Trykforstærkere

Trykforstærkere kan anvendes både i værktøjsmaskiner og i mobile værktøjer, hvor der visse steder er behov for højere tryk end systemtrykket, f.eks. til fastspænding, klemning og prægning.

Leverandører af og viden om trykforstærkere:


HH Instruments A/S

Axel Kiers Vej 44
8270 Højbjerg
Tlf.: 86 89 04 88
E-mail: info@hhinstruments.dk

www.hhinstruments.dk

Kompetencer: Flowmålere, Coriolis masseflowmålere, Ultralydsflowmåler bærbar, Ultralydsflowmåler stationær, Magnetiske flowmålere, Tryk- og temperaturswitche, Stationær gasalarm, Bærbar gasdetektor, Impulsaftaster, Tachometer og tachoomformer, Motorovervågning, Display, Registreringssystemer, Tilstands- og vibrationsovervågning, Trådløs signaloverførsel, Strain gauges til test og proces, Strain gauge forstærkere og dataopsamling, Trådløs momentmåling

Læs mere om HH Instruments A/S


Serman & Tipsmark A/S

Maltvej 12
9700 Brønderslev
Tlf.: 70 10 09 11
Email: info@serman-tipsmark.dk

www.serman-tipsmark.dk

Kompetencer: Akkumulatorer, Cylindre, Hydraulik og Pneumatik, Hydraulik service, Hydraulikanlæg, Hydraulikblokke, Hydraulikcylindre, Hydraulikfiltre, Hydraulikfittings, Hydraulikgear, Hydraulikkoblinger, Hydraulikmotorer, Hydraulikolier, Hydraulikpumper, Hydraulikrør, Hydraulikslanger, Hydrauliktanke, Hydraulikventiler, Hydraulikværktøj, Hydrauliske anlæg, Hydrauliske pumper, Hydrauliske ventilblokke, Højtryksanlæg, Højtryksfiltre, Højtryksfittings, Højtrykspumper, Højtryksslanger, Højtryksventiler, Oliepumper, Pumpeanlæg, Pumpeanlæg, Pumper, Pumpeservice, Pumpestationer, Pumpestyring, Service af pumper, Service og reparation af kraner, Serviceeftersyn maskiner, Smørepumper, Smøresystemer, Testbænke, Trykfiltre - trykfilter, Trykrørssystemer, Trækprøvning, Træktestbænke

Læs mere om Serman & Tipsmark A/S


miniBOOSTER Hydraulics A/S

Fynsgade 3
6400 Sønderborg
Tlf.: +45 7442 9292
E-mail: info@minibooster.com

www.minibooster.com

Kompetencer: hydraulik, trykforstærkere, hydrauliske trykforstærkere

Læs mere om miniBOOSTER Hydraulics A/S


Mere viden om trykforstærkere:

Hvis trykforstærkerens stempelareal f.eks. er 100 cm2 og dens ringareal er 25 cm2, kan trykket hæves til ca. 400 bar, under en del af stempelbevægelsen, ved aktivering af 4/2 magnetventilen.


Copenhagen Pump fører Esay Box trykforøger pumpe fra DAB
Esay Box trykforøger pumpe fra DAB er en relativ ny og smart måde at tænke selvansugende trykforøgerpumper/booster pumper på.

Easy box indeholder pumpe, computer, omformer sikkerhedsventiler, tørløbs og frostsikring i en og samme kasse. Blot 10 min. installation og en komplet energibesparende og en intelligent pumpeløsning er klar. Easybox har vundet indtil flere priser for sit design. Lydtryksniveau 54 dba

Specifikationer:

  • Energieffektiv
  • Den kan installeres i lodret eller vandret position, i et ventileret rum eller i en udsparing
  • Stille drift - 45 dB i standard brug
  • Sparer 30% af pladsen i sammenligning med et traditionelt system
  • Nem vedligeholdelse
  • Trådløs enhed til at lette oprettelsen af trykforstærkesæt og tilslutning til andre enheder

Scanwill Fluid Power – Hydraulisk Trykforstærker til hydraulikblokke
Scanwill Fluid Power præsenterer for første gang på Hannover Messe 2017 den nye MP-I serie af hydrauliske trykforstærkerløsninger til hydraulikblokke

Trykforstærkeren er designet som en komponent, der er lige til at skrue direkte I hydraulikblokken og generere et højere tryk præcist i de ønskede områder i blokken. Eller der kan være en separat udgang/tilslutning i blokken for det højere tryk som genereres af MP-I trykforstærkeren.

Den kompakte MP-I trykforstærker har alle højtryksventiler indbygget. Der skal ikke anvendes hydraulikrør eller slanger til montering I blokken og øvrige blokkomponenter behøver ikke være trykcertificeret over pumpetrykket. MP-I trykforstærkeren tilbydes med forskellige forstærkninger, så de fleste behov for højere tryk kan tilgodeses.


Se leverandører af trykforstærkere her 


miniBOOSTER – Robuste trykforstærker systemer til Heavy-duty mobile applikationer
Med miniBOOSTER’s nye high-flow intensifier systemer øger man det hydrauliske tryk fra pumpen. Dette har man brug for på kraftige applikationer, så som knusning af beton.

miniBOOSTER's intensifier systemer tillader en bypass flow op til 400 l/min ved tryk op til 700 bar. Der er monteret udskiftelige kontraventiler der kan absorbere trykstød. På den måde kan man forvente en længere levetid for produktet. Vi kan også levere intensifier systemer for flange montage direkte på cylindere og blokke.

Læs mere om vores applikationer på: www.minibooster.com


miniBOOSTER – introducerer HC22 & HC25
Som den førende producent inden for hydrauliske trykforstærkere er miniBOOSTER glade for at annoncere lanceringen af en ny generation af miniBOOSTER produkter HC22 og HC25.

Disse nye produkter kombineres af en trykforstærker og en reguleringsventil til at levere forbedret ydeevne og driftsmæssige besparelser. Både HC22 og HC25 er en kompakt enhed, der kun vejer 2,3 kg. Den kan anvendes i en lang række applikationer, hvor bygning og vedligeholdelse af højtryk er påkrævet.

          Fordelene ved HC22:

·         Konstant outlet tryk med den integrerede trykreduktionsventil

·         Beskyttelse mod for højt tryk

·         Stabilt højtryk, uanset tanktryk

          Fordelene ved HC25:

·         Kontrolleret starttryk med den integrerede sekvensventil

·         Hurtigere proces og reduceret cyklustid ved fuld pumpeflow op til pumpetryk

·         Udvidet levetid på trykforstærkeren ved at undgå unødvendig oscillering ved høj stempelhastighed. 

Læs mere om miniBOOSTERs HC22 og HC25: www.minibooster.com


Nye serier af hydrauliske trykforstærkere fra ScanWill
Scanwill Fluid Power’s hydrauliske trykforstærkere anvendes hver dag af hydraulikingeniører, som en helt almindelig løsningskomponent til opnåelse af et højere hydraulisk tryk.

Scanwill's energibesparende trykløsninger integreres både I et større omfang og i flere forskellige hydraulikapplikationer i den generelle industri, hvor der er et behov for et højere hydraulisk tryk.
ScanWill lancerer den nye produktserie MP-XP trykforstærkere, som er konstrueret med en ekstra udløbsport på siden af trykforstærkeren, så olien fra højtrykssiden bliver returneret direkte til olietanken og derved sikres at trykforstærkeren og cylinderen altid bliver tilført olie der er filtreret og tempereret. Produktserien MP-XP er ideel for mindre decentrale hydrauliske systemer med et begrænset forbrug af olie og med korte cyklustider samt hvor der er en høj risiko for ansamling af urenheder i olien - specielt ved hurtigkoblinger.
Den anden nye produktlancering er produktserien MP-CT trykforstærkersystem, som er konstrueret til integration i et modulsystem. Fordelen ved MP-CT trykforstærkersystemet er at det, uden at ændre basissystemet, muliggør at opnå et højere hydraulisk tryk ved specifikke udvalgte applikationer - f.eks. klemme-, graverings-og presseapplikationer