Filterposer

Filterposer

Filterposer anvendes primært til at filtrere og adskille faste partikler og urenheder fra væsker. De er designet til at fange og tilbageholde partikler af varierende størrelser og tjener til at opretholde renheden af væsker i en bred vifte af industrielle processer. Filterposer fås i forskellige størrelser, materialer og filtreringsgrader afhængigt af det specifikke behov og anvendelse. De spiller en afgørende rolle i at opnå renere væsker, forbedre produktkvaliteten, beskytte udstyr og opretholde effektive og pålidelige industrielle processer.

Leverandører af Filterposer:

AxFlow A/S

Kong Svends Vej 65A
2765 Smørum
Tlf.: 70 10 35 50
E-mail: axflow@axflow.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Midt Ventilation ApS

Rømersvej 19B
7430 Ikast
Tlf.: 60 760 960
E-mail: post@midtvent.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Safematic ApS

Agerhatten 16A, indg. 4, 1. tv
Lager: Hal 7
5220 Odense SØ
Tlf.: 63 380 005
E-mail: info@safematic.dk

www.safematic.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Her er nogle af de vigtigste anvendelser:

  1. Væskefiltrering: Filterposerne bruges inden for industrielle processer til at filtrere væsker som vand, olier, kemikalier, malinger, farver, farmaceutiske opløsninger, fødevarer, drikkevarer og mange andre væsker. De er i stand til at fjerne partikler, sediment, rust, sand, slam, pulver og andre faste stoffer fra væsken.
  2. Procesfiltrering: Filterposerne anvendes i forskellige industrielle processer for at opretholde kvaliteten af væsken eller produktet, der behandles. Dette kan omfatte filtrering i produktion af fødevarer og drikkevarer, kemiske processer, farmaceutisk produktion, elektronikfremstilling og mange andre industrier, hvor en ren og partikelfri væske er vigtig.
  3. Vandbehandling: Filterposer bruges i vandbehandlingsanlæg til at fjerne partikler, sediment og urenheder fra drikkevand, procesvand, poolvand og spildevand. De bidrager til at forbedre vandkvaliteten, fjerne lugt, forlænge levetiden på vandbehandlingsudstyr og beskytte følsomme komponenter i vandfordelingssystemer.
  4. Industriel spånefiltrering: I industrier, der involverer bearbejdning af metal, træ eller andre materialer, bruges filterposer til at opsamle og filtrere spåner, støv og små partikler fra luften eller kølevæsken, der genereres under bearbejdningen. Dette hjælper med at opretholde renheden af luften og forbedrer effektiviteten og levetiden på maskiner og værktøjer.
  5. Malingsfiltrering: Filterposer anvendes i malings- og overfladebehandlingsindustrien til at fjerne partikler, klumper og urenheder fra maling og lakker. Dette sikrer en glat og fejlfri påføring af malingen samt beskytter sprøjtedyser og malingsudstyr mod tilstopning.
Cookie-indstillinger