Plastbakker

Plastbakker

Plastbakker refererer til beholdere eller bakker, der er fremstillet af plastikmateriale og anvendes til opbevaring, transport og organisering af forskellige typer varer. Plastbakker findes i forskellige størrelser, former og konfigurationer og bruges i en bred vifte af industrier og applikationer

Leverandører af Plastbakker:

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Plastsnedkeriet ApS

Thrigesvej 12
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 82 50 01
E-mail: mail@plastsnedkeriet.dk

www.plastsnedkeriet.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

  1. Materiale: Plastbakkerne er lavet af forskellige typer plastmaterialer såsom polyethylen (PE), polypropylen (PP), polyvinylchlorid (PVC) og mere. Plastik giver holdbarhed, letvægt, modstandsdygtighed over for fugt og kemikalier samt mulighed for let rengøring.
  2. Størrelser og former: Plastbakken kommer i forskellige størrelser og former, hvilket gør dem velegnede til at rumme varer i forskellige størrelser og geometrier. De kan have flade bunde eller skålede former afhængigt af deres anvendelse.
  3. Brug: Plastbakkerne bruges i mange industrier og miljøer, herunder lagerstyring, logistik, fødevareindustrien, sundhedssektoren, elektronikproduktion og mere. De bruges til at opbevare og transportere alt fra fødevarer og reservedele til medicinsk udstyr og elektroniske komponenter.
  4. Stabling og opbevaring: Mange plastbakker er designet til at kunne stables for at maksimere pladsen under opbevaring og transport. De kan også have stablingsslots eller ribber for at forhindre, at de glider, når de stables.
  5. Tilpasning: De kan tilpasses med ekstra funktioner som låg, håndtag, skillevægge, klip, mærkater osv. for at imødekomme specifikke behov.
  6. Bæredygtighed: Der er en stigende bevidsthed om bæredygtighed i plastemballage, og mange plastbakker er nu fremstillet af genbrugsplast eller er genanvendelige.
  7. Hygiejne: Plastbakker kan rengøres let og er velegnede til applikationer, hvor hygiejne er afgørende, f.eks. i fødevare- og medicinindustrien.

Plastbakkerne spiller en vigtig rolle i at organisere, beskytte og håndtere varer effektivt og kan tilpasses til at opfylde specifikke behov inden for forskellige industrier. Deres alsidighed og holdbarhed gør dem til en populær emballageløsning i mange sammenhænge

Cookie-indstillinger