Fyldmaterialer

Fyldmaterialer

Fyldmaterialer til emballage er materialer, der bruges til at fylde tomme rum i emballage for at beskytte indholdet mod skader under transport og opbevaring. Disse materialer kan være lavet af forskellige typer materialer såsom papir, plastik, skum eller luftposer. Papirfyldematerialer, såsom papirstrimler eller papirskum, bruges ofte til lette produkter og er biologisk nedbrydelige og genanvendelige. Plastikfyldematerialer, såsom bobleplast eller skumindpakning, tilbyder fremragende støddæmpning og beskyttelse mod stød og vibrationer under transport

Leverandører af Fyldmaterialer:

RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

STOK Emballage K/S

Erik Stoks Alle 4
5550 Langeskov
Tlf.: 72 200 700
E-mail: info@stok.dk

www.stok.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Skumfyldematerialer, såsom skumindpakning eller skumplader, er lette og har fremragende støddæmpende egenskaber, der beskytter skrøbelige genstande mod brud og skader. Luftposer eller luftpuder er fyldematerialer lavet af oppustet plastfolie, der giver letvægtig beskyttelse og polstring til produkter i emballage. De tilbyder også enkel og omkostningseffektiv emballeringsløsning, der kan tilpasses forskellige emballagebehov.

Fyldmaterialerne kan også omfatte naturlige materialer som træflis, halm eller tørrede blade, der bruges til at beskytte følsomme produkter mod stød og vibrationer. Disse materialer er biologisk nedbrydelige og miljøvenlige og kan genanvendes eller komposteres efter brug.

Valget af fyldematerialer afhænger af produkternes art, størrelse og skrøbelighed samt kravene til beskyttelse og miljømæssig bæredygtighed. Effektiv brug af fyldematerialer kan reducere omkostningerne og risikoen for skader under transport og opbevaring og bidrage til en mere bæredygtig emballagepraksis.

Fyldmaterialer til din emballage kan være boblefolie, skumfolie, skumplader, pakkefyld, bølgepap, luftpuder med mere.

Cookie-indstillinger