Træriste

Du har søgt efter Træriste og vi håber du har fundet den viden og de leverandører af Træriste som du havde forventet. Skal du bruge andet end Træriste finder du nemt og overskueligt anden viden og leverandører ved at bruge søgefeltet i venstre sides kolonne.  

Leverandører af og viden om Træriste:


DUTRA ApS

Falstervej 21
5800 Nyborg
Tel.: +45 5363 5767
E-mail: dutra@dutra.dk

www.dutra.dk

Kompetencer: Skraldespande, Hundepose dispenser, Bænke/Borde, Kummer, Espalier, Træriste, Pullerter, Rørstandere, Nedstøbningsrør, Cykelstativer, Sokkelaffugter, Markeringssøm, Værn, Legeplads

Læs mere om DUTRA ApS


Flexi Riste A/S

Hjejlevej 10
7480 Vildbjerg
Telf.: 97 13 32 11
E-mail: mail@flexiriste.dk

www.flexiriste.dk

Kompetencer: Snojernsriste, fiberriste, presriste, riste, sokkelaffugter, standardriste, presristetrin, gitterriste, fastgørelsesbeslag, ventilationsriste, offshoreriste

Læs mere om Flexi Riste A/S


DUTRA – Vidste du dette om træriste?
Når man går en tur igennem byen, så vil man ofte blive mødt af træer og andet beplantning. Men særligt træerne har brug for ekstra effektiv beskyttelse. Rødderne og rodhalsen er nemlig meget sårbare. Jorden omkring træet, skal helst ikke komprimeres for meget, så kan vandet ikke trænge ordentligt ned til rødderne.

Det er her en trærist kommer ind i billedet. Den vil give den nødvendige beskyttelse for rødderne, samtidig med at den kan gøre det til en dekorativ del af bybilledet.

Hos DUTRA har vi de klassiske firkantet og runde træriste, der som standart kan leveres med stråle- og radial design, men i sidst ende er det kun fantasien der sætter sin grænse. Hvis der skal bruges et helt bestemt look, så tag endelig kontakt til os - så vi kan få en snak om hvordan træristende skal se ud.

Her ses et lille udpluk af de træriste som DUTRA kan levere

https://www.youtube.com/watch?v=eaFXC8libF0&t=2s