Lemvigh-Müller – Mere effektive indkøb til dig der drejer, fræser, borer og skærer gevind

Vores nye samarbejde med Seco Tools gør det lettere at købe værktøjer for virksomheder med fokus på effektiv spåntagende bearbejdning og effektive indkøb.

Hvis din virksomhed udfører spåntagende metalbearbejdning i forbindelse med egen produktion eller som underleverandør, får du nu endnu bedre mulighed for at effektivisere og konsolidere indkøb af skærende værktøjer.

Flere produkter og bedre support

Vi har nemlig indgået et tæt samarbejde med den globale leverandør af løsninger til spåntagende metalbearbejdning Seco Tools. Det betyder, at du får nem og hurtig adgang til i første omgang cirka 3000 nye varenumre fra Seco Tools’ omfattende produktprogram. Samtidig kan du og dine kollegaer ud over sparring med Lemvigh-Müllers egne specialister nu også trække på Seco Tools’ tekniske eksperter og sælgere, som udelukkende arbejder med løsninger til metalbearbejdning.

Samarbejdet med Seco Tools er et led i en løbende udbygning af vores produktprogram på aktuelt cirka 450.000 varenumre og bliver en betydelig fordel for både den store industrikunde og den mindre virksomhed. Det vurderer produktchef Søren Ladefoged Pedersen.

”Lemvigh-Müllers kunder efterspørger alt, der kan hjælpe dem med at effektivisere deres indkøb. Fysisk varemodtagelse og administration af indkøb er tid- og ressourcekrævende, derfor ønsker vores kunder at købe så meget som muligt hos os. Ved at udvide vores program inden for værktøjssystemer til spåntagning med Seco Tools kan vi endnu bedre imødekomme stadig stigende krav til sortiment og leveringssikkerhed,” siger han.

Omfattende erfaring og fokus på udvikling

Ifølge Søren Ladefoged Pedersen har Lemvigh-Müllers værktøjsspecialister lagt vægt på at finde en samarbejdspartner med et produktprogram, der kan matche forventningerne hos selv meget krævende kunder. Det har Seco Tools kunnet leve op til, blandt andet i kraft af omfattende erfaring med hårdmetalmaterialer og konstant fokus på udvikling af effektive værktøjer til en lang række industrier.

Henrik Mathiasen, adm. direktør hos Seco Tools Danmark, har oplevet et stærkt stigende aktivitetsniveau, siden covid 19-pandemien begyndte at påvirke de globale forsyningskæder og fik mange virksomheder til at genoverveje deres sourcing-strategi. Derfor ser han frem til samarbejdet.

”Virksomhederne er blevet mere kritiske, i forhold til hvilke opgaver de vælger at outsource, og mange ønsker at sikre sig mulighed for også at kunne producere hjemme. Det har givet os mere travlt end tidligere, blandt andet fordi vi bliver involveret dybere i kundernes udfordringer. Det kræver mere tid, og derfor ser vi frem til et samarbejde, som giver os bedre mulighed for at servicere eksisterende brugere af Seco Tools-produkter og styrke kendskabet til vores løsninger hos nye brugere,” siger Henrik Mathiasen.

Sælgere bliver uddannet i bredt produktprogram

I alt ni af vores specialiserede sælgere, som i forvejen arbejder med værktøj til spåntagende bearbejdning, er blevet uddannet i Seco Tools’ produktprogram. Det betyder, at de er rigtig godt klædt på til at hjælpe med at navigere i et bredt og dybt program indenfor værktøjer til drejning, fræsning, boring og gevindskæring.

Uanset hvilket produkt en kunde har brug for, kan det leveres fra dag til dag fra Seco Tools’ helt nye, højteknologiske distributionscenter i Holland. Det nye distributionscenter har blandt andet gjort det muligt for Seco Tools at pakke mere kompakt for mere effektiv transport og reducere forbruget af emballage.

Returordning giver ansvarlig ressourceanvendelse

I forhold til ansvarlig ressourceanvendelse, kan du glæde dig over Seco Tools’ velorganiserede returordning for slidte værktøjer. For wolfram-baserede hårdmetalplatter til dreje- og fræseværktøjer afregnes returneret materiale til dagspris og bliver anvendt til fremstilling af nye værktøjer.

Find Leverandører af Bor, Fræsere og andet skærende værktøj her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.