Håndterminaler

Håndterminaler dækker over stregkodelæsere og -scannere som er håndholdte. Håndterminaler sikrer en bedre arbejdsgang, da man rent fysisk kan bevæge terminalen til emnet der ønskes scannet og dermed undgår løft og lign. Håndterminaler leveres enten med eller uden radio, og det specifikke styresystem som bedst passer til opgaven. Introduktion til RFID, se her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om håndterminaler:


BB Data Teknik A/S

Transformervej 18
2860  Søborg
Telf.: 44 85 02 30
E-mail: adm@bbdata.dk

www.bbdata.dk

Kompetencer: Labelprintere, stregkodelæsere, stregkodebaseret dataopsamling & mobile løsninger, stregkodescannere, håndterminaler, truck computere, trådløse netværk, etiketdesign & mærkning, håndscannere

Læs mere om BB Data Teknik A/S


Datcol ApS

Naverland 2, 12. sal
2600 Glostrup
Tlf.: +45 71 74 78 79
E-mail: info@datcol.com

www.datcol.com

Kompetencer: Datafangst, Etiketter, Etiketprintere, Håndterminaler, Håndscannere, Lagerstyring, Stregkodelæsere, Stregkoder

Læs mere om Datcol ApS


Delfi Technologies A/S

Galoche Alle 1
4600 Køge
Tlf.: +45 70 222 555
E-mail: info@delfi.com

www.delfi.com

Kompetencer: Elektroniske hyldeforkanter, Etiketprintere, Håndterminaler, Kasseløsninger (POS), Labels, Labelprintere, Printløsninger, Stregkodelæsere

Læs mere om Delfi Technologies A/S


Delfi Technologies – BAUHAUS først med ny teknologi til Click & Collect


05.mar 2021


Af Caroline Hagen

BAUHAUS har implementeret en ny løsning, der hjælper personalet med at plukke varer til Click & Collect. Ved hjælp af elektroniske hyldeforkanter og håndterminaler, er det blevet langt hurtigere og nemmere at finde vej til de rigtige varer. En ny løsning, der også sparer meget tid på vareopfyldninger.

Med et varesortiment på over 160.000 varenumre i et typisk BAUHAUS varehus, kan det godt være uoverskueligt for personalet at finde frem til præcis dén pakke søm eller nøjagtig dén bøtte maling, der skal plukkes til en Click & Collect-ordre.

Men ved hjælp af ny teknologi kan personalet i BAUHAUS hurtigere og nemmere frem til de rigtige varer på hylderne i varehuset.

Blinkende hyldeforkanter viser vej

Gennem brug af elektroniske hyldeforkanter og håndterminaler fra Delfi Technologies, kan BAUHAUS få vist vej til varerne. De elektroniske hyldeforkanter hos BAUHAUS har nemlig indbygget LED flash, som man kan få til at blinke fra håndterminalen, når medarbejderen skal finde frem til en specifik vare.

- Det er virkelig smart og effektivt – vi kan bruge de elektroniske hyldeforkanter og håndterminalerne til at navigere bedre rundt i varehuset. Det sparer os for rigtig meget tid i hverdagen, siger Allan Nygaard, der er afdelingschef hos BAUHAUS i Roskilde.

På håndterminalen kan personalet se information om gang og sektion for hver vare, som kan bruges til at finde varernes specifikke placeringer. Når medarbejderen har fundet frem til det rette område, kan man få den pågældende hyldeforkant til at blinke, og på den måde finde frem til den rigtige hylde og vare.

- Efter vi har implementeret den nye løsning, kan vi få pakket Click & Collect-ordrer langt hurtigere, fortæller Allan Nygaard.

Hurtigere vareopfyldning

Med så mange varenumre kan det også være tidskrævende at finde frem til de rigtige hylder, når der skal fyldes varer op. Også her kan medarbejderne anvende håndterminalen og hyldeforkanterne til at vise vej. - Når vi nu kan bruge håndterminalerne og de elektroniske hyldeforkanter til at vise vej, så kan vi også foretage vareopfyldning betydeligt hurtigere end før. Det giver os nogle mere produktive arbejdsgange og vi slipper for at skulle bruge unødig tid på at lede efter den rigtige hylde og den rigtige placering, forklarer Allan Nygaard.