Limstoffer

Limstoffer

Limstoffer er stoffer eller materialer, der anvendes til at skabe en vedhæftet forbindelse mellem to eller flere overflader ved limning. Disse stoffer bruges til at fastgøre materialer sammen, hvilket resulterer i en stærk og permanent forbindelse. Limstoffer kan komme i forskellige former, såsom væsker, pastaer, klæbende bånd, tape og mere, og de er designet til at matche specifikke materialer, anvendelser og miljøforhold.

Leverandører af Limstoffer:

AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Borup Kemi I/S

Bækgårdsvej 53
4140 Borup
Tlf.: 57 56 00 20
E-mail: kontakt@borupkemi.dk

www.borupkemi.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

LEIF HARDING MADSEN


Haraldsborgvej 93
4000 Roskilde
Tlf.: 46 36 33 00
E-mail: leif.harding@mail.dk

www.lhmtools.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

PayBack Danmark ApS

Hjulmagervej 1
4300 Holbæk
Tlf.: 93 87 93 86
E-mail: info@pld.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

RAMCON

Bregnerødvej 132
3460 Birkerød
Tlf.: 45 94 20 00
E-mail: ramcon@ramcon.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Radiflex ApS

Møllehaven 18
4040 Jyllinge
Tlf.: +45 46 73 00 55
E-mail: contact@radiflex.dk

www.radiflex.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
E-mail: info@seab.dk

www.seab.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

ViscoTec Nordic (tidl. Scanmaster)

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Tlf.: +45 45828090
E-mail: info@viscotec-nordic.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Afhængig af behovene kan limstoffer have forskellige egenskaber og sammensætninger. Her er nogle fælles typer limstoffer:

  1. Epoxylim: Epoxylim er en to-komponent lim, der består af en epoxiharz og en hærder. Når de to komponenter blandes, reagerer de kemisk og hærder til en stærk og holdbar binding. Epoxylim er kendt for sin styrke og evne til at binde forskellige materialer, herunder metal, plast, glas og træ.
  2. Cyanoacrylatlim (Superlim): Cyanoacrylatlim, også kendt som superlim, hærder hurtigt ved kontakt med fugtighed og danner en stærk binding. Det bruges ofte til hurtige reparationer og til limning af små dele.
  3. Akryllim: Akryllim er alsidig og kan bruges til limning af forskellige materialer som plast, træ og metal. Det hærder hurtigt og skaber en stærk binding.
  4. Polyurethanlim: Polyurethanlim er fleksibelt og kan klare temperaturændringer og vibrationsbelastninger. Det bruges ofte til udendørs og industrielle applikationer.
  5. Gummilim: Dette lim er specielt formuleret til at binde gummimaterialer sammen. Det kan bruges til reparation af gummisåler, slanger og andre gummiprodukter.
  6. Trælim: Trælim er designet til limning af træmaterialer. Der er forskellige typer trælim, herunder hvide lim, PVA-lim og epoxybaseret trælim.
  7. Tætningsmidler: Tætningsmidler er klæbemidler, der også bruges til at forsegle samlinger mellem materialer og beskytte mod fugtighed og vandindtrængning.

Valget af det rigtige limstof afhænger af materialerne, der skal limes, den ønskede holdbarhed og miljøbetingelserne, hvor limningen skal finde sted. Det er vigtigt at følge producentens anbefalinger og brugsvejledning for at opnå de bedste resultater.


ELFA DISTRELEC BLIVER EUROPÆISK DISTRIBUTIONS- OG LANCERINGSPARTNER FOR ERGO® BY KISLING.
Elfa Distrelec, førende europæisk distributør af elektronik, automatisering og måleteknologi, har indgået i et samarbejde med den førende producent af klæbemidler og tætningsløsninger, Kisling, om at blive officiel distributions- og lanceringspartner for Kislings mærke af klæbemidler, ergo
rgo.® by Kisling består af metakrylat med høj styrke og epoxybaserede, strukturelle klæbemidler, hurtiglim, anaerob lim, hybrid polymerlim og tætningsmidler samt RTV-silikoner. Det, der gør sortimentet så unikt, er, at de fleste produkter ikke er klassificeret som farlige, hvilket betyder, at kunderne kan nyde godt af hurtige leveringstider, minimerede sundheds- og sikkerhedsrisici samt reduceret påvirkning af miljøet. Leverandører af markeringsanlæg Eksklusivt for ergo.® by Kisling er det patenterede dispenserlåg, der skal drejes for at åbnes, hvilket sikrer præcis og ordentlig påføring, uden at der spildes eller at mundstykket stopper til. Med et omfattende sortiment kan Kisling tilbyde en klæbe- eller tætningsløsninger til alle anvendelsesområder på tværs af brancher, bl.a. elektronik, maskiner og anlægskonstruktion, pumpe- og ventilproduktion samt vedligeholdelse og reparation. Steve Herd, chef for Customer Proposition og Product Management hos Elfa Distrelec, siger: "ergo.® by Kislings imponerende udvalg af klæbemidler og tætningsprodukter tilbyder vores kunder risiko- og markeringsfrie og miljøvenlige klæbemidler og tætningsløsninger, der kan bruges på tværs af en række brancher. Som den officielle lanceringspartner bliver Distrelec de første til at markedsføre det komplette udvalg af ergo.® by Kisling." Dr. Thomas Plantenberg, Managing Director hos Kisling, siger; "Vores samarbejde med Elfa Distrelec giver os mulighed for at eksponere ergo.® by Kisling på flere nye europæiske markeder, hvilket gør Elfa Distrelec til "go-to"-forhandleren af sortimentet."


Cookie-indstillinger