O-ring UL godkendt

UL godkendte o-ringe sikrer at kvaliteten og sikkerheden er er i top, da produktet er certificeret og gennemprøvet efter flere faktorer. Leverandører af UL godkendte o-ringe finder du på denne side

Leverandører af og viden om UL godkendte o-ringe:


A/S Gunnar Haagensen

Hejrevang 6
3450 Allerød
Tlf.: +45 4817 6500
E-mail: sales@haagensenseals.com

www.haagensenseals.com

Specialiseret indenfor O-ringe, Pakninger, Formstøbte gummi emner, Koenig Expander®, Hydrauliske tætninger, Dynamiske tætnings elementer, Mekaniske tætninger & PTFE og PEEK-elementer.

Læs mere om A/S Gunnar Haagensen


Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Industrivej 29, 6740 Bramming
Tlf.: +45 4485 8100
Email: info@betech.dk

web

Betech er en specialiseret producent og leverandør af komponenter og løsninger baseret på polymerer som gummi og silikoner, men også PTFE, TPE og PUR, grafit, aramidfibre og metal.

Vores team af produkteksperter og kundekonsulenter repræsenterer en omfattende knowhow på alle typer pakninger, gummitætninger og O-ringe, hydrauliske tætninger, akseltætninger, fleksible bælge og inddækninger, støbte emner af gummi og silikone og vibrationsdæmpere.

Improving your products™ – udtrykker essensen af vores mission: At optimere og forbedre kundernes produkter er det mål, vi altid sigter efter. Kontakt os – så giver vi solid rådgivning om polymere løsninger!

Kompetencer: Tætninger, Pakninger, Vibrationsdæmpere, O-ringe, Teknisk gummi, Formstøbt gummi, PTFE-tætninger, Bælge og beskyttere, Flangepakninger, Akseltætninger, Mekaniske akseltætninger, Hydrauliktætninger, Olietætningsringe

Læs mere om Betech A/S


Serman & Tipsmark A/S

Maltvej 12
9700 Brønderslev
Tlf.: 70 10 09 11
Email: info@serman-tipsmark.dk

www.serman-tipsmark.dk

Kompetencer: Akkumulatorer, Cylindre, Hydraulik og Pneumatik, Hydraulik service, Hydraulikanlæg, Hydraulikblokke, Hydraulikcylindre, Hydraulikfiltre, Hydraulikfittings, Hydraulikgear, Hydraulikkoblinger, Hydraulikmotorer, Hydraulikolier, Hydraulikpumper, Hydraulikrør, Hydraulikslanger, Hydrauliktanke, Hydraulikventiler, Hydraulikværktøj, Hydrauliske anlæg, Hydrauliske pumper, Hydrauliske ventilblokke, Højtryksanlæg, Højtryksfiltre, Højtryksfittings, Højtrykspumper, Højtryksslanger, Højtryksventiler, Oliepumper, Pumpeanlæg, Pumpeanlæg, Pumper, Pumpeservice, Pumpestationer, Pumpestyring, Service af pumper, Service og reparation af kraner, Serviceeftersyn maskiner, Smørepumper, Smøresystemer, Testbænke, Trykfiltre - trykfilter, Trykrørssystemer, Trækprøvning, Træktestbænke

Læs mere om Serman & Tipsmark A/S


Trelleborg Sealing Solutions Danmark A/S

Trelleborg Sealing logo

Forbindelsesvej 4, 2. sal
2100 København Ø
Tel: +45 48228080
E-mail: tssdenmark@trelleborg.com

Web

Kompetencer: O-ringe, Pakninger, Tætninger, Mekaniske aksialtætninger, Lejer, Stempeltætninger, Bøsninger, Glidelejer, Stangtætninger, Pakdåser, Gummipakninger, V-ringe, Stempelpakninger, Føringsbånd, O-ringsnor, Hydrauliktætninger, Læbetætninger, Maskinpakninger, Afstrygere, Silikoneslanger, Fødevaregodkendte tætninger

Læs mere om Trelleborg Sealing Solutions Danmark A/S


Mere viden om o-ring UL godkendt:

Hvad er UL?

Underwriters Laboratories (UL) er den ledende amerikanske organisation, der kontrollerer og tester for produktsikkerhed. Lidt forenklet kunne man sammenligne det med vort eget DEMKO. UL beskriver sig selv som upartisk (not-for-profit) organisation, som koncentrerer sig om testning for at øge sikkerheden.

Man tester mængder af forskellige produkter, komponenter og materialer. Ikke bare elektrisk og elektronisk udstyr, men også inden for områder, som f.eks. byggemateriel, mekaniske produkter og kemikalier. Virksomheden finansieres hovedsageligt gennem de afgifter, producenterne betaler for at få deres produkter testet af UL og for de særskilte etiketter med UL-mærke, som skal vise, hvilken type af certificering et produkt har.

For at kontrollere, at certificerede produkter forsat opfylder de stillede sikkerhedskrav, laver UL regelmæssigt uanmeldte fabriksbesøg, hvor man inspicerer produktion og prøvning og eventuelt tager produktprøver for testning i egne laboratorier. UL-mærkning er i princippet et frivilligt system, men i praksis kræves det ofte ved produktion af varer til afsætning på det amerikanske marked. I det mindste når det gælder elektriske apparater.

3 typer af certificering

Oftest omtaler man et produkt som "UL-godkendt", men godkendt (approved) er en fejlagtig benævnelse. For at være korrekt skal man henvise til den gældende type af certificering, som lidt frit kan oversættes til:

1. UL Listed indebærer, at UL har testet og vurderet et færdigt produkt og fastsat, at den opfylder opstillede sikkerhedskrav.
2. UL Classified indebærer, at UL har testet og vurderet et produkt med hensyn til visse egenskaber. Et begrænset antal risikofaktorer eller mulighed for anvendelse under specielle forhold.
3. UL Recognized Component indebærer til forskel fra pkt. 1 og 2 testning og vurdering af en komponent og ikke et færdigt produkt. De fleste kabeltyper, der har UL-certificering, har denne...