Håndtørrere

Håndtørrere - nye håndtørrere på markedet i dag er miljøvenlige og nedsætter CO2 udslip og har den økonomiske gevinst med kort tilbagebetaling i forhold til almindelige papirhåndklæder og stofhåndklæder. Leverandører af håndtørrere finder du i listen på denne side

Leverandører af og viden om håndtørrere:


Carbi

Læs mere om Carbi


Clean Management Aps

Maglemosevej 14
4100 Ringsted
Tlf.: +45 2211 3690
E-mail: info@cleanmanagement.dk

www.cleanmanagement.dk

Kompetencer: Håndtørrer, alt i udstyr til toiletter - pusleborde - skraldespande - afspærringer - rengørings- og hotelvogne - førstehjælpsstationer - udendørs askebægre

Læs mere om Clean Management Aps


Pure Solution Aps

Spinderigade 11
7100 Vejle
Telf.: 26 16 45 64
E-mail: info@PureSolution.dk

www.puresolution.dk

Kompetencer: Håndtørrere, Affaldsbeholdere, Design toiletinventar, Sæbedispensere og spritdispensere, Vandfri urinaler

Læs mere om Pure Solution Aps


Tork®

Gydevang 33
3450 Allerød
Tlf: +45 48 16 82 44
e-mail: tork.dk@essity.com

www.tork.dk

Kompetencer: Dispensere til toiletpapir, dispensere til håndklædeark, sæbedispensere, toiletpapir, håndklædeark, sæbe, affalds- og hygiejnebeholdere, hånddesinficering, Hudpleje, Tork Aftørringspapir, Tork Aftørringsklude, Servietdispenser, Servietter, borddækning

Læs mere om Tork


Clean Management – NYHED – En robust og hurtig håndtørrer med et design der vil kunne tilpasses interiøret hos de fleste
farverne silver og grå/sort som det mere traditionelle valg og den lidt frække rosa ....
  • 7 års garanti
  • børsteløs motor
  • alu
  • hastighed 90 m/s. / 324 km/H
  • CE, GS, RoHs og IPX3 mærket
  • tørretid ca. 10 sekunder
  • automatisk tænd og sluk

Bemærk størrelsen: 27, 2 cm lang - 13,6 cm høj ( svarende til Iphone6 ) og 12,3 cm dyb


Clean Management – Den NYE Veltia Triblade
Veltia Triblade system NYHED på det danske marked

Den kendte Veltia er nu kommet med et helt nyt Triblade system - kraftigere og hurtigere- håndaftørring på ca. 8-10 sekunder.

Farverne er mange - gå på opdagelse i vores farve palette - eller ring såfremt du har en helt speciel farve i tankerne.

Maglemosevej 14
4100 Ringsted
Tlf.: +45 2211 3690
E-mail: info@cleanmanagement.dk

www.cleanmanagement.dk


Ventico – Helt ny Dualflow håndtørrer/ Nu med on/off varmeelement
Ventico markedsfører et bredt program håndtørrere, herunder "grønne" modeller (uden varmeelement), som på en og samme tid tilgodeser driftsomkostningerne per tørring, samt udledningen af CO2.

I serien af "grønne" håndtørrere tilbydes den helt nye Dualflow® Plus "Hands In" håndtørre med en ultra-hurtig tørretid på 8 til 15 sekunder.

Takket være det indbyggede drænsystem, hvor vandet fra hænderne ledes til en let tømmelig tank i
bunden af apparatet, minimeres vandsprøjt på gulvet, og dermed risikoen for faldskader.

Dualflow® Plus indeholder nyskabende komponenter for at sikre maksimal hygiejne:
•Anti-mikrobe og anti-bakteriel beskyttelse BioCote®
•H13 HEPA filter, som forhindrer spredning af bakterier

Med et lydniveau på 62 til 72 dB(A), afhængig af motorhastighed, er den ydermere en af markedets mest
lydsvage i segmentet for "hands-in" håndtørrere.

Alle plastdele er 100% genanvendeligt


DAN Dryer – Arkitekter vælger Björk
DAN DRYER A/S har over de seneste 10 år solgt i omegnen af 50.000 håndtørrere til hele verden, og nu begynder designkyndige arkitekter at få øjnene op for produktserien Björk, der i foråret blev præmieret med den eftertragtede Red Dot Design Award. Også det legendariske københavnske konditori La Glace er faldet pladask for Björk.

Da Danmarks ældste konditori La Glace gik i gang med at renovere sine toiletrum i samarbejde med arkitektfirmaet C.F. Møller, var udfordringen at understøtte stedets historiske og stilfulde rammer. Derfor faldt valget på DAN DRYERs Björk, da nye håndtørrere og sæbedispensere skulle vælges.

Direktør hos La Glace, Marianne Stagetorn Kolos, fortæller: "Vi havde brug for en effektiv og kompakt model i et enkelt design, der kunne passe til vores unikke og historiske interiør. Björk-modellen gav desuden mulighed for at vælge en særlig farve, som jo kun kunne være vores klassiske La Glace-grønne. Afgørende var dog arkitekt Henrik Kjær Christiansens anbefaling."

MERE SALG OG FLERE MEDARBEJDERE
I udviklingen af Björk-designet har der netop været fokus på at tilgodese kvalitetsbevidste arkitekter på det europæiske marked, og designprisen til Björk har været en effektiv døråbner til dette kreative segment, der typisk tager de afgørende designbeslutninger i den tidlige projekteringsfase af bygge- og renoveringsprojekter.

"Vi oplever, at Björk har været savnet på markedet og rigtig fint supplerer vores andre produktserier. Björk vinder oven i købet så fint gehør hos kunderne, at vi fortsat kan budgettere med en stigende omsætning og flere medarbejdere," siger Susanne Friis Eden, administrerende direktør hos DAN DRYER, der de seneste år har haft en markant og positiv udvikling. Over en periode på tre år (fra 2012-2015) er omsætningen steget med 37,5 %, mens medarbejderstaben i samme periode er øget med 50 %.

"DAN DRYER sælger totalløsninger til toiletrum, og kunderne satser i højere grad på kvalitet og godt design frem for billigere løsninger," fortæller Susanne Friis Eden og oplyser, at endnu flere Björk-produkter er på vej; blandt meget andet et puslebord.

Efter lanceringen af Björk i foråret 2015 er produktserien blevet præsenteret for kunder i en lang række lande. I fx Norge, Portugal og Holland har forhandlerne købt Björk til diverse showrooms, ligesom den største engelske forhandler har solgt Björk håndtørrere og Björk sæbedispensere til en kunde, der er specialiseret i badindretning.

LUFTHAVNE ER ET UDSTILLINGSVINDUE
Det er dog ikke første gang, DAN DRYER gør sig bemærket hos udenlandske arkitekter, understreger den administrerende direktør, der slår fast, at blandt meget andet de parisiske lufthavne er et fantastisk udstillingsvindue for Randers-virksomheden.

Tilbage i 2013 stod arkitektdivisionen hos Aeroports de Paris bag beslutningen om, at DAN DRYER-produkter skulle hænge i toiletrummene i lufthavnene Paris-Orly og Paris-Charles de Gaulle.
"Salg foregår jo mange gange som ringe i vandet, og vi kan se, at de produkter, der allerede findes i de parisiske lufthavne, nu også baner Björks vej ind på det franske marked," siger Susanne Friis Eden og giver et eksempel: Virksomheden Beynat et Janniaux, der sælger luksuriøse lædervarer, har netop købt Björk. Det skete, da direktøren for det franske firma tørrede hænder på en af DAN DRYERs TURBO hurtigtørrere, der hænger i den parisiske lufthavn. Han så et stort potentiale i maskinen, fordi hans personale anvender mange produkter med lim og derfor har behov for ofte at vaske og skylle hænder. Virksomheden købte TURBO hurtigtørreren, og direktøren sagde som en sidebemærkning, at de da også var ved at indrette et nyt showroom. Det fik DAN DRYERs sælger til at nævne Björk - hurtigt var købet besluttet, og Björk skulle til Frankrig.

VE2 er navnet på det aarhusianske designbureau, der har designet Björk i et tæt samarbejde med DAN DRYER. Da produktserien blev præmieret med en Red Dot Award udtalte den internationale jury: Med sin cylindriske form tilfører Björk nyskabende æstetik til bad og toiletrum - ikke kun på grund af det stilfulde design, men også på grund af det afdæmpede lydniveau