Gulvskabe

Gulvskabe er kapslinger / kabinetter som monteres på gulvet og ellers har samme formål, nemlig at indkapsle elektronik. Gulvskabe fås i flere størrelser og i mange materialer, herunder stål, plast og polycarbonat

Leverandører af og viden om Gulvskabe:


Rittal A/S

Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: +45 70 25 59 00
E-mail: info@rittal.dk

www.rittal.com

Kompetencer: ElskabeGulvskabe, Indkapslinger, Kapslinger, SammenbygningsteknikSkinnesystemer, Strømfordeling

Læs mere om Rittal A/S


Sindal Stålindustri ApS

W Brüels Vej 10
9800 Hjørring
Tlf.: 98904220
E-mail: info@sindalsteel.dk

www.sindal-steelindustry.dk

Kompetencer: Kapslinger, specialskabe, gulvskabe, klemmekasser, hygiejneløsninger, pulte, rackskabe, 19" rackskabe, tilbehør

Læs mere om Sindal Stålindustri ApS


Rittal – Det nye gulvskab VX25 gør livet lettere for tavlebyggere
More is less. Det er filosofien bag det store, nye gulvskab VX25 fra Rittal

Et konsekvent 25 mm hulmønster i skabet og komplet symmetri betyder flere samlede dele, men færre komponenter og dermed mindre behov for lagerplads hos tavlebyggerne.

Når skabene sammenbygges fortsætter hulmønsteret på 25 mm horisontalt ind i det tilstødende skab. Dermed kan eksempelvis skinner monteres hen over flere skabe. Det betyder, at installationspladsen kan ekspanderes meget mere fleksibelt. Installationskomponenter til de vertikale rammeprofiler passer nu også i skabets top og bundområde.

Disse og andre sammenbygningsmuligheder kan nu implementeres med 40 procent mindre chassiser sektioner, med eller uden monteringsplader. På den måde reduceres lager og logistikomkostninger betydeligt. 

Mere plads
Samtidigt giver den nye rammeprofil 20 mm mere plads i skabet, installationsplads som nu er tilgængeligt for flere komponenter. Afhængig af applikation og valg af komponenter, giver det basis for at vælge et mere forsænket gulvskab, hvilket indebærer færre udgifter.

Enklere montage
En betydelig reduktion i kompleksiteten har også indvirkning på montering og demontering af døre. Det arbejde kan nu udføres af en enkelt person, uden brug af værktøj. Døren sættes ganske enkelt i hængslet, som er designet til automatisk at sikre døren når den er lukket, så utilsigtede løft undgås.

Alle almindelige varianter af låsesystemet er tilgængelige til fremtidig brug. Elektroniske låsesystemer, som i stigende grad benyttes som følge af øgede sikkerhedskrav, kan også nemt monteres. Døren behøver ikke yderligere monteringsarbejde, da bøsninger som behøves til kablerne allerede findes.

Sammenbygning med færre dele
Det nye sammenbygningssystem kræver meget færre dele. Da alle skruer er monteret i konstruktionsretningen, er montagen blevet forenklet. Et nyt monteringssæt, sikrer at beskyttelsesniveauet på skabet opretholdes under montering.