LED styring

LED styring - På denne side finder du leverandører af LED styring, produktnyheder om LED styring, samt viden om LED styring.

Leverandører af og viden om LED styring:


NEWTEK ApS

Kærvej 39
5220 Odense SØ
Tlf.: 21 24 24 54
E-mail: mny@newtek.dk

www.newtek.dk

Kompetencer: Byrum, urban, pullerter, cykelstativer, ladestationer til el-cykler, bænke, soldrevne løsninger, LED belysning

Læs mere om NEWTEK ApS


Power Technic ApS

Elsenbakken 19
3600 Frederikssund
Telf.: 70 208 210
E-mail: salg@powertechnic.dk

www.powertechnic.dk

Kompetencer: Strømforsyninger, LED, Enclosed, Open frame, DC/DC, DC/AC, Adaptere, Ladere, DIN skinner

Læs mere om Power Technic APS


Safe-Tec A/S


Industrivej 17B
4683 Rønnede
Tlf.: 56 31 58 10
E-mail: mail@safe-tec.dk

www.safe-tec.dk

Kompetencer: Løftegrej, Løfteudstyr, Løfteløsninger, Trækløsninger, Wirespil, Trækspecialist, Wirestropper, Dynema, service, vedligeholdelse, Træktest, Brudstyrketest, Surring, Wirepres, Radiofjernstyring, Fjernbetjening, Radiostyring, Wire, Stropper, Rundslinger, Trådløse lygter, Trådløse lygtebræt, Trådløs styring, Trækspil, Løftespil, Talurit presninger, AC Spil, DC spil, Taljer

Læs mere om Safe-Tec A/S


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


Mere viden om LED styring:

Læs mere om Display, opto og LEDs her http://elek-data.dk/artikler/display-opto-leds


ECK – Brug LED-projektor til sikkerhedssignalering, når almindelig skiltning og opmærkning ikke er muligt eller tilskrækkeligt.


05.maj 2020


Sæt spot på
Med en LED-projektor forvandles sikkerhedsskiltning fra passiv signalering, til aktiv fokusering på de aktuelle forhold i det berørte arbejdsområde.

LED-projektoren er et lysende advarselsskilt, som projekterer det valgte advarselssymbol på gulv eller væg. LED-projektoren gør det muligt at opmærke under vanskelige forhold, idet den kan monteres hvor som helst og på hvad som helst.

Med en LED-projektor vil budskabet altid fremstå lysende klart og tydeligt, og man risikerer ikke at det falmer eller slides af med tiden.

Se mere her


CO2LIGHT – Superfos LED-optimeret til markante energibesparelser
For en virksomhed af Superfos' kaliber med så meget tryk på produktions-apparatet, og med så stort et fokus på at spare på miljøet og energien, er energiledelse vejen frem. Derfor har virksomheden nu fået udskiftet til energisparende LED i hele 6 haller, leveret af LED-producenten CO2LIGHT i Aalborg, og mere er sandsynligvis på vej.

Superfos er Randers' klart største energiforbruger, og den store produktionsvirksomhed, der kører i døgndrift 365 dage om året, har derfor altid fokuseret meget på grøn, bæredygtig drift og ansvar for miljøet. Det står også klart defineret i virksomhedens CSR-politik. Trods en omlægning til nye lyskilder har været en tung investering, har de ikke været i tvivl om beslutningen. Nu skulle det være.   

- Lyset er vitalt for Superfos, da vi jo har produktionen kørende i alle timer i døgnet. Vi har ufatteligt mange brændetimer, hvorfor vi også blev nødt til at have ordentlige, energisparende lyskilder", forklarer tidligere Teknisk Chef, Jens Drivholm.

Sidste år producerede Superfos 1,2 milliarder sprøjtestøbte bøtter og plastiklåg til fødevareindustrien, og travlheden fortsætter i år.

Samarbejdet med CO2LIGHT begyndte sidste år, da der har været mange forberedelser med hensyn til den omfattende udskiftning. Ét af de vigtigste kriterier for Superfos var nemlig, at produktionen kunne fortsætte uændret under omlægningen. Efter nøje planlægning, opmåling, og løbende dialog begyndte Bravida Randers installationen i de seks vidt forskellige haller i foråret 2017.   

Kæmpe forskel - besparelser på op til 85 %

Allerede nu kan både ledelse og medarbejdere se og mærke stor forskel på lyset, der fremover vil nedbringe virksomhedens energiniveau markant. Derudover betyder de nye, særligt udvalgte lyskilder samtidigt et bedre lys - bedre for motivation og helbred, samt langt mindre behov for vedligeholdelse, så det er win-win hele vejen rundt. 

De gennemsnitlige besparelser for fem ud af seks haller ligger på mellem 40 - 65 % i forhold til tidligere, og det kan i den grad mærkes på bundlinjen. Ud fra behov og varierende lyskrav i de forskellige haller har CO2LIGHT kunne sammensætte en smart, produktorienteret løsning, hvor man nogle steder har mere lys, men mindre power, og andre steder mindre lys, og mere power - især i de sene nattetimer. 

I hal 84, hvor der er meget gennemkørsel med trucks og stort fokus på sikkerhed, er der nu etableret en intelligent lysregulering - opdelt i fire zoner, så man hele tiden får det maksimale udbytte af lyset. Utroligt nok giver dette fremtidige lys-besparelser på hele 85 %. 
- Det har været en relativ tung investering, men med så store besparelser i sigte på eksempelvis over 80 % i en af hallerne, er det også en investering, der er tjent hurtigt hjem igen", lyder det fra Jens Drivholm.

Alle er meget glade for LED 

Ifølge Jens Drivholm, som nøje har fulgt projektet både før og efter installationen, er resultatet ikke til at tage fejl af. Når man har skiftende arbejdstider, og står i så mange timer under samme belysning, skal øjnene ikke overanstrenges. Derfor er LED klart det rigtige valg. 

Man kan ikke allerede nu konkret konkluderer omkring lysets indvirken på træthed, og om det reducerer hovedpine med videre, men der har ikke været én eneste negativ kommentar siden etableringen. Alle har været meget positive overfor det nye LED-lys, der minder mere om dagslys, og som beviseligt er meget sundere for helbred og arbejdsglæde.

For at følge CSR-politikken helt til dørs, og fortsætte den grønne linje i både profil og på bundlinjen, kan der blive tale om yderligere LED-optimering ved Superfos, men indtil videre kan den store produktionsvirksomhed kun anbefale andre at overveje og gå samme grønne vej


Glamox Luxo Lighting A/S – Fleksibelt og strømlinet LED armatur
Glamox i60 er et stænktæt, fleksibelt LED armatur med et jævnt lys for interiør og industri. Med dets slanke og strømlinet design passer dette armatur godt ind i de fleste miljøer

Vores designere har udviklet et nyt, men alligevel klassisk armatur, der er ligeså velegnet i kontorer, skoler, parkeringshuse eller industrielle bygninger, der har strenge krav til IP klassificering og høj lysstyrke. Dette armatur kan også leveres med vibrationsdæmpende ophæng. Dette gør, at Glamox i60 også kan anvendes i beskyttelsesrum eller andre områder med høje vibrationer.

Fleksibilitet
Glamox i60 har et design med en lav profil, der også gør det velegnet for lavloftet eller kompakte lokaler. Armaturet kan leveres i tre forskellige længder, og kan monteres på væg eller loft.
Glamox i60 leveres med state-of-the-art LED teknologi, og kan leveres med DALI dæmpning og ultrasonisk bevægelsessensor. Løsninger med sensorer og dæmpning er vigtige for energibesparelse. Det øger også levetiden for komponenterne. Kan også leveres med integreret nødlys på de to længste varianter.

Endestyrkker med en smart løsning
En ny smart løsning på endestykkerne af armaturet sikrer at armaturet ikke kan åbnes uden brug af værktøj.
Gennem armaturets levetid, kan armaturet kræve lejlighedsvis rengøring. Overfladen på Glamox i60 har ingen fremspringende dele eller samlinger. Dets glatte design gør armaturet nemt at rengøre. De forseglede endestykker forhindrer også at der kommer insekter ind i armaturet. Alt dette kombineret med dets lange levetid på LED-modulerne, gør Glamox i60 stort set vedligeholdelsesfri.

Materialer af høj kvalitet
Armaturhuset er fremstillet af galvaniseret prelakeret stål med et ekstra lag af hvid epoxy/polyester pulverlak for beskyttelse mod korrosion. Endestykker er af sprøjtestøbt i ASA.

Jævn lysfordeling
I kombination med state-of-the-art LED moduler og en optik fremstillet af ekstruderet opal polycarbonat, der er godkendt til fælles adgangsveje, giver Glamox i60 et jævnt lys på alle overflader. Endestykkerne overlapper afskærmningen og har ingen lysudslip.

Strømlinet design
Designet på Glamox i60 danner raffinerede linjer, der følger armaturet, og inkorporerer endestykkerne som en enhed. Dette gør armaturdesignet æstetisk i både kontor- og industrimiljøer.
Designet af Powerdesign/Aleksander Borgenhov.


Nyt lys i den gamle have
Stemningsfulde løsninger med LED-lyskilder og glas Arkilux har i samarbejde med Tivolis arkitekter løst flere specielle belysningsopgaver til den gamle have. Blandt andet Kina-lamper, Edelweiss-armaturer i forbindelse med renoveringen af Rutsjebanen, Rasmus Klump anlægget samt belysning af Pantomime-teatrets scenebillede.

Alle opgaver er løst med LED lyskilder - enten med moduler eller retrofitte. Især to opgaver har været spændende både med hensyn til omfang og selve løsningen. Det gælder f.eks. de dekorationsglas, der pryder hele haven og er udført i tre udgaver: Pæreformet, som hovedsagelig sidder på Nimb Bygningen, samt glas med enten prikket eller stribet dekoration. De findes overalt i haven på bygninger, metaldekorationer m.m.

Glasproduktion forfra

De farvede dekorationsglas blev tidligere fremstillet af Holmegaard, og det har ikke været muligt at finde hverken tegninger eller værktøj. I dag står Arkilux, der udover belysning har glasfremstilling som en af sine kompetencer, for produktionen. I den forbindelse har virksomheden i Køge udarbejdet nye tegninger af de glasværktøjer, der kræves til de specielle glas.

De færdige dekorationsglas er fremstillet i mange farver, så de matcher havens eksiste-rende glas - og er desuden leveret til Tivoli Hotel & Congress Center. 

Påfuglen får smukke kroner

Restaurant Påfuglen i Tivoli har fået et nyt, komplet belysningsanlæg leveret af Arkilux. Her er især de store lysekroner både smukke og interessante. De er udført med lys ned installeret i blade - samt lys op monteret i skål, som belyser bladene. Hele anlægget har DALI dæmp, hvor der kan vælges fire forskellige scenarier afhængig af udendørslyset.

Yderligere oplysninger på 56 30 30 20 eller www.arkiluxdesign.dk

For yderligere information, kontakt venligst:
Arkilux Design - www.arkilux.dk - Peter Rasmussen - cpr@arkiluxdesign.dk - 56 30 30 20