Diamantboring

Diamantboring, eller betonboring som det oftest er, er anvendeligt til flere typer af materialer, hvad enten det drejer sig om beton eller asfalt. Diamantboring kan eksempelvis foretages med elektrisk eller hydraulisk boreudstyr.

Leverandører af og viden om diamantboring:


Dan-Diamond ApS

Jupitervej 6
6800 Varde
Tlf.: +45 20 99 86 09
E-mail: info@dan-diamond.dk

www.dandiamond.dk

Kompetencer: Diamantboring, Diamantklinger, Diamantværktøj, Kernebor, Bor, Save, Dybe hulsave, Kopbor

Læs mere om Dan-Diamond ApS


Povl Møllers Maskinfabrik A/S

Kimmerslevvej 3
4140 Borup
Tlf.: 57 52 62 62
E-mail: info@pmborup.dk

www.pmborup.dk

Kompetencer: Centralsmøring, pressere, presselinier

Læs mere om Povl Møllers Maskinfabrik A/S


Diamant-boring.dk får deres største byggeopgave til dato
Den danske diamantborings og –skæringsvirksomhed, Diamant-boring.dk, går en travl tid i møde. Korslykkeparken i Odense skal nedrives og totalrenoveres, og Diamant-boring.dk skal være med under hele nedrivningsforløbet
Byggeopgaven forventes at strække sig over 7 år - der bliver altså rigeligt at se til for virksomhedens mandskab, og odenseanerne kan se frem til et nyt, attraktivt boligkompleks ved udgangen af 2021. Knivskarpe resultater inden for diamantboring og -skæring Diamant-boring.dk er en sammenslutning af søsterselskaberne Sydsjællands Diamantboring og Nordsjællands Diamantboring. Virksomheden har eksisteret siden 2002, og har siden dengang leveret løsninger inden for diamantboring, diamantskæring og wireskæring til kunder over hele det østlige Danmark. Målet er at levere knivskarpe resultater hver gang, og i dag står de som en af de mest professionelle udbydere på det danske marked. Der findes mange typer af opgaver, når man beskæftiger sig med en branche som diamantboring og -skæring, og Diamant-boring.dk har da også prøvet lidt af hver gennem årene. De næste par år står de imidlertid overfor en opgave af den hidtil største kaliber, når boligkomplekset Korslykkeparken i Odense skal totalrenoveres. Nedrivning af over 1156 boliger gennem tre etaper Korslykken er et boligkompleks med i alt 1156 boliger, som under normal tale kaldes Kilometerhusene. Komplekset er beliggende i Odense og er derfor uden for det område, Diamant-boring.dk typisk varetager opgaver. For første gang udvider virksomheden kundekredsen mod vest, og sender 3-5 medarbejdere af sted, som gennem de næste år skal deltage i nedrivningen af boligerne. Hovedentreprenøren på byggeprojektet er 5E Byg A/S. Sagen kommer til at foregår over 3 etaper, hvoraf den første etape indbefatter nedrivning af 387 boliger og forventes at tage 2,5 år. Diamant-boring.dk forklarer deres arbejdsopgaver: "Selve skærearbejdet går i første omgang ud på at nedskære betonelementer for til bl.a. nye elevatorer, terrasser, altaner og til forbedring af køkken- og badeforhold.". Når det færdige boligkompleks står klar i 2021, vil antallet af boliger være reduceret med 130 boliger, men kan til gengæld byde på større boligarealer med et lysere miljø.