Silikonelak til coating

Silikonelak til coating

Silikonelak er en type belægning eller coating, der er baseret på silikonepolymerer. Disse lakker bruges til at skabe beskyttende overflader med forskellige egenskaber afhængigt af formuleringen. Silikonelakker er kendt for deres holdbarhed, modstandsdygtighed over for ekstreme temperaturer, vandafvisende egenskaber og elektrisk isolerende egenskaber. De bruges i en bred vifte af industrier og applikationer.

Leverandører af Silikonelak til coating:

Borup Kemi I/S

Bækgårdsvej 53
4140 Borup
Tlf.: 57 56 00 20
E-mail: kontakt@borupkemi.dk

www.borupkemi.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Diatom

Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 77 36 00
E-mail: info@diatom.dk

www.diatom.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

ReinhardOil.dk ApS

Helleruplund Alle 8
2900 Hellerup
Tlf.: 70 26 70 07
E-Mail: mail@reinhardoil.dk

www.reinhardoil.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

ViscoTec Nordic (tidl. Scanmaster)

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Tlf.: +45 45828090
E-mail: info@viscotec-nordic.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

  • Temperaturbestandighed: Silikonelakker kan modstå ekstreme temperaturer og er derfor velegnede til applikationer, der udsættes for både varme og kulde.
  • Fleksibilitet: Silikonelakker kan være fleksible og modstandsdygtige over for bevægelser, hvilket gør dem egnede til materialer, der udvider og trækker sig sammen.
  • Holdbarhed: Silikonelakker er kendt for deres langvarige beskyttelse og modstandsdygtighed over for slid og forringelse.
  • Kemisk modstandsdygtighed: De er generelt modstandsdygtige over for mange kemikalier og korrosive stoffer.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type silikonelak baseret på den specifikke anvendelse, du har i tankerne, da der er forskellige formuleringer tilgængelige, der passer til forskellige krav.

Inden for bygge- og konstruktionsindustrien anvendes silikonelak til overfladebehandling af beton, sten og murværk for at forbedre deres vandafvisende og vejrbestandige egenskaber. Denne type lak kan påføres bygningsfacader, tagdækning, terrasser og betonkonstruktioner for at forhindre fugtindtrængning og skader forårsaget af frost, sollys og forurening. Silikonelakken giver også bygninger en blank og æstetisk tiltalende finish.

I fødevare- og emballageindustrien anvendes silikonelak til overfladebehandling af fødevareemballager og beholdere for at forbedre deres tæthed og holdbarhed. Denne type lak skaber en barriere mod fugt, gas og lugt, hvilket forlænger holdbarheden af fødevarer og forhindrer forurening. Silikonelakken gør også emballager mere modstandsdygtige over for ridser, revner og deformationer.

Endelig anvendes silikonelak også i en række andre applikationer og industrier som kosmetik, medicinsk udstyr, tekstiler, møbler, kunsthåndværk og legetøj. Dens alsidighed, holdbarhed og kemiske stabilitet gør den til en uundværlig overfladebehandling i moderne produktion og teknologi.

Cookie-indstillinger