Geopal R&D ingeniør vinder årets Elektropris!

Hvert år uddeles Elektroprisen af Elektrofonden (IDA) for en lovende indsats indenfor det elektrotekniske område, og i fredags modtog Abdallah Al-Mass Årets Elektropris 2022 for hans imponerende ingeniørarbejde med udvikling af højt specificerede Sil- og ATEX certificerede gasdetektorer, herunder gasdetektoren GP-NOVA, som er certificeret efter de højeste internationale standarder og kan måle udslip af alt fra svovlbrinte, metan, ammoniak, freon og benzin til kulilte.

Abdallah Al-Mass er uddannet automekaniker men valgte at tage adgangskurset på DTU, så han kunne læse videre til ingeniør. Han blev færdig som civilingeniør i 2016 og et år efter blev han ansat i Geopal. Abdallah har været primus motor på at udvikle en modulær SIL 2 og ATEX/IECEx-certificeret gasdetektor, og var midtpunkt for et bredt samarbejde, bla. mellem nationale- og internationale udviklingshuse, certificeringorganer, og underlevendører. Sidste år blev GP-NOVA så lanceret, hvor Abdallah havde ansvar for produktoverdragelse til produktionen, oplæring, og havde ansvar for produktionsproces under første batch.

Geopal GP-NOVA Stand-Alone Gasdetektor
En gasdetektor designet til at sikre sikkerhed, pålidelighed og nøjagtighed, og samtidig giver enkel vedligeholdelse og service. GP-NOVA kommer med flere forskellige sensorteknologier, som gør det muligt at detektere mange forskellige gasser, og gasdetektoren overvåges og kalibreres enkelt via Geopal app (App Store og Google Play) med Bluetooth-teknologi. GP-NOVA er designet til SIL2 iht. IEC 61508 og ydeevne iht. EN 60079-29-1, og dermed har gasdetektoren også et stort potentiale i de kommende Power-to-X projekter.

Hos Geopal har vi været vidne til Abdallahs imponerende indsats, ihærdighed og professionalitet, og Årets Elektropris er uden tvivl uddelt til den rette. Vi er utrolig beæret og stolte over, at Abdallah er en del af Geopal, og vi ønsker Abdallah et stort og velfortjent tillykke med Årets Elektropris!

Læs mere om Årets Elektropris her.

LÆS også: GEOPAL – Sæt kryds i kalenderen!
GEOPAL's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.