Stålbånd

Stålbånd har en meget høj brudstyrke og anvendes til fiksering at tungt gods. Stålbåndet anvendes til fiksering af meget tungt gods på paller eller til bundtning f.eks. træ, rør, betonblokke og lignende. Stålbåndet kan være svært at klippe over. Det kræver en specialsaks og stor forsigtighed, da det svirper tilbage

Leverandører af og viden om Stålbånd:


Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Kompetencer: Alt i metaller og Stål , Aluminium, Armeringsstål, Befæstelse, Belysning, El-teknik, Kabler, Rustfri stål, Rør, Stål, Værktøj

Læs mere om Lemvigh-Müller A/S


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


Simik ApS

Værkstedsvej 7
4230 Skælskør
Tlf.: 21 91 96 34
E-mail: kn@simik.dk

www.simik.dk

Kompetencer: Klip, Buk, Kompositbjælker, Alt i stål, Konstruktioner, Plasmaskærer, Smedearbejde, Smedejernslåger, Stålkonstruktioner, Gelændere, Altaner

Læs mere om Simik ApS


Mere viden om Stålbånd:

Stålbånd er en tynd strimmel af stål, der normalt er fladt og rektangulært i form. Det er fremstillet af stålplader eller -ruller ved at skære eller rulle materialet til den ønskede bredde og tykkelse. Stålbåndet kan have forskellige dimensioner afhængigt af dets anvendelse.

Stålbånd anvendes bredt i forskellige industrier på grund af dets alsidighed og styrke. Nogle af de almindelige anvendelser af stålbånd inkluderer:

  1. Emballage: Stålbånd bruges til at binde og sikre pakker og varer. Det bruges ofte i form af stålbåndsspænder eller stålbåndssamlinger, der strammes omkring emnerne for at holde dem på plads under transport eller lagring.
  2. Stålbåndsspoler: Stålbåndet kan vikles omkring spoler eller tromler til forskellige formål, såsom kabeltrækning, rørledningsinstallation eller sammenstilling af komponenter. Det giver styrke og stabilitet til at holde tingene samlet.
  3. Konstruktion: Stålbånd bruges også i konstruktionsindustrien til forskellige formål. Det kan bruges som armeringsbånd til at forstærke betonstrukturer eller som bindingsbånd til at fastgøre forskellige byggematerialer sammen.
  4. Automobilindustrien: Stålbånd anvendes i fremstillingen af køretøjer til forskellige formål, såsom chassisforstærkning, fjedre, sikkerhedsseler og andre komponenter.
  5. Produktfremstilling: Stålbånd bruges i fremstillingen af forskellige produkter, herunder apparater, elektronik, metaldele, værktøj og meget mere. Det kan indgå som en vigtig komponent eller bruges til at binde og fastgøre forskellige dele sammen.

Stålbånd fås i forskellige stålkvaliteter, herunder kulstofstål, rustfrit stål og legeringsstål, afhængigt af de krav, der er nødvendige for den specifikke anvendelse. Tykkelsen og bredden af stålbåndet kan også variere afhængigt af applikationen og de belastninger, det skal modstå.

Cookie-indstillinger