Messingtråd

Messingtråd er en type tråd fremstillet af messing, som er en legering af kobber (Cu) og zink (Zn). Messingtråd har mange af de samme egenskaber som messing i andre former, herunder god formbarhed, korrosionsbestandighed og æstetisk appel på grund af deres gyldne farve. Messingtråd anvendes i en bred vifte af applikationer, hvor elektrisk ledningsevne, formbarhed og holdbarhed er vigtige faktorer.

Leverandører af og viden om Messingtråd:


Elektrokul A/S

Snedkervej 2A
4600 Køge
Telf.: 70 20 78 26
E-mail: info@elektrokul.dk

www.elektrokul.dk

Kompetencer: Gnistbearbejdning, Magneter, Slæberinge, kulbørster, motorkul, generatorkul, skibskul, vindmøllekul, alle typer kul, kulholdere, kulfiber jordingssystem for aksel afledning af skadelige leje strøm, fleksible kabler, kobber/alu stelkabler, grafit lejer og andre mekanisk bearbejdede emner i grafit, EDM grafitelektroder og materialer, EDM kobberelektroder, EDM tråd til gnistbearbejdning, slid og reservedele samt tilbehør til EDM gnistbearbejdningsmaskiner, marine sikringer, industrisikringer, sikringsholdere, fiberkompositter, permanente magneter, slibesten, værktøj og isolationslak til renovering af el-motorer, togkomponenter, elektrisk og mekanisk

Læs mere om Elektrokul A/S


MANOMETAL GmbH

Obere Insel Straße 6
I-39044 Neumarkt, Italy
T - +39-0471-812019
M - +39-335-1212012
E-mail: manometal@manometal.com

www.manometal.com

Kompetencer: CNC bearbejdning, automatdrejning, bearbejdede emner, CNC drejning, drejning, metalbearbejdning, overfladebehandling, spåntagende bearbejdning, messinglegeringer, rustfrit stål, samlingsaggregater

Læs mere om MANOMETAL GmbH


WestCoast® Technique

Forum Kirkevej 26,
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 12 33 66
E-mail: wct@wct.dk

web

Kompetencer: Filtrering, Buesi, Spaltesier og filterindsatse, Sigte og solde, Filterelementer, Demistre, Trådvarer, Trådvæv, Svejste net, Presse-/ bølgegitter, Filtervæv, Kunststof, Afskærmning, Trådhegn, WireNet / WebNet, Maskinafskærmning, Trådnet og gitter, Insektnet, Plader, Perforeret plader, Mikroperforering, Speziperf/Conidur, Strækmetal, Afløbsfilter / OCS-filter, Mekaniske akseltætninger, Patrontætninger, Komponenttætninger, Tråd transportbånd, Filterbånd og sibånd, Opbevaring, Depotrum, Boldskabe og Golfskabe, Trådkurve, Rustfri Maskinafskærmning, Net på ramme

Læs mere om WestCoast® Technique


Mere viden om Messingtråd:

Nogle af de almindelige anvendelser af messingtråd inkluderer:

  1. Elektriske og elektroniske applikationer: Messingtråd bruges til fremstilling af elektriske ledninger, forbindelser, stik, terminaler og kontakter. Det har en god elektrisk ledningsevne og er let at forme og lodde.
  2. Smykker: Messingtråd anvendes i smykkerfremstilling til at skabe armbånd, halskæder, øreringe, ringe og andre smykkedele. Den gyldne farve og formbarhed af messingtråd gør den populær inden for smykkeindustrien.
  3. Kunst og håndværk: Messingtråd bruges i kunstneriske og håndværksmæssige projekter som vævning, trådkunst, skulpturer og dekorative genstande. Den formbare natur af messingtråd giver kunstnere og håndværkere mulighed for at skabe forskellige former og mønstre.
  4. Fiskegrej: Messingtråd bruges i fremstillingen af fiskegrej som fiskekroge, ståltrådsløkker og ledere til fluebinding. Messingtrådens holdbarhed og korrosionsbestandighed gør den velegnet til fiskeriapplikationer.
  5. Blomsterbinding: Messingtråd anvendes i blomsterbinding til at fastgøre blomster og blade sammen og skabe struktur og form til blomsterarrangementer.

Messingtråd fås i forskellige diametre og kan have forskellige overfladebehandlinger som polering eller forgyldning for at forbedre deres æstetiske kvaliteter.

Ved bearbejdning eller brug af messingtråd er det vigtigt at anvende passende værktøjer og teknikker for at undgå beskadigelse af tråden og opnå ønskede resultater. Det er også vigtigt at opbevare messingtråd tørt og beskyttet mod korrosion for at bevare deres kvalitet og holdbarhed.

Cookie-indstillinger