Profilvalsning

Profilvalsning – Formning af komplekse metalprofiler

Profilvalsning er en avanceret proces til formning af metalprofiler. Det indebærer at presse en metalstrimmel gennem en serie af formvalse, der gradvist former det ønskede profil. Denne proces tillader fremstilling af komplekse og præcise metalprofiler med høj nøjagtighed. Valsning af profiler anvendes bredt inden for industrier som bilproduktion, byggeri og maskinteknik.

Ved hjælp af profilvalsning kan et bredt udvalg af metaller formes, herunder stål, aluminium, messing og kobber. Dette giver stor fleksibilitet og mulighed for at opfylde forskellige krav til styrke, holdbarhed og æstetik. En af fordelene ved valsning af profiler er, at det muliggør masseproduktion af komplekse profiler med ensartede dimensioner og kvalitet. Dette øger effektiviteten og reducerer produktionsomkostningerne.

Leverandører af Profilvalsning:

Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S

Hedevej 44
7171 Uldum
Telf.: 75 82 05 88
E-mail: info@gustav-oestergaard.dk

www.gustav-oestergaard.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Randers Rørindustri Aps

Eriksvej 7
8960 Randers SØ
Tlf: 86439632
E-mail: henrik@randersrorindustri.dk

www.randersrorindustri.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Sjølund A/S

Skamlingvejen 146
6093 Sjølund
Tlf.: 76 99 17 77
E.mail: admin@sjoelund.dk

www.sjoelund.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

VETA Industry ApS

Marielundvej 33
2730 Herlev
Tlf.: 44 84 11 33
E-mail: info@veta.dk

www.veta.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Worms Smedie- og Maskinværksted ApS

Bakkegårdsvej 4
7900 Nykøbing M
Tlf.: 97 72 01 77
E-mail: worm@worm.dk

www.worm.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Profilvalsning:

Valsning af profiler kan også bruges til at optimere materialets egenskaber, såsom at forbedre dets styrke eller formbarhed. Dette gøres ved at kontrollere processens parametre, såsom temperatur og tryk.

Processen med profilvalsning kræver avanceret udstyr og ekspertise for at opnå optimale resultater. Det kræver også nøje planlægning og kontrol for at sikre, at profilen opfylder specifikationerne.

Valsning af profiler er afgørende for produktionen af en bred vifte af produkter, herunder strukturer, køretøjer, rør og elektroniske komponenter. Det spiller en central rolle i moderne fremstillingsindustri og fortsætter med at udvikle sig med avancerede teknologier og metoder.

Profilvalsning er reelt blot betegnelsen for valsning af profiler, herunder rør og stænger, som i stor grad anvendes inden for bygge sektoren. Profilvalsen har været kendt ligeså længe som stålpladen. Valsning af profiler anvendes bl.a. til at fremstille runde buk med, for eksempel på rør, stænger, runde beholdere, og lign.

Cookie-indstillinger