Trådvarer

Trådvarer refererer generelt til produkter, der er fremstillet af tråde eller trådbaserede materialer. Disse varer kan omfatte forskellige former for produkter, der er skabt ved hjælp af tråde af metal, plastik, fiber eller andre materialer. Trådvarer dækker både over bukning, retning og klipning af selve tråden - Men også en lang række trådtyper, ex. rundstål og plasttråd. Trådvarer anvendes mange steder og til mange formål, f.ex. til trådkurve, maskinafskærmning og Gitre, blot for at nævne enkelte.

Leverandører af og viden om Trådvarer:


A/S Metalcentret

Ejby Industrivej 100
2600 Glostrup
Tlf.: (+45) 43 63 21 22
E-mail: mail@metalcentret.dk

www.metalcentret.dk

Kompetencer: Aluminium, Bronze, Kobber, Messing, Rustfrit stål, Nysølv, Bly, Zink

Læs mere om A/S Metalcentret


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


WestCoast® Technique

Forum Kirkevej 26,
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 12 33 66
E-mail: wct@wct.dk

web

Kompetencer: Filtrering, Buesi, Spaltesier og filterindsatse, Sigte og solde, Filterelementer, Demistre, Trådvarer, Trådvæv, Svejste net, Presse-/ bølgegitter, Filtervæv, Kunststof, Afskærmning, Trådhegn, WireNet / WebNet, Maskinafskærmning, Trådnet og gitter, Insektnet, Plader, Perforeret plader, Mikroperforering, Speziperf/Conidur, Strækmetal, Afløbsfilter / OCS-filter, Mekaniske akseltætninger, Patrontætninger, Komponenttætninger, Tråd transportbånd, Filterbånd og sibånd, Opbevaring, Depotrum, Boldskabe og Golfskabe, Trådkurve, Rustfri Maskinafskærmning, Net på ramme

Læs mere om WestCoast® Technique


Mere viden om Trådvarer:

Nogle almindelige eksempler på trådvarer inkluderer:

  1. Trådhylder: Hylder fremstillet af metaltråd eller trådbundt sammen til opbevaring af genstande i hjemmet, kontorer eller butikker.
  2. Trådkurve: Kurve, som vi tidligere har diskuteret, er også en form for trådvarer, der bruges til opbevaring og organisering af forskellige ting.
  3. Trådbøjler: Bøjler, der er lavet af trådmaterialer og bruges til at hænge tøj i garderober og klædeskabe.
  4. Trådnet: Som beskrevet tidligere er trådnetet et eksempel på trådvarer, der anvendes i hegn, skærme og andre applikationer.
  5. Trådkurvekurve: Specielle kurve lavet af tråd, der bruges i industrien til opbevaring og transport af varer.
  6. Trådklemmer: Trådbaserede klemmer bruges ofte i forskellige applikationer til fastgørelse eller fastholdelse af genstande.
  7. Trådsmykker: Smykker, der er fremstillet ved at forme og flette metaltråde til forskellige designs som armbånd, halskæder og øreringe.
  8. Trådbånd: Fleksible trådbaserede bånd, der bruges til dekoration, indpakning og blomsterarrangementer.
  9. Trådstativer: Stativer, der er lavet af tråde, som bruges til at præsentere og vise forskellige genstande, såsom reklamer, brochurer eller udstillingsvarer.

Disse eksempler giver et overblik over forskellige trådvarer, men listen er ikke udtømmende, da der er mange andre produkter og anvendelser, der også kan omfatte tråde eller trådbaserede materialer.