Trådnet

Trådnet er en type materiale, der består af sammenflettede tråde, der danner et netlignende mønster. Det kan være lavet af forskellige materialer såsom metaltråd, plastiktråd, rustfrit stål, kobber eller galvaniseret stål. Trådnet er kendt for sin alsidighed og bruges i mange forskellige applikationer på grund af dets styrke, holdbarhed og gennemsigtighed.

Leverandører af og viden om Trådnet:

Celsa Steel Service A/S

Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Tlf.: +45 47 16 00 30

www.celsa-steelservice.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

PcP Danmark A/S

Sverigesvej 2-4
7480 Vildbjerg
Tlf.: 97 13 12 00
E-mail: salg@pcp-corp.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Se hele vores produktprogram og profil her

WestCoast® Technique

Forum Kirkevej 26,
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 12 33 66
E-mail: wct@wct.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Trådnet:

Trådnet kan fremskaffes i en lang række materialer med forskellige egenskaber: Alm. stål, rustfri og syrefast stål, galvaniseret stål, kunststof, kobber, messing samt en del andre materialer. Trådnet kan leveres i ruller eller paneler og kan forædles til kurve, bure, hylder, færdige maskinafskærmninger eller som simple net på ramme.

Nogle almindelige anvendelser af trådnet inkluderer:

  1. Hegn: Trådnet bruges ofte til at opbygge hegn omkring haver, gårde, dyreindhegninger og ejendomme, da det giver en god balance mellem sikkerhed, synlighed og luftgennemtrængelighed.
  2. Sikkerhed: Det bruges også i sikkerhedsapplikationer, såsom vinduesgrill eller beskyttelsesnet til at forhindre indtrængen af uønskede indtrængere eller for at beskytte mod faldulykker.
  3. Filtrering: Trådnet bruges til at skabe filtre til væsker, luft eller partikler, der skal separeres eller filtreres.
  4. Skærme: Det anvendes i vinduesskærme og dørskærme for at holde insekter ude, mens der stadig er mulighed for luftstrøm og udsyn.
  5. Industrielle applikationer: Trådnet bruges også i industrien til sikkerhedsgitre, styrkeforstærkninger i materialer og som støtte til forskellige processer.
  6. Kunst og håndværk: Kunstnere og håndværkere bruger også trådnet til skulpturer, modelbygning og andre kreative projekter.

Trådnet fås i forskellige maskemønstre og tykkelser af tråden afhængigt af den specifikke anvendelse. Det er et alsidigt materiale, der er nemt at arbejde med, hvilket gør det populært i forskellige industrier og hjemlige projekter.

Cookie-indstillinger