personale anvender mange produkter med lim og derfor har behov for ofte at vaske og skylle hænder. Virksomheden købte TURBO hurtigtørreren, og direktøren sagde som en sidebemærkning, at de da også var ved at indrette et nyt showroom. Det fik DAN DRYERs sælger til at nævne Björk - hurtigt var købet besluttet, og Björk skulle til Frankrig.

VE2 er navnet på det aarhusianske designbureau, der har designet Björk i et tæt samarbejde med DAN DRYER. Da produktserien blev præmieret med en Red Dot Award udtalte den internationale jury: Med sin cylindriske form tilfører Björk nyskabende æstetik til bad og toiletrum - ikke kun på grund af det stilfulde design, men også på grund af det afdæmpede lydniveau