Regulatorer

Regulatorer - I et reguleringssystem sker reguleringen på basis af en sammenligning mellem et referencesignal, der repræsenterer en ønsket værdi, og et tilbagekoblingssignal, der beskriver den faktiske tilstand. Betegnelserne setpunkt og feedback, fra engelsk, såvel som de tyske soll-wert og ist-wert benyttes dog ofte

Leverandører af og viden om regulatorer:


Flamkontroll Skandinavisk Försäljning AB

Åkervägen 3
149 45 NYNÄSHAMN, Sverige
Tlf.: +46 8 520 205 00
E-mail: info@flamkontroll.se

www.flamkontroll.se

Kompetencer: Gasmålere, gasfiltre, gasdetektorer, gasbrændere, gasdistribution, kugleventiler, magnetventiler, dobbel magnetventiler, regulatorer, trykvagter, manometre, spjæld, overvågningsrelæer, slanger, gaskoblinger, biogas, Atex, infrarød varme

Læs mere om Flamkontroll Skandinavisk Försäljning AB


Metal Work Danmark A/S

Korskildelund 1
2670 Greve
Tlf.: 70 22 23 11
E-mail: metalwork@metalwork.dk

www.metalwork.dk

Kompetencer: Magnetventiler, pneumatiske cylindre, luftbehandling, fittings, lynfittings, drøvleventiler, vakuum ejektorer, sugekopper, pneumatiske aktuatorer, rustfri cylindre, drejecylindre, kompaktcylindre, lineære aktuatorer, vakuumløftere, støddæmpere, reguleringsventiler, trykregulatorer, sikkerhedsventiler, vakuumpumper, dyser, messingfittings, vakuumtransport, vakuumstik, vakuumstater, vakuumspeeder, sugeplader, sugekopper, spiralslanger, snapkoblinger, rotationsdæmpere, regulatorer, PUR slanger, plastslanger

Læs mere om Metal Work Danmark A/S


Produal

Generatorvej 8H
2860 Søborg
Tlf: +45 70 26 03 04
E-mail: salg@produal.dk

web

Kompetencer: Automatik, Bygningsautomatik, Elektronisk styring og regulering, CO2 føler, CO2 sensor, Fugtføler, Røgdetektor, Kanalrøgdetektor, Vejrstation, Temperaturføler, Rumregulator, Ventiler, Tryktransmitter, Differenstryktransmitter, Pressostat, Luftflow, Zonestyring, Gassensor

Læs mere om Produal


QMT SCIENCE AB

Amerikavägen 6
SE-393 56 Kalmar
Mob +46-70-3694892
Tel +46-480-44 26 51

E-mail: info@qmt3.com

web

Kompetencer: Ventiler, centraler, regulatorer, filtre, klemringsfittings, koblinger, rør og fittings, slanger, flowmetre, trykmålere, gasmålere, klembeslag

Læs mere om QMT SCIENCE AB


Mere viden om regulatorer:

Forskellen mellem referencen og tilbagekoblingssignalet, fejlsignalet, dannes og tilføres den egentlige regulator, der styrer systemet. På de typiske regulatorkort, sker opbygningen af regulatorerne med operationsforstærkere. En operationsforstærker er en elektronisk forstærker, der opfører sig som en næsten fuldstændig ideel servoforstærker. De anvendes som byggeklodser, og et utal af funktioner kan realiseres ved at tilbagekoble operationsforstærkere på forskellig vis.

Tryk Regulatorer er en slags ventil, der automatisk afbryder strømmen af en væske eller gas ved et bestemt tryk. Regulering benyttes til at tillade højtryks-væske fødeledninger eller tanke at blive reduceret til sikre og / eller anvendelige tryk til forskellige applikationer. Regulatorer / Gastryksregulatorer bruges til at regulere gastrykket og er ikke egnede til måling af strømningshastigheder. Flowmålere, Rotometers eller massestrømsstyreenheder bør bruges til præcist at regulere gasstrømningshastigheder.

En regulator / trykregulator primære funktion er at matche gasstrømmen gennem regulatoren til efterspørgsel efter gas placeret på systemet. Hvis strømmen på belastningen aftager, så vil regulator flowet skal også falde. Hvis belastningen på flowet stiger, så vil regulator flowet skal stige for at holde kontrolleret tryk fra faldende som følge af en mangel på gas i tryksystemet.

En regulator / trykregulator indbefatter et begrænsende element, et ladeelement, og en måleelement:
- Den begrænsning element er en type ventil. Det kan være en globus ventil, drosselspjæld, sædeventil, eller enhver anden form for ventil, som er i stand til at fungere som en variabel begrænsning for strømmen.
- Det ladeelement anvender den nødvendige kraft til at begrænse element. Det kan være en række ting, såsom en vægt, en fjeder, et stempel aktuator, eller mere almindeligt membranaktuatoren i kombination med en fjeder.
- Måleelementet bestemmer, hvornår indløbsstrømmen er lig afgangsstrømmen. Membranen er ofte brugt som et måleelement, fordi det også kan tjene som et kombineret element.

En regulator, er en kraft, der benyttes på membranen til at styre en poppet-ventil for at regulere trykket. Med ingen tilløbstryk, skubber fjederen over mellemgulvet det ned på den nedadgående ventil, holder den åben. Når indløbstryk indført, åben løfteventil tillader strømning til mellemgulvet og trykket i det øvre kammer stiger indtil membranen er skubbet opad mod fjederen, hvilket poppet-elementet for at reducere strømning, endelig stopper yderligere forøgelse af trykket. Ved at justere den øverste skrue, kan det nedadgående pres på mellemgulvet øges, kræver mere tryk i det øverste kammer til at opretholde ligevægt. På denne måde, er udløbstrykket af regulatoren styres.

En vejs Regulator
Når spindlen af cylinderen åbnes langsomt, højtryks gas fra cylinderen kommer ind i regulatoren gennem indløbsventilen. Gassen derefter ind i kroppen af regulatoren, som styres af nåleventilen. Trykket inde i regulator stiger, hvilket skubber membranen og ventilen til hvilken det er fastgjort, lukker ventilen og forhindrer enhver mere gas ind i regulatoren. Afgangssiden er udstyret med en trykmåler, der angiver driftstryk på glaspiben. Efter gassen trækkes'' off'' fra udløbssiden trykket inde i regulatoren falder kroppen. Membranen skubbet tilbage af fjederen og åbner ventilen, så mere gas fra cylinderen. Trykket i kroppen afhænger derfor trykket af fjedrene, og dette kan justeres ved hjælp af en regulator knop.

2 vejs Regulator
To trins regulatorer er intet andet end to regulatorer i én, der opererer for at reducere trykket gradvist i to etaper i stedet for én. Den første fase, som er forudindstillet, reducerer trykket af cylinderen til en mellemliggende fase; gas ved dette tryk passerer ind i anden fase. Gassen nu fremstår ved et tryk (arbejdstryk), der af trykket tilpasning betjeningsknappen fastgjort til membranen. To trins regulatorer har to sikkerhedsventiler, så hvis der er nogen overtryk der vil være nogen eksplosion. En væsentlig indvending mod den enkelt fase regulator er behovet for hyppig fakkel justering. Hvis cylinderen trykket falder regulatortrykket ligeledes falder nødvendiggør fakkel justering. I de to trin regulator, er der automatisk kompensation for fald i cylinderen pres. Single fase regulator kan anvendes med rørledninger og cylindre. To trins regulatorer bruges med cylinder og mangfoldigheder.


GEMÜ-automatiseringskomponenter får UL-produktcertificering
Ventilspecialisten GEMÜ har fået yderligere tre af sine intelligente automatiseringskomponenter certificeret med godkendelsen UL: stillingsindikatorerne GEMÜ 1235 og GEMÜ 1236 samt stillingsregulatoren GEMÜ 1436 eco cPos.

UL-certificeringen gælder for USA og Canada. Det er i praksis en forudsætning for alle maskiner og anlægskomponenter, som anvendes der eller eksporteres dertil.

Stillingsindikatorerne GEMÜ 1235 og GEMÜ 1236
Stillingsindikatorerne GEMÜ 1235 og GEMÜ 1236 udmærker sig ved deres kompakte og enkle konstruktion samtidig med topmoderne funktioner. De har almindelig, diskret indikation af procesventilens stilling (lukket eller åbnet) samt IO-link-kommunikation. Produkterne fås i materialerne plastik og rustfrit stål.

Stillingsregulatoren GEMÜ 1436 eco cPos
Stillingsregulatoren GEMÜ 1436 eco cPos kan anvendes til mange opgaver. Elektronikken, som er reduceret til de vigtigste funktioner, og funktionen til hurtig idrifttagning (speed-AP) gør dette produkt til en utroligt letanvendelig stillingsregulator til reguleringsopgaver med basiskrav


Excelon® Plus Serie 82 – unikke luftbehandlingsenheder fra Norgren!
Norgren Excelon® Plus 82 er et kombineret filter, regulator og smøreapparat (FRL), der er velegnet til de fleste industrielle applikationer. 1/4" og 3/8" ISO G samt NPT porte. Excelon® Plus 82 er udviklet med sikkerheden i højsædet og leverer høj ydelse i et kompakt og let design. Introduktionen af Excelon® Plus 82-serien gør Excelon® Plus FRL-porteføljen fra Norgren komplet.

Vigtige funktioner: 98% vandekstraktion ved 100% gennemstrømning. Robust og nem at installere. Unik mikrotåge teknologi. Hængelåsfunktion på afspærringsventiler og regulator.

Roterende sikkerhedsafspærringsventil, som gør det let at isolere systemet uden reduktion af ydeevnen. En unik dobbelt sikkerhedslås på skålen med tydelig lyd ved åbning - en sikkerhed, som gør det umuligt at fjerne skålen under brug. Det indstillede tryk kan nemt sikres mod fejlbetjening. Stort integreret planforsænket manometer, der sikrer en let aflæsning. Enheden kræver kun 25 mm afstand under skålen for evt. udskiftning af filter.


Ny regulator med IO-link fra Metal Work
Kvaliteten og kontrollen af trykluft er grundlæggende faktorer for produktions-effektiviteten, og hos Metal Work finder I et komplet udvalg af løsninger. Vores serie af proportionale regulatorer er blevet opdateret med nye innovative løsninger elektrisk og pneumatisk, og i Regtronic-serien er der nu introduceret versioner med IO-link.

Læs mere her