Strækmetal

Strækmetal: En guide til anvendelser og fordele

Strækmetal er en type metalplade, der er blevet behandlet for at skabe et åbent og perforeret mønster af huller eller åbninger. Det er også kendt som perforeret metal eller udvidet metal. Stræk-metal benyttes mange steder i industrien, hvor strækmetallet opfylder dekorative formål eller fungerer som integrerede konstruktionselementer. Virksomheder kan tilbyde totalløsninger inklusiv efterbearbejdning af pladerne.

Leverandører af Strækmetal:

Karlslunde Metalsliberi A/S

kms

Notgangen 5A & 5B
2690 Karlslunde
Telf.: 46 15 58 16
E-mail: kms@k-m-s.dk

www.k-m-s.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

PcP Danmark A/S

Sverigesvej 2-4
7480 Vildbjerg
Tlf.: 97 13 12 00
E-mail: salg@pcp-corp.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

WestCoast® Technique

Forum Kirkevej 26,
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 12 33 66
E-mail: wct@wct.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Strækmetal:

Strækmetalplader fremstilles ved at skære eller stansede huller i en metalplade og derefter strække og udvide materialet for at skabe åbninger mellem hullerne. Dette resulterer i en letvægtsmetalplade med et åbent mønster af huller eller åbninger, der giver flere fordele.

Strækmetal har forskellige anvendelser på grund af dets unikke egenskaber.

Nogle af de mest almindelige anvendelser inkluderer:

  1. Sikkerhedsanvendelser: Strækmetal bruges i sikkerhedsapplikationer som skærme, gittere og sikkerhedsvinduer. Det tillader visuel inspektion og luftcirkulation samtidig med at det forhindrer uønsket adgang.
  2. Filtrering: På grund af de åbne huller er strækmetal velegnet til filtreringsapplikationer, hvor det kan bruges til at adskille faste partikler fra væsker eller gas.
  3. Arkitektonisk design: Strækmetal anvendes også i arkitektonisk design til facader, loftpaneler, solafskærmning og dekorative elementer. Det giver et unikt æstetisk udseende og kan tilpasses til forskellige designs og mønstre.
  4. Industriel anvendelse: Inden for industrien bruges strækmetal til platforme, trin, reoler og beskyttende kabinetter. Det giver styrke og holdbarhed samtidig med at det tillader luft og lys at passere igennem.

Strækmetal findes i forskellige materialer som rustfrit stål, aluminium, kobber, messing og galvaniseret stål. Valget af materiale afhænger af den specifikke anvendelse og de krævede egenskaber som korrosionsbestandighed, styrke og æstetik.

Cookie-indstillinger