Lakeringsanlæg

Et lakeringsanlæg er en specialiseret installations- eller produktionsenhed, der bruges til at udføre lakeringsprocessen på materialer, komponenter eller produkter. Det er designet til at påføre lakeringsmaterialer som maling, lak, pulverbelægning eller andre typer belægninger på en nøjagtig og effektiv måde.

Leverandører af og viden om lakeringsanlæg:

Elektrokul A/S

Snedkervej 2A
4600 Køge
Telf.: 70 20 78 26
E-mail: info@elektrokul.dk

www.elektrokul.dk

Læs mere omElektrokul A/S og se den fulde firmaprofi

G.A. Hansen A/S

Symfonivej 22
2730 Herlev
Telefon: +45 44 91 35 33
E-mail: info@ga-hansen.dk

www.ga-hansen.dk

Læs mere omG.A. Hansen A/S og se den fulde firmaprofi

Laduco Industrilakereri A/S

Baldersbækvej 20
2635 Ishøj
Tlf.: 43 71 04 11
E-mail: Laduco@laduco.dk

www.laduco.dk

Læs mere omLaduco Industrilakereri A/S og se den fulde firmaprofi

Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Tlf.: +45 56275000
E-mail: tn@scanotech.dk

www.scanotech.dk

Læs mere omScanotech ApS og se den fulde firmaprofi

Wagner 

Viborgvej 100A
8600 Silkeborg
Tlf.: 70 20 02 45

Janus Wemmelund
Salgsansvarlig Pulver +45 2040 1334
janus.wemmelund@wagner-group.com

Jens Jacbo Corneliussen
Salgsansvarlig Vådlak +45 4030 7966
Jens.Jacob.Corneliussen@wagner-group.com

Linkedin

Læs mere omWagner og se den fulde firmaprofi


Mere viden om lakeringsanlæg:

Et lakeringsanlæg kan variere i størrelse og kompleksitet afhængigt af applikationen og industrien, det betjener. Det kan omfatte en række udstyr og komponenter, der er nødvendige for at udføre lakeringsprocessen, herunder:

  1. Sprøjtekabinetter: Dette er et lukket eller delvist lukket rum, hvor lakeringsprocessen finder sted. Det er designet til at indeholde oversprøjtning og forhindre støv og urenheder i at påvirke lakeringskvaliteten.
  2. Sprøjtepistoler: Disse er værktøjer, der bruges til at påføre lakeringsmaterialet på overfladen. Der findes forskellige typer sprøjtepistoler afhængigt af lakeringsmetoden og anvendelsen.
  3. Luftforsyningssystemer: Luftkompressorer og trykluftsystemer bruges til at levere den nødvendige luftstrøm til sprøjtepistolerne for at sprøjte lakeringsmaterialet.
  4. Tørreovne eller hærdeovne: Disse ovne bruges til at tørre eller hærde lakeringsmaterialet på arbejdsstykkerne efter påføringen. De sikrer, at lakeringsmaterialet hærder korrekt og opnår den ønskede finish og holdbarhed.
  5. Filtre og udstødningsanlæg: Disse systemer bruges til at filtrere og fjerne oversprøjtning, støv og skadelige dampe, der kan frigives under lakeringsprocessen og sikre en sikker og sund arbejdsmiljø.

Lakeringsanlæg kan være manuelt betjente, hvor operatøren håndterer sprøjtepistolen og påfører lakeringsmaterialet, eller de kan være fuldt automatiserede med computerstyrede systemer, der styrer processen for præcision og gentagelighed.

Disse anlæg anvendes i forskellige industrier, herunder bilproduktion, møbelindustrien, metalbearbejdning, elektronik, bygge- og konstruktionssektoren og mange andre, hvor pålidelig og kvalitetsmæssig lakering er nødvendig.

Cookie-indstillinger