Mærkning

Mærkning af produkter handler om to ting: Etiketten og etiketteringsmaskinen. Der er dog gennem tiderne lavet mange smarte løsninger, fordi mærkningen af produkter ikke altid er lige enkel. Grunden hertil er, at produkterne kan være både skæve, små, store eller bare vanskelige at komme til.

Mobil: 40 63 27 11 – E-mail: kontor@pipemarking.dk

Leverandører af og viden om mærkning:


BB Data Teknik A/S

Transformervej 18
2860  Søborg
Telf.: 44 85 02 30
E-mail: adm@bbdata.dk

www.bbdata.dk

Kompetencer: Labelprintere, stregkodelæsere, stregkodebaseret dataopsamling & mobile løsninger, stregkodescannere, håndterminaler, truck computere, trådløse netværk, etiketdesign & mærkning, håndscannere

Læs mere om BB Data Teknik A/S


Brady Danmark

Svendborgvej 39 D
5260 Odense S
Tlf.: 66144400
E-mail: info_denmark@bradycorp.com

www.bradydenmark.dk

Kompetencer: Kabelmærker, Labels, Labelprintere, Mærkning, Opmærkning, Rørmærker, Sikkerhedsskilte, Ventilopmærkning

Læs mere om Brady Danmark


Dansk Rørmærkning Aps

Sønderskovvej 6
2740 Skovlunde
Tlf.:  40 63 27 11
E-mail: kontor@pipemarking.dk

www.pipemarking.dk

kompetencer: Rørmærkning, mærkning, fortrykt, klar pil, specialtryk, asbest, farestriber, kontraventiler, faresymboler, kufferter, farvekort, tape og teksttaloner, skilte

Læs mere om Dansk Rørmærkning Aps


Datalogic

Datalogic Automation AB
Höjdrodergatan 21
212 39 Malmö
Sweden
Email : info.se@datalogic.com
Tlf: +46 40 38 50 00
Fax: +46 40 38 50 01

Org: 556801-1992
VAT SE556801199201

www.datalogic.com

Kompetencer: Verdens førende stregkodelæsere, lasermærkning og sensorer!

Læs mere om Datalogic


Diatom

Tlf.: 36 77 36 00
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
info@diatom.dk

www.diatom.dk

Kompetencer: smøremidler, smøreoliersmørefedt, smørepasta, gevindindsatse, gevindspiraler, presmøtrikker, presstagafstandsbøsninger, panelskruer, blindnittemøtrikker, stansenitter, akryl lim, silikonelim, UV-hærdende lim, elektroniklimmethacrylatlim, skumdæmper, silikoneolie, konstruktionssilikone, elektroniksilikone, silikone indstøbning, polyurethan indstøbning,UV-hærdende indstøbning, Epoxy indstøbning, silikonelak til coating, elastomer silikonelak, elastoplastisk silikonelakvarmeledende lim, varmeledende pasta, varmeledende pads, smøring af rullelejer, smøring af kuglelejer, smøring af akselforbindelser, smøring af navforbindelser, smøring af fjedre, smøring af kæder, kompressorolie, gearolie, kædeoliegevindpasta, fedtpasta, antifriktions coating, korrosionsbeskyttelse, midlertidig korrosionsbeskyttelse, vejrbestandig korrosionsbeskyttelse, dosering af 1-komponent, dosering af 2-komponent, tryktanke, EFD kanylerdoseringspumperslangepumper, peristaltiske pumper, tandhjulspumper, stempelpumper, selvrensende filtre, fuldautomatiske selvrensende filtre, plastfiltre, stålfiltre, filterpatroner, filterhusevandbehandlingsfiltrestrainers, flettede pakninger, pladepakninger, pakninger, tætninger, læberingstætninger, metalpakningerflydende pakninger, fleksible pakninger, rørkoblinger, rørbøjler, mærkning, mærkepenne, mærkningsspray, slangerpneumatikslanger, silikoneslanger, Automatik, Dispensere, Dispensering, Dosering, DoseringsrobotterIndustrilim, Laboratoriepumper, Limanlæg, Robotter, UV-udstyr, Coating, Elastomer, Epoxy, Konstruktionslim, Polyuretan PURPolyuretanlim

Læs mere om Diatom


Ejnar C. Kjeldsen A/S

Fjeldhammervej 5-9
2610 Rødovre
Telf.: 36 77 06 77
E-mail: eck@eck.dk

www.eck-brady.dk

Kompetencer: Rørmærkning, GHS-faresymboler, sikkerhedsskilte, gulvopmærkning, ventilsikring, CLP-mærkning, advarselsskilte, kabelopmærkning, ventilopmærkning og tankskilte

Læs mere om Ejnar C. Kjeldsen A/S


Scanmaster ApS

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Tlf.: +45 45828090
E-mail: info@scanmaster.dk

www.scanmaster.dk

Scanmaster er et systemhus for dosering og tilbyder alt indenfor mikse- og doseringsløsninger til en industriproduktion. Maskiner til blanding og dosering af enkelt- ell. 2-komponent væsker; fra simple pneumatiske stempelpumper til avancerede systemer, som kan integreres med robotter, automatiske systemer eller vakuum teknologi, hvis det kræves. Mange års erfaring garanterer både for kvalitet og driftssikkerhed! Brands; ViscoTec, Preeflow, Dopag, Meter Mix, Poly Dispensing

Læs mere om Scanmaster


Schur Technology a/s

Fuglevangsvej 41
8700 Horsens
Tlf.: 79 28 29 28

web

Kompetencer: Etikettering, mærkning, emballering, labels, blækstråleprintere, storskriftsprinter, laserprintere, thermotransfer-/folieprintere, adressering, software Løsninger, forbrugsmaterialer, reservedele

Læs mere om Schur Technology a/s


BRADY – Effektiv sporing af flangeinspektioner, -lukninger og –reparationer


14.feb 2019


Brady Corporation har udviklet et nyt holdbart og meget synligt flangemærke med komponenter, der kan afrives, så man nemt kan spore de forskellige stadier i forbindelse med lukninger, flangeinspektioner, lækagetest og reparationer

Meget synligt og effektivt
Flangemærket fås i fuld farve og med høj opløsning, så man får den bedst mulige synlighed, og det kan frit tilpasses, så det er effektivt til mange forskellige situationer. Antallet af mærkekomponenter kan tilpasses til det antal inspektioner og reparationer, der er brug for, og mærkekomponenterne kan perforeres, så de er nemme at rive af, og man kan spore de forskellige stadier i forbindelse med inspektioner og reparationer. Bradys flangemærker kan inkludere oplysninger på begge sider og kan endda indeholde anvisningstegninger, idet de trykkes med høj opløsning. Alle flangemærkerne leveres med et forudskåret hul, så de nemt kan fastgøres til en flange eller bruges til andre formål på arbejdspladsen.

Forbedret læselighed vha. udskrivning på stedet
Der kan skrives på Bradys nye flangemærke, og dets læselighed kan også forbedres ved at færdiggøre det på stedet med BradyPrinter i7100-printeren. Printeren kan endda genkende tilpasselige mærker, så eventuelle åbne felter i designet kan udfyldes tydeligt med specifikke flange-, sted- eller andre oplysninger efter behov. Udskrivning af oplysningerne på mærket resulterer i forbedret læselighed og giver enestående modstandsdygtighed over for kemikalier, så mærkernes holdbarhed øges, hvilket begge dele er ekstremt vigtigt for arbejdspladsens sikkerhed.

Ekstremt holdbart
Det nye flangemærke er lavet af Bradys holdbare label- og mærkematerialer til industriel brug og giver enestående modstandsdygtighed over for en lang række kemikalier og fedtstoffer, så det forbliver læseligt, og dets holdbarhed styrkes. Flangemærket har også god modstandsdygtighed mod at blive revet i stykker, så man undgår utilsigtet fjernelse af mærkekomponenter.


Få en prøve, så du kan teste mærket i dit eget miljø, via Bradys websted


Domino Systems – Undgå driftsstop fordi kodnings- og mærkningsudstyret står af
En defekt på kodnings- og mærkningsudstyret kan lamme hele produktionen, indtil fejlen er udbedret. I 30 % af tilfældene kan problemerne dog løses med det samme

Det viser erfaringerne fra Domino Systems, som på HI-messen lancerer et ny servicekoncept, SafeGuard, der mindsker risikoen for kostbare driftsstop.
 
Kodnings- og mærkningsudstyr der ikke er i tip-top stand og kører upåklageligt koster hver dag danske produktionsvirksomheder svimlende beløb. Et printerhoved, der ikke blev renset i tide. En reservedel, der alligevel ikke lå klar på hylden, da der var brug for den. Patroner, der løb tør for blæk og printede i for dårlig kvalitet.
 
”Ved fejl er det ikke kun kodnings- og mærkningsudstyret, der står stille, stilstanden forplanter sig til resten af produktionslinjen eller hele produktionen. Og så løber regningen lynhurtigt i vejret,” fortæller Steen Leerberg, adm. direktør hos Domino Systems, som er kendt for at levere højeffektivt kodnings- og mærkningsudstyr.

Kom produktionsstop i forkøbet
For at komme de løbske regninger og kostbare produktionsstop i forkøbet har Domino Systems udviklet et nyt servicekoncept, SafeGuard, som lanceres på årets HI-messe.
 
”Vores erfaringer viser, at 30 % af alle printstop skyldes operatørfejl eller ikke-produktionskritiske fejlmeddeleler, der med den rette viden hurtigt kan afhjælpes, så produktionen kan genoptages. Med vores nyudviklede SafeGuard servicekoncept mindsker vi risikoen for kostbare fejl og driftstop på kundens kodnings- og mærkningsudstyr,” siger Steen Leerberg.
 
Fra standardkontrakter til individuelle serviceaftaler
Kodning- og mærkningsbranchen har hidtil været kendetegnet ved traditionelle servicetilbud, der betales på kontrakt eller per sag.
 
”SafeGuard er den første type af serviceaftaler, der er tilpasset den enkelte kunde og som tager højde for den stigende kompleksitet i de danske produktionsmiljøer og de forskellige risikoprofiler hos produktionsvirksomhederne,” fastslår Steen Leerberg.
 
”Vores kunders behov og risikoprofil er ikke ens, derfor har vi udviklet forskellige varianter af SafeGuard,” fortsætter Steen Leerberg og supplerer med et par eksempler: ”Den mindre produktion med lav risikoprofil har ofte behov for en prisvenlig servicekontrakt med variabel tilkaldetid, mens kunder med en høj risikoprofil har brug for en kombination af forebyggende service, specialuddannede interne specialister, cloudbaserede løsninger med online monitorering 24/7, reserveprintere og hurtigt udkald.”
 
Bliv klogere på HI-messen – oplev SafeGuard på stand L9256
På HI-messen demonstrerer Domino Systems, hvordan man kan koble den nye Ax-Inkjetprinter op i skyen med en cloud-løsning. På den måde kan kundens egne operatører eller Domino Systems’ supportere overvåge og yde fjernsupport på printeren fra en mobiltelefon, tablet eller pc-skærm.


Markings – Verdensnyheden Hitachi CIJ model UX sætter nye standarder i industrien
Ny ”Clean & Easy” kassette-baseret printer gør det lettere, og mere effektivt at være Hitachi ejer!

Hitachi inkjet for berøringsfri mærkning på komponenter og emballage
Der kan mærkes fra 1 til 6 tekstlinjer. Print alt lige fra produktionsdata så som lot/batch, produktionsdato og udløb til grafisk logo og stregkoder. Herunder også QR koder i en absolut høj kvalitet. Hitachi i Japan udmærker sig ved at være foran markedet med de nyeste formater af koder. Eksempelvis MicroQR.
 
Hitachi's patenterede og helt unikke kassettesystem giver operatøren enkel og logisk betjening af maskinen. Påfyldning af forbrugsvarer foregår nu uden omhældning og sikrer ligeså, at den rette væske kommer i rette beholder. Ny epokegørende teknologi i form af nyt cirkulationssystem formindsker makeup forbrug med 50%. Forbruget er nu helt nede på 2,5 ml/time!

Ved service skiftes kun de nødvendige dele (filtre) og ingen elektronik komponenter
 
Et nyt design af printhovedet tillader montage endnu tættere på eksempelvis skrå produktoverflader og sikrer dig en langt højere skriftkvalitet.

Du kan betjene Hitachi UX fra den velkendte 10.4" farveskærm, som nu er med ny og endnu mere logisk opbygget betjeningsflade. 
 
Kom og oplev den nye Hitachi UX på vores stand L9022.


Ny app hjælper med at finde den rigtige mærkningsløsning
Den nye mærknings-app fra Phoenix Contact er en mobil og struktureret søgeassistent, der hjælper med at finde det rigtige mærkningsmateriale til en given applikation. Selv kunder, der ikke er bekendt med mærkningsområdet, kan derfor finde egnede mærkningsløsninger til deres applikation. App’en kan downloades gratis fra Google Play™ Store.

For eksempel kan de tekniske data for det ønskede produkt hurtigt findes ved hjælp af den integrerede produktscanner: Scan ganske enkelt stregkoden på den pågældende pakkes etiket. Desuden kan det ønskede mærkningsmateriale også mærkes direkte ved brug af materialeeditoren, der gør det muligt at lave de ønskede mærker direkte i applikationen via tablet pc eller smartphone. Ved hjælp af den eftermonterbare Mini FD Bluetooth stick, er det muligt at sende printjobs nemt og trådløst til Thermomark Line-printerne fra Phoenix Contact.

For yderligere information kontakt Product Manager Henning O. Lippert, hlippert@phoenixcontact.dk eller vores kundeservice på 36 77 44 11