INKA paller

INKA paller

INKA paller er lavet af sammenpresset genbrugstræ og kendetegnes bl.a. ved at være fuldstændig fri for skadedyr. INKA paller er som oftest certificeret så de kan bruges til eksport til lande som har strenge restriktioner til træemballage. INKA paller er velegnet til transport med både skib, fly og bil. INKA pallen er en såkaldt letvægtspalle som har en lukket bund, og som er nem at stable og samtidig er pladsbesparende.

Leverandører af INKA paller:

 

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

INKA-pallen er en type genanvendelige plastpaller fremstillet af et holdbart materiale kaldet Polypropylen Copolymer (PPC). Disse paller er designet til at være lette, men samtidig robuste og slidstærke for at opfylde industriens krav. De er velegnede til en bred vifte af applikationer, herunder fødevareproduktion, farmaceutisk industri og detailhandel. De tilbyder fordele såsom lav vægt, hvilket reducerer forsendelsesomkostninger og CO2-udledning. De er også hygiejniske og lette at rengøre, hvilket gør dem velegnede til miljøer med strenge hygiejnekrav.

INKA-pallerne er designet til at være modstandsdygtige over for fugt, kemikalier og temperaturændringer, hvilket gør dem velegnede til brug i forskellige miljøer. De kan nemt stables for pladsbesparende opbevaring og transport.

Disse paller er også ergonomiske og sikrer nem håndtering og stabilitet under transport. INKA-pallerne lever op til internationale standarder for kvalitet og sikkerhed og kan tilpasses med tilbehør som kantbeskyttelse og RFID-tags. De kan bruges i automatisk og manuel håndteringssystemer og er velegnede til eksport og import af varer.

En INKA-palle er en bæredygtig løsning, da de kan genanvendes og reducerer behovet for engangspaller, hvilket minimerer affald og fremmer cirkulær økonomi.

Cookie-indstillinger