Metalnet

Metalnet, også kendt som trådnet, er et materiale lavet af metalkabler eller tråde, der er sammenflettet eller svejset sammen for at danne et netlignende struktur. Metalnet fås i forskellige tykkelser, maskestørrelser og materialer afhængigt af den specifikke applikation og kravene.

Leverandører af og viden om Metalnet:

Celsa Steel Service A/S

Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Tlf.: +45 47 16 00 30

www.celsa-steelservice.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Se hele vores produktprogram og profil her

WestCoast® Technique

Forum Kirkevej 26,
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 12 33 66
E-mail: wct@wct.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Metalnet:

Metalnet - metalnet anvendes i flere forskellige brancher, blandt andet i industrien, landbruget, detailhandlen med mere. Det kan være i form af beskyttelsesgitre mod tyveri, trådnet til indhegning, gitre til porte, afskærmningsnet ved maskiner, gittervægge til rumopdeling, gitre til sigtning og sortering af råstoffer, armeringsnet i gulve med mere.

Metalnet anvendes i en bred vifte af applikationer på grund af deres forskellige egenskaber og anvendelighed. Nogle af de almindelige anvendelser af metalnet inkluderer:

  1. Sikkerheds- og beskyttelsesanvendelser: Metalnet bruges til at skabe sikkerhedshegn, hegnpaneler, vindues- og dørskærme for at forhindre indtrængen, beskytte mod insekter eller forhindre fald. Det bruges også til sikring af bygninger, industrianlæg og maskiner.
  2. Filtrering og sigtning: Metalnet bruges til at filtrere væsker eller luftstrømme, fjerne partikler og sikre en jævn strømning. Det kan anvendes i vandbehandling, fødevareproduktion, kemisk industri og luftfiltreringssystemer.
  3. Skærmsikring og beskyttelse: Metalnet anvendes til at beskytte og skærme udsatte områder som altaner, altaner, balkoner eller maskiner mod faldende genstande, støv eller skadelige materialer.
  4. Kunst og håndværk: Metalnet bruges i kunstneriske og håndværksmæssige projekter, hvor det kan formes, klippes eller svejses til forskellige former og mønstre. Det kan bruges til skulpturer, smykker, dekorative elementer og meget mere.
  5. Industrielt og konstruktionsmæssigt formål: Metalnet anvendes i industriel produktion og byggeprojekter som forstærkning i betonstrukturer, gitterplader, trapper og gangbroer.

Metalnet kan fremstilles af forskellige metaller som rustfrit stål, aluminium, kobber, messing eller jern, og valget af materiale afhænger af applikationens krav til styrke, korrosionsbestandighed eller æstetik.

Ved brug eller installation af metalnet er det vigtigt at vælge den rigtige type metalnet baseret på applikationens krav, overveje passende maskestørrelser, tykkelse og materialevalg. Det er også vigtigt at overholde sikkerhedsstandarder og følge de korrekte installationsteknikker for at sikre en pålidelig og sikker anvendelse af metalnet.

Cookie-indstillinger