JSA – Stålgitter som gennemsigtig rumopdeler på AUH

I forbindelse med brandsikringen af AUH for Entreprenørfirmaet KPC Herning, har JSA installeret et storslået og smukt rustfrit stålgardin monteret i perfekt harmoni med rummets unikke arkitektur. Vævede metaller giver et sublimt blikfang, der er med til at fremhæve den smukke arkitektur og det fylder ganske lidt.


Tekstile Brandgardiner sikrer og beskytter på AUH

 Entreprenørfirmaet KPC Herning forestår byggeriet af Aarhus Universitetshospital Forum. JSA Sikring har blandt andet leveret brandsikring for at sikre patienter, pårørende og medarbejdere.

Ved AUH Forum er der anvendt to termisk isolerede tekstile brandgardiner, Fibershield I EI 60 og EW 60. De beskytter patienter, pårørende og medarbejderne samt bygningen ved brand. De forsegler åbninger, sikrer mod røg og flammer, og forsinker udbredelsen og ødelæggelserne af branden.

LÆS også: JSA brandsikrer vartegnet til Danmarks største hospital
JSA SIKRING APS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.