Løftesøjler

Løftesøjler er oftest udviklet til at udføre meget tunge løft eller flytte og bevæge meget tunge emner ved lav hastighed, eller lettere opgaver ved høj hastighed

Leverandører af og viden om løftesøjler:


LINAK Danmark A/S

Mønstedsvej 9
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 80 36 11

www.linak.dk

Kompetencer: Aktuatorer, løftesøjler

Læs mere om LINAK Danmark A/S


Movetec Solutions ApS

Lollandsvej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64 89 28 05
E-mail: info@movetec.dk

www.movetec.dk

Kompetencer: Aktuatorer, elektromekaniske aktuatorer, lineære aktuatorer, servoer, løftesøjler, 2-delte løftesøjler, 3-delte løftesøjler, styringer og betjeninger, aluminiums søjler, elektriske løftesøjler, hydrauliske løftesøjler, hæve/sænke søjler, industrielle bordstel

Læs mere om Movetec Solutions ApS


P.D. Lyftteknik AB

Mörsaregatan 11A
254 66 HELSINGBORG, Sweden
Tlf.: 0046-42-20 15 10
E-mail: info@pdlyftteknik.se

www.pdlyftteknik.se

Kompetencer: Løftegrej, løfteudstyr, automatkroge, sikkerhedskroge, wirespændingsmålere, vakuumpumper, sugekopper, ejektorer, gribere, cellegummi, pneumatiske koblinger, kraner, svingkraner, løfteborde, reservedele

Læs mere om P.D. Lyftteknik AB


TAWI Danmark A/S

Arresøvej 7
8240 Risskov
Tlf.: 86 17 22 66
E-mail: eh.dk.mail@piab.com / eh.dk.sales@piab.com

www.tawi.dk

Kompetencer: løfteudstyr, ergonomi, løftegrej, gribeudstyr, mobile vakuumløftere, vakuumløftere, løftevogne, elektriske kæde og wiretaljer, kransystemer, mobilt løfteudstyr, vakuumåg, Udførelse af lovpligtigt serviceeftersyn samt montage

Læs mere om TAWI Danmark A/S


MOVETEC lancerer ny 3D KONFIGURATOR til nem design og konfiguration af MOVETEC´s løftesøjler


17.jan 2022


Med Movetec´s nye 3D KONFIGURATOR direkte på MOVETEC´s hjemmeside, kan du selv designe og konfigurere din nye løftesøjle.

Når du indtaster NEWTON, TYPE og SLAGLÆNGDE mv., får du vist netop den løftesøjle du har brug for. Dermed har du nu mulighed for at vælge om DESIGN eller FUNKTION er vigtigst for din applikation.

Har du et krav til en bestemt indbygningshøjde på en løftesøjle, er der selvfølgelig også mulighed for at indtaste disse mål.

 Top- og bundpladefarver samt dækplader er der også mulighed for at ændre på. Kabeludgang i top eller bund er også muligt at bestemme.

Der kan vælges mellem 3 forskellige overflader på aluminiumprofilerne.

Man kan tilvælge en Heavy-Duty option, hvis der er brug for en ekstra stabil eller stærk løftesøjle.

Løftesøjlerne produceres med standard top- og bundplader der følger profilernes facon, derudover kan der tilvælges ekstra kraftige top- og bund monteringsplader.

Besøg MOVETEC´s hjemmeside og prøv konfiguratoren. Download en tegning som PDF, eller hent en stepfil af din konstruktion, som kan importeres i dit CAD-program.

Kontakt os gerne for teknisk vejledning og yderligere informationer om løftesøjler:

MOVETEC Solutions ApS · Lollandsvej 1 · DK-5500 Middelfart · Denmark

Telefon: +45 64 89 28 05 · E-mail: info@movetec.dk

Link til Movetec´s konfigurator


Oplev LINAK® på en ny måde
Et virtuelt showroom er et must i den digitale kunderejse. Udforsk elektriske løftesøjler og aktuatorsystemer fra LINAK  i virtuelle omgivelser – næsten som i virkeligheden. Løsninger til komfortmøbler og andre boligapplikationer samt utallige varianter af elektriske højdejusterbare kontorborde vises – alle udstyret med LINAK teknologi.

Se, hvordan LINAK kan integrere bevægelsesløsninger i din applikation. Hvordan det øger komforten eller forbedrer brugerens arbejdsmiljø.

Husk at se det brede produktsortiment, som LINAK tilbyder, i produktshowroomet. En enestående mulighed for at få mere inspiration.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have en rundvisning, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også benytte interaktionsværktøjerne: Ved at bruge kalenderikonet kan du booke en aftale med en lokal salgsrepræsentant eller bruge globusikonet til at udfylde en kontaktformular.

Besøg det virtuelle showroom


Nu lancerer Movetec ny 3D konfigurator til løftesøjler
Med Movetec´s nye 3D konfigurator, kan du selv designe og konfigurere din nye løftesøjle. Når du indtaster NEWTON, TYPE og SLAGLÆNGDE mv., får du vist netop den løftesøjle du har brug for. Dermed har du nu mulighed for at vælge om DESIGN eller FUNKTION er vigtigst for din applikation. Har du et krav til en bestemt indbygningshøjde på en løftesøjle, er der selvfølgelig også mulighed for at indtaste disse mål. Top- og bundpladefarver samt dækplader er der også mulighed for at ændre på. Kabeludgang i top eller bund er også muligt at bestemme. Der kan vælges mellem 3 forskellige overflader på aluminiumprofilerne. Man kan tilvælge en Heavy-Duty option, hvis der er brug for en ekstra stabil løftesøjle. Løftesøjlerne produceres med standard top- og bundplader der følger profilernes facon, derudover kan der tilvælges ekstra kraftige top- og bund monteringsplader. Prøv konfiguratoren og download en tegning som PDF, eller hent en stepfil af din konstruktion, som kan importeres i dit CAD-program.


Løftesøjle MAC2 fra Movetec
Op til 3500N / 2-delt Aluminium Løftesøjle

Perfekt til industrielle, ergonomiske arbejdspladser.

MAC2 er en helt nyudviklet løftesøjle, designet til at møde de krav af æstetik og kvalitet der ofte stilles til industrielle arbejdspladser.

I forbindelse med udviklingen blev der lagt vægt på høj stabilitet og kvalitet til en fornuftig pris. MAC2 løftesøjlen er udviklet til at kunne klare belastninger på op til 3500N og har en hastighed på op til 23,5mm/sek uden belastning. Bøjningsmomentet er på 1000Nm.

Plug & Play: Movetec kan levere MAC2 som en komplet Plug & Play løsning, der inkluderer en eller flere MAC2 løftesøjler, en Movetec styring 230V AC, alle kabler og et betjeningspanel.

Ved at vælge en styring med Bluetooth®, kan MAC2 løftesøjler let betjenes fra en iPhone® eller Android®-Smartphone.

Materialer:

 • Yderprofil: Eloxeret aluminium
 • Inderprofil: Eloxeret aluminium
 • Glideskinner: POM derivate
 • Topplade: Stål
 • Bundplade: Stål
 • Indvendigt løftesystem: Aluminium, stål, ABS, POM, PP

Tekniske data:

 • Max. belastning: 3500 N
 • Dynamisk bøjningsmoment: 800 Nm
 • Statisk bøjningsmoment: 1000 Nm
 • Max. hastighed uden belastning: 23,5mm/sek (1500 N)
 • Slaglængde: 100-600mm (specialversioner op til 1000mm mulig)
 • Indbygningsmål/-længde: 222-779mm
 • Temperaturområde: +5°C – +45°C
 • Driftsspænding: 12/24V DC
 • Intermittens: 25%
 • Dobbelt Hall-sensor: Ja
 • Topplade størrelse: 175mm x 53,8mm/43,5mm
 • Bundplade størrelse: 210,5mm x 65,2mm/63mm
 • Yderprofil størrelse: 210mm x 64,7mm/62,5mm
 • Inderprofil størrelse:174,5mm x 53,7mm/43mm
 • Monteringsspor A: Bredde top 8,1mm/indv. 8,1-19,9mm/dybde 10,8mm
 • Monteringsspor B: Bredde top 8,8mm/bund13,1mm/dybde 3mm
 • Styring: Flere muligheder, se mere på www.movetec.dk
 • Synkronkørsel: Max.12x løftesøjler i synkronkørsel
 • Betjeningspanel: Flere muligheder, se mere på www.movetec.dk

Optioner: Bluetooth® styring med iPhone®- eller Android® Smart-phone. Potentiometer. Top- og bund monteringsplader. Kabeludgang i den store profil (MAC2U). 100% bremse.

Se mere her


Movetec – 2 nye stærke Heavy-duty løftesøjler MAC14/14U
Meget stærk, stabil højtydende løftesøjle til industrielt brug

Movetec lancerer nu de kraftfulde MAC14 og MAC14U løftesøjler, som kan løfte op til 10000N (1000kg)! MAC14 og MAC14U Heavy-Duty løftesøjler er specielt udviklet til at udføre meget tunge løft og er samtidig meget stabile. To meget stærke og stabile kraftige løftesøjler til industriel brug og ideel til ergonomiske industrielle arbejdsstationer.