Akryl lim

Akryl lim

Akryllim er en type lim, der bruger akryl polymerer som hovedbestanddel. Denne type lim er populær på grund af dens stærke bindingsegenskaber, alsidighed og hurtige tørretid. Akryllim kan bruges til at binde en bred vifte af materialer, herunder plastik, glas, metal, træ, stof og mere. Det findes i forskellige former, herunder flydende lim, gel-lim og tape-form.

Leverandører af Akryl lim:

AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Se hele vores produktprogram og profil her

DANLUBE A/S

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Tlf.: +45 70 25 12 80
E-mail: info@danlube.dk

www.danlube.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Diatom

Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 77 36 00
E-mail: info@diatom.dk

www.diatom.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

LEIF HARDING MADSEN


Haraldsborgvej 93
4000 Roskilde
Tlf.: 46 36 33 00
E-mail: leif.harding@mail.dk

www.lhmtools.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

PayBack Danmark ApS

Hjulmagervej 1
4300 Holbæk
Tlf.: 93 87 93 86
E-mail: info@pld.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Tlf.: 97 82 20 33

web

Se hele vores produktprogram og profil her

SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
E-mail: info@seab.dk

www.seab.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

ViscoTec Nordic (tidl. Scanmaster)

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Tlf.: +45 45828090
E-mail: info@viscotec-nordic.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

I elektronikindustrien anvendes akryllim til at samle og beskytte elektroniske komponenter. Det kan binde metaller, plast og glas, hvilket gør det velegnet til komplekse elektroniske samlinger. Akryllim beskytter også komponenter mod fugt og vibrationer, hvilket forlænger enhedens levetid.

I skiltning og reklame er akryllim uundværlig for at fastgøre skilte og displays. Det kan binde materialer som akryl, PVC og metal, hvilket gør det ideelt til både indendørs og udendørs skiltning. Akryllim sikrer, at skiltene forbliver sikkert fastgjort og modstår vejrforhold.

Sammenfattende er akryllim et uvurderligt klæbemiddel med bred anvendelse. Dets styrke, alsidighed og holdbarhed gør det til en pålidelig løsning i mange industrier og projekter. Fra håndværk til byggeri og elektronik er akryllim et nøgleprodukt, der leverer pålidelige og langvarige resultater.

I byggebranchen bruges akryllim til at fastgøre dekorative elementer som lister og paneler. Det er også nyttigt til reparationer, hvor en stærk og holdbar binding er nødvendig. Akryllimens hurtige tørretid og evne til at binde forskellige materialer gør det til et foretrukket valg i byggeri og renovering.

Inden for møbelproduktion er akryllim afgørende for samling af trædele og fastgørelse af laminat. Det giver en ren og usynlig samling, der ikke kompromitterer møblets æstetik. Desuden anvendes akryllim i produktionen af køkkenskabe og bordplader, hvor det sikrer en stærk og langvarig binding.

I bilindustrien bruges akryllim til at fastgøre interiørdele og reparere små skader på karosseriet. Det er modstandsdygtigt over for vibrationer og temperaturændringer, hvilket gør det ideelt til bilapplikationer. Akryllim anvendes også til at forsegle og reparere forruder, hvilket sikrer en stærk og vandtæt samling.

Cookie-indstillinger