Værktøjsmaskiner

Værktøjsmaskiner er specialiserede maskiner, der bruges til at forme, skære, bore, fræse, slibe eller bearbejde materialer som metal, træ eller plastik. Disse maskiner er designet til at udføre præcise og gentagne opgaver med høj effektivitet og nøjagtighed. Værktøjsmaskiner spiller en central rolle i fremstilling, produktion og konstruktion af forskellige produkter og komponenter.

Leverandører af og viden om Værktøjsmaskiner:


IP Maskiner as

Pøt Møllevej 105
8450 Hammel
Tlf.: 86 43 80 00
E-mail: ha@ipmaskiner.dk

www.ipmaskiner.dk

Kompetencer: Afkortning, Bukkemaskiner, CNC rørbukkemaskiner, Kantpressere, Laserskæring, Rørbukkemaskiner, Valsemaskiner, Værktøjsmaskiner, Rørlaser

Læs mere om IP Maskiner as


Leo Madsen Maskiner ApS

Algade 53
4281 Gørlev
Tlf.: 39 29 42 22
E-mail: info@lmmaskiner.dk

www.LMmaskiner.DK

Kompetencer: CNC værktøjsmaskiner, drejebænke, fræsere, bearbejdningscentre, bedfræsere, boreværker, TOS drejebænke, OSO fræsemaskiner, TOS boreværker, Yang Bearbejdningscentre

Læs mere om Leo Madsen Maskiner ApS


Randers Industri Service

Toldbodgade 81
8930 Randers NØ
Tlf.: 70 23 28 75
E-mail: jm@randersindustriservice.dk

www.randersindustriservice.dk

Kompetencer: Svejsning, svejseudstyr, svejsemaskiner, gasser, svejsetråd, værktøjsmaskiner, reparationer

Læs mere om Randers Industri Service


Ras-Teknik ApS

Urnehovedvej 4
6392 Bolderslev
Tlf.: 41 44 00 25
E-mail: lr@ras-teknik.dk

web

Kompetencer: Skæremaskiner, Esab, skærebord, filteranlæg, salg, service, kurser

Læs mere om Ras-Teknik ApS


Robert Petersen Værktøjsmaskiner A/S

Læs mere om Robert Petersen Værktøjsmaskiner A/S


Rudersdal Udlejning ApS

Klintehøj Vænge 17
3460 Birkerød
Tlf.: 20 25 35 42
E-mail: rud-udlej@mail.dk

web

Kompetencer: Materieludlejning, mandskabsudlejning, entreprenørmaskiner, minigraver, gravemaskiner, gummiged, motorbør, dumpere, betonarbejde, gartnerarbejde, værktøjsudlejning, vognmandskørsel

Læs mere om Rudersdal Udlejning ApS


Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS

Avedøreholmen 62-64
2650 Hvidovre
Tlf.: +45 24408770
E-mail: info@sbm.dk

www.sbm.dk

Kompetencer: Værktøjsmaskiner, CNC Værktøjsmaskiner, Automatdrejebænke, Boremaskiner, Båndslibere, CNC Bearbejdningscentre, CNC Fræsemaskiner, CNC Drejebænke, CNC Maskiner, CNC Rørbukkemaskiner, Drejeborde, Drejebænke, Fleroperationsmaskiner, Fræsere, Højhastighedsmaskiner, Kantbukkere, Kantpresser, Pladevalser, Planslibemaskiner, Rundborde, Rundslibemaskiner, Rørbukkemaskiner, Save, Skæremaskiner, Stangautomater, Stangfremføringsmagasiner, Svejsemaskiner

Læs mere om Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS


Mere viden om Værktøjsmaskiner:

Værktøjsmaskiner er de særlige bearbejdningsmaskiner der bruges til fremstilling af maskindele og andre genstande der i materialevalg og udformning ligner maskindele.

Her er nogle eksempler på værktøjsmaskiner:

 1. Drejebænk: En drejebænk bruges til at rotere et arbejdsstykke rundt en akse, mens det formes ved hjælp af skærende værktøjer. Drejebænke bruges til at fremstille cylindriske eller koniske komponenter som aksler, stænger og kugler.
 2. Fræsemaskine: En fræsemaskine bruger roterende skærende værktøjer til at fjerne materiale fra et arbejdsstykke og skabe præcise former og overflader. Fræsemaskiner bruges til at fremstille flade overflader, lommer, huller og komplekse profiler.
 3. Boremaskine: En boremaskine bruges til at lave huller i materialer ved hjælp af en roterende skærebevægelse. Boremaskiner kan være manuelle eller maskinelle og bruges i forskellige industrier som metalbearbejdning, træbearbejdning og konstruktion.
 4. Slibemaskine: En slibemaskine bruger slibende hjul eller bånd til at fjerne materiale fra overfladen af et arbejdsstykke og opnå ønsket overfladefinish eller dimensioner. Slibemaskiner kan bruges til at bearbejde metal, træ eller andre materialer.
 5. Savemaskine: En savemaskine bruges til at skære materialer som træ eller metal ved hjælp af et skærende værktøj, normalt en savklinge. Savemaskiner kan være manuelle, semi-automatiske eller fuldautomatiske og bruges til at fremstille rette eller buede snit.
 6. Stansmaskine: En stansmaskine bruges til at skære, forme eller perforere materialer ved hjælp af en skære- eller stansværktøj. Stansmaskiner bruges ofte til masseproduktion af metal- eller plastkomponenter.

Værktøjsmaskiner findes i forskellige størrelser, kapaciteter og kompleksiteter, og de bruges i en bred vifte af industrier som metalbearbejdning, bilindustrien, flyindustrien, møbelproduktion, elektronikproduktion og meget mere. De spiller en vigtig rolle i at skabe præcise og komplekse komponenter og er afgørende for at opnå høj kvalitet, produktivitet og nøjagtighed i industriel produktion og bearbejdning.


Star Micronics lancerer to nye modeller i SL Serien
Nye modeller inden for bearbejdning af små diametre.

Star Micronics Co., Ltd. har udviklet SL-7 og SL-10, to nye SL-serie Swiss-Type automatiske drejebænke, der er tilgængelige fra oktober 2021. Disse modeller blev udviklet målrettet mod et stigende behov for bearbejdning af små diametre til eksempelvis bilindustrien og medicinalindustrien.

Efterhånden som kompleksiteten stiger ved bearbejdning af små diametre, vil disse to modeller forøge Stars multi-bearbejdningskapacitet, som i øjeblikket tilbyder SR-10J type C i sortimentet af maskiner til bearbejdning af små diametre.

SL-7 og SL-10 kan bearbejde diametre på op til henholdsvis 7 mm og 10 mm.

Forskellige strukturelle designs er implementeret for at optimere operabilitet og brugbarhed for operatøren. Der er tænkt på tilgangen til arbejdsrummet, med det nye design, således åbner døren opadtil og den store åbning giver rigeligt arbejdsområde, hvilket er nødvendigt til ændringer i opsætningen eller vedligeholdelse. Designændringer omkring styringspanelet, sikrer fleksibilitet og opjusterer med bedre synlighed under bearbejdning. Softwaren har desuden fået tilføjet flere praktiske funktioner som for eksempel en automatisk backup -funktion, der muliggør gendannelse af parametre og programmer.


LindLarsen – 50% energibesparelse bidrager til den grønne profil
Orma præsenterer en patenteret nyudvikling indenfor presseplaner, der nu giver mulighed for at spare over 50% på energiforbruget sammenlignet med tilsvarende tilgængelige systemer på markedet. Tillige er planerne vedligeholdelsesfri.

Orma har i lyset af den grønne bølge og med fokus på klima-venlighed udviklet den nye og højtydende SaveEnergy teknologi, som sætter helt nye standarder på området.

Her er nogle af fordelene:

 • Over 50% energibesparelse sammenlignet med øvrige systemer på markedet.
 • Meget homogen temperatur i planerne (+/- 7 grader)
 • Mulighed for at have forskellig temperatur i øvre og nedre plan
 • Vedligeholdelsesfri
 • Mulighed for temperaturer op til 120 grader og automatisk og energibesparende styring af den rette temperatur.
 • De elektrisk opvarmede planer er helt lydløse under drift, i modsætning til de kendte løsninger med pumper.
 • Leveres med forskellige pressetryk og i mål fra 1300x2500-3500 mm.

Robert Petersen Værktøjsmaskiner – KØB OG SALG AF BRUGTE VÆRKTØJSMASKINER
Robert Petersens Værktøjsmaskiner handler med brugte værktøjsmaskiner "Import / Eksport"
Vor 1500 m2 store lagerhal er beliggende i København kun 10 min. kørsel fra Københavns internationale lufthavn og kun 200 m fra motorvej E20 afkørsel 21 Avedøre Holme. Vurderinger udføres af Christian Høj Petersen som er beskikket inden for metalindustrien af Domstolsstyrelsen. Beskikkelsen har fundet sted i henhold til retsplejelovens § 404, stk. 3.
 • CNC Maskiner
 • Boremaskiner
 • Drejebænke
 • Fræsemaskiner
 • Gevindskærmemaskiner
 • Pladebearbejdning
 • Presser
 • Save
 • Slibemaskiner m.v.
se mere her www.rpv.dk

Robert Petersen Værktøjsmaskiner – Værktøjsmaskiner købes
Robert Petersen Værktøjsmaskiner opkøber både enkelte maskiner og hele fabriksanlæg, og er altid på udkig efter maskiner til eksport

Et centrum for handel med brugte Værktøjsmaskiner

RPV både køber og sælger værktøjsmaskiner indenfor metalindustrien, over hele verden.

RPV er medlem af European Association of Machine Tool Merchants (EAMTM), som er din garanti for en troværdig partner, med høje etiske og forretningsmæssige standarder.

RPV tilbyder kontant betaling forud for afhentning.

Tag et kig på deres hjemmeside - værktøjsmaskiner købes


Bast & Co. – 50 år gammel maskine præsenteres på messe for værktøj og ny teknologi
Gamle maskiner kan renoveres, så deres levetid fordobles

Tre virksomheder inden for produktion og renovering af værktøjsmaskiner præsenterer en 50 år gammel maskine på fagmesse for værktøjsmaskiner.

Med den rigtige viden og de rigtige fysiske rammer kan gamle planslibemaskiner renoveres, så deres levetid fordobles. Det fortæller direktør og medejer i Bast & Co A/S, én af Europas største virksomheder indenfor reparation og vedligehold af bearbejdningsmaskiner. Fra 28. februar til 3. marts 2017 præsenterer Bast & Co A/S sammen med søstervirksomhederne BastCnc.dk og Jakobsen Planslibemaskiner deres nyrenoverede planslibemaskine Retro Line 12 i Odense Congress Center.

– Vi vil vise, hvad man med de rigtige kompetencer kan gøre med en meget gammel maskine. Retro Line 12 er fra 1967, altså 50 år gammel, men det er en god, stabil maskine, som kan holde de næste mange år, siger direktør og medejer i Bast & Co A/S, Jens Hansen.

Repræsenterer alle tre selskaber
Jakobsen planslibemaskinen, Retro Line 12, er blevet totalrenoveret i løbet af vinteren. BastCnc.dk har udstyret maskinen med PLC-styring, og Bast & Co har stået for selve renoveringen i deres fælles værksted i Vejle. På den måde repræsenterer maskinen både Bast & Co, BastCnc.dk og Jakobsen Planslibemaskiner. Selskaberne skiller sig ud som nogle af de få i Danmark, der tilbyder både renovering og installation af PLC-styringer og CNC-styringer.

– Nogle renoverer, nogle sætter styringer på, men vi gør begge dele. Vi har opbygget vores kompetencer siden 1993 og har mange dygtige teknikere, så vi har den know-how, der skal til. Vi har desuden ressourcerne i form af et værksted på 3000 kvadratmeter, lyder det fra Jens Hansen.

Retro Line 12 er for de tre selskaber startskuddet til at renovere flere maskiner med PLC-styringer. Selskaberne kan udføre service på og reparation af værkstedsmaskiner fra deres værksted i Vejle, og de tilbyder samtidig fuld service i flere andre lande, blandt andet Tyskland, Norge og Polen.