Håndtørrere

Håndtørrere

Håndtørrere – nye håndtørrere på markedet i dag er miljøvenlige og nedsætter CO2 udslip og har den økonomiske gevinst med kort tilbagebetaling i forhold til almindelige papirhåndklæder og stofhåndklæder. Leverandører af håndtørrere finder du i listen på denne side

Leverandører af Håndtørrere:

KiiltoClean A/S

Frederik Plums Vej 2
5610 Assens
Tlf.: 64 71 21 12
E-mail: info.dk@kiilto.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Pure Solution Aps

Spinderigade 11
7100 Vejle
Telf.: 26 16 45 64
E-mail: info@PureSolution.dk

www.puresolution.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

SAN Electro Heat a/s

Gillelejevej 30B
3230 Græsted
Tlf.: 48 39 88 88
E-mail: info@san-as.com

www.san-as.com

Se hele vores produktprogram og profil her

Tork®

Gydevang 33
3450 Allerød
Tlf: +45 48 16 82 44
e-mail: tork.dk@essity.com

www.tork.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Håndtørrere til industrielt brug er specielt designet til at opfylde de høje krav og intensiv brug, der findes i kommercielle og industrielle miljøer. Her tænkes på offentlige toiletter, restauranter, hoteller, lufthavne og andre steder med høj trafik. Disse tørrere adskiller sig ofte fra dem, der anvendes i private hjem, ved at have øget holdbarhed, hurtigere tørretider og andre funktioner, der er velegnede til intensiv brug. Her er nogle funktioner og egenskaber, der typisk findes i tørrere til industrielt brug:

  1. Hurtig tørringstid: Industrielle tørrere er designet til at levere hurtige tørretider for at imødekomme behovene i miljøer med høj trafik. De fleste industrielle modeller har en tørretid på under 15 sekunder.
  2. Holdbar konstruktion: Disse tørrere er typisk fremstillet af holdbare materialer såsom rustfrit stål eller slagfast plast for at modstå stød, stød og gentagen brug uden at bryde ned.
  3. Høj kapacitet: Industrielle tørrere har normalt en høj kapacitet til at håndtere mange brugere i løbet af kort tid. Dette kan omfatte funktioner som store luftudløb, kraftfulde motorer og brede luftstrømme.
  4. Hygiejnefunktioner: Mange industrielle tørrere er udstyret med hygiejniske funktioner. Her tænkes på berøringsfri sensorer, der aktiverer tørreprocessen, hvilket minimerer behovet for at røre ved enheden og reducere krydskontaminering.
  5. Energieffektivitet: Flere moderne industrielle tørrere er designet til at være energieffektive. De bruger avancerede teknologier såsom varmepumper, der genbruger varmen fra luften til at opvarme den luft, der bruges til at tørre hænderne.
  6. Støjreduktion: Nogle industrielle tørrere er udstyret med støjdæmpende teknologier for at reducere støjniveauet og forbedre brugeroplevelsen, især i støjfølsomme miljøer.

Når man vælger en håndtørrer, er det vigtigt at overveje følgende faktorer: tørretid, holdbarhed, hygiejnefunktioner, energieffektivitet og kravene til installation og vedligeholdelse for at sikre, at den opfylder behovene og kravene i det pågældende miljø.


Mød LOKI – Den nye prisvindende produktserie fra DAN DRYER
DAN DRYER er stolte over at kunne præsentere en ny produktserie: LOKI, der omfatter en håndtørrer, sæbe-/desinfektionsdispensere, en affalds-/hygiejnespand, toiletpapirholdere, en papirservietdispenser, en gulvstander og en bordstander.

Som navnet antyder, udspringer LOKI af den verdenskendte skandinaviske designtradition. Seriens elegante og funktionelle design er karakteriseret af lige linjer og rektangulære former, der komplementerer de omgivende arkitektoniske elementer som døre, vinduer og fliser. Den 3 mm tykke frontplade af børstet eller malet rustfrit stål illustrerer den robusthed og høje kvalitet, der kendetegner produkter fra DAN DRYER.

LOKI er designet af den Aarhus-baserede designvirksomhed VE2, der også er de kreative hjerner bag den prisvindende BJÖRK-serie, der blev lanceret af DAN DRYER i 2015.

Allerede før lanceringen af LOKI er to produkter fra serien blevet tildelt priser ved German Design Awards:

LOKI håndtørreren: »Vinder« i kategorien Excellent Product Design - Bath and Wellness

LOKI desinfektionsdispenser på gulvstander: »Vinder« i kategorien Excellent Product Design - Bath and Wellness

German Design Awards stiler efter at fremme den designorienterede scene ved at identificere og præsentere unikke design trends. Priserne der er tildelt de to LOKI-produkter gives for "fremragende designkvalitet".


Ny undersøgelse – Mange føler sig usikre ved brugen af lufttørrere på offentlige toiletter
COVID-19 pandemien har været med til at øge bevidstheden om de sundhedsrisici, der er forbundet med hygiejne i det offentlige rum. Ifølge en ny international undersøgelse, der er foretaget på fire europæiske markeder af Essity-brandet Tork®, føler næsten 7 ud af 10 adspurgte sig mere usikre ved uhygiejniske offentlige toiletter i dag end før pandemien. Og 43% siger, at de føler sig usikre ved offentlige toiletter, der er udstyret med håndtørrere, som tørre hænderne ved hjælp af luft.

Forventningerne til det offentlige rum og kravene til sikre hygiejneløsninger er højere end nogensinde før. Ifølge undersøgelsen, som undersøgte COVID-19's indvirkning på folks holdninger til offentlig hygiejne, mener 80%, at det er af afgørende betydning for den offentlige sikkerhed at opretholde en høj hygiejnestandard på offentlige toiletter.

Den øgede bekymring for hygiejne på offentlige toiletter har resulteret i en ændring i præferencerne for de muligheder, der er til aftørring af hænder. Ifølge undersøgelsen ønsker 75% af de adspurgte, at flere tilbyder papirhåndklæder som et alternativ til lufttørrere. Undersøgelsen viser også, at 37% nu foretrækker papirhåndklæder, end før pandemien brød ud. Ifølge respondenterne er årsagen til denne præferenceændring, at papirhåndklæder opfattes mere hygiejniske for brugeren (80%), at papirhåndklæder tørrer hænderne hurtigere (42%), og at der bliver spredt færre bakterier i luften (39%).

Det kan ligeledes koste dyrt, hvis ikke man kan imødekomme ønsket om papirhåndklæder på de offentligt tilgængelige toiletter. 50% af respondenter i undersøgelsen siger, at de er mindre tilbøjelige til at besøge steder, der ikke tilbyder papirhåndklæder, og 43% siger, at de føler sig usikre ved offentlige toiletter, der er er udstyret med lufttørrere.

"COVID-19-pandemien har vist, at alle virksomheder er nødt til at tilpasse sig en ny hygiejnestandard. Mens nogle kan have valgt lufttørrere førhen, baseret på den opfattede brugervenlighed, er dette ikke længere tilstrækkeligt, da en betydelig del af befolkningen nu føler sig mindre sikre ved brugen af netop dem. Vi har set en stigning i anmodninger fra facility managers, der ønsker at udskifte lufttørrere med papirhåndklæder", siger Alberto Cajiga, VP for marketing hos Essity Professional Hygiene.

For hygiejnekritiske erhverv, såsom fødevareforarbejdning og hospitaler, har papirhåndklæder længe været den eneste acceptable form for aftørring af hænder.* Og med god grund. I modsætning til papirhåndklæder, producerer lufttørrere flere luftbårne dråber,** hvilket øger risikoen for bakteriespredning i luften. Friktionen ved at tørre hænder med papirhåndklæder hjælper også med at fjerne flere bakterier, end andre aftørringsmuligheder gør.*** 

På grund af COVID-19 pandemien forventer flere, at offentlige toiletter tilbyder de samme standarder, som er gældende i de hygiejnekritiske erhverv. Faktisk siger 80%, at de forventer, at offentlige toiletter i højere grad sørger for et mere sikkert hygiejnemiljø nu end før pandemiens udbrud. "Undersøgelsen peger på, at det at opsætte løsninger, der får folk til at føle sig trygge, når de besøger det offentlige rum, skal være en topprioritet for facility managers, der ønsker at tiltrække gæster igen. Omkostningerne ved ikke at adressere disse bekymringer er simpelthen for høje", siger Alberto Cajiga.

*Kilde: Huang, C Mayo Clinic, 2011
**Kilde: Margas E. et al, J Applied Microbiol, 2013
***Kilde: Todd, J Food Prot, 2010Cookie-indstillinger