Gitter

Gitter

Gitter – der findes en lang række forskellige net og gitre, hvoraf punktsvejste net, presse– og bølgegitre er nogle af de mest almindelige. Disse benævnes ofte som trådgitter, rionet eller rivnet. Både gitter og bølgegitre har en bred vifte af anvendelser. De kan tilpasses efter specifikke krav og præferencer. De er populære på grund af deres alsidighed, holdbarhed og æstetiske appel, og de kan findes i mange forskellige miljøer og industrier over hele verden.

Leverandører af Gitter:

Lyma Kemiteknik AB

Box 130
23222 Arlöv
Tlf : 69 91 19 88
E-mail: inquiry@lyma.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Panelbyg ApS

Industriparken 16
6880 Tarm
Tlf.:88 32 17 70
E-mail: info@panelbyg.dk

www.panelbyg.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

WestCoast® Technique

Forum Kirkevej 26,
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 12 33 66
E-mail: wct@wct.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Gitter og bølgegitre er to typer af strukturer, der ofte anvendes til forskellige formål, både i industriel og kommerciel sammenhæng såvel som i private boliger. Her er en kort beskrivelse af hver:

 1. Gitter:
  • Et gitter består typisk af parallelle, lodrette og vandrette stænger eller bjælker De er forbundet på kryds og tværs for at danne et netværk af åbninger.
  • Disse strukturer kan være lavet af forskellige materialer, såsom metal, træ, eller plastik, afhængigt af deres anvendelse og krav til styrke og holdbarhed.
  • De kan bruges til mange formål, herunder som hegn omkring bygninger, indhegning af områder, dækning til vinduer eller ventilationssystemer, og som en del af broer eller gangbroer.
 2. Bølgegitter:
  • Bølgegitre, også kendt som perforeret metalgitre, er en specifik type gitterstruktur, hvor overfladen har periodiske bølgede mønstre eller perforeringer.
  • Disse perforeringer kan have forskellige former og størrelser. De kan være arrangeret i mønstre for at opnå bestemte egenskaber, såsom bedre ventilation, lysgennemtrængning eller æstetisk appel.
  • Bølgegitre anvendes ofte til skærme, afskærmninger, trin, gangbroer, platforme og andre steder. Steder hvor en kombination af styrke, æstetik og funktionalitet er nødvendig.

JSA – Stålgitter som gennemsigtig rumopdeler på AUH
I forbindelse med brandsikringen af AUH for Entreprenørfirmaet KPC Herning, har JSA installeret et storslået og smukt rustfrit stålgardin monteret i perfekt harmoni med rummets unikke arkitektur. Vævede metaller giver et sublimt blikfang, der er med til at fremhæve den smukke arkitektur og det fylder ganske lidt.

Leverandører af gittervægge


Tekstile Brandgardiner sikrer og beskytter på AUH

 Entreprenørfirmaet KPC Herning forestår byggeriet af Aarhus Universitetshospital Forum. JSA Sikring har blandt andet leveret brandsikring for at sikre patienter, pårørende og medarbejdere.

Ved AUH Forum er der anvendt to termisk isolerede tekstile brandgardiner, Fibershield I EI 60 og EW 60. De beskytter patienter, pårørende og medarbejderne samt bygningen ved brand. De forsegler åbninger, sikrer mod røg og flammer, og forsinker udbredelsen og ødelæggelserne af branden.Cookie-indstillinger