Højtryksrensere

Højtryksrensere bruges til kraftfuld rengøring af overflader ved at levere vand eller andre rengøringsmidler under højt tryk. Disse enheder anvendes i en bred vifte af applikationer og industrier, hvor effektiv fjernelse af snavs, pletter og forurenende stoffer er nødvendig.

Leverandører af og viden om Højtryksrensere:


Elektro-Nico I/S

Elektronico

Vandværksvej 8
8940 Randers SV
Tlf.: 86422311
E-mail: kontakt@elektronico.dk

www.elektronico.dk

Kompetencer: CentralstøvsugerDykpumper, Gasfjedre, Skruemaskine, Højtryksrenser

Læs mere om Elektro-Nico I/S


QteC ApS

Lundsbjerg Industrivej 17
6200 Aabenraa
Tlf.: 73 66 21 00
E-mail: info@qtec.dk

web

Kompetencer: Vandskæring, vandstråleskæring, højtryksudstyr, højtrykspumper, vandskæremaskiner, 2D/3D laserprojektorer, linielasere, CNC maskiner, måleudstyr, aluprofiler og automation, anlagsstop, vacuumhold, afkortesave

Læs mere om QteC ApS


RENO A/S

reno ny

Åmarksvej 1,
8250 Egå
Tlf.: +45 70102210
E-mail:  info@reno.dk

www.reno.dk

Kompetencer: Rørsystemer, adsorptionstørrer, trykluftrørsystemer, luftbehandling, mobilkompressorer, skruekompressorer, trykluftsbeholdere, stempelkompressorer, køletørrere, kompressorer, filtrering, Bremsevasker, højtryksrensere, oliefrie kompressorer

Læs mere om RENO A/S


SOLUS A/S - WIMA

Jens Horsbøl
Lisenborgevej 6, Bølling
6900 Skjern
Tlf.: 97 36 80 88
E-mail: jens@solus.dk

www.solus.dk

Kompetencer: Tipvogne, autotrailere, traktorlad, kirkegårdsvogne, renovationsvogne, drænspuler, slamsuger, spuler, specialvogne, vandvogne, rentvandstankvogne, halmvogne, saltsprederundervogne, tagrensere, sneplove, blokvogne, gyllevogne, gartnervogne, ATV vogne, entreprenørvogne, maskinopbygninger, ombygning af tipvogne for syn, slangeruller

Læs mere om SOLUS A/S


Sihm Højtryk A/S

Guldborgsundvej 3
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 75 15 97 00
E-mail: info@sihm.dk

www.sihm.dk

kompetencer: dyserhøjtryksanlæghøjtryksslangerVandskæringHøjtrykspumperHøjtryksrensere, manometre, flowtransmittere, service af slanger, eksplosionssikre pumper, hydrauliske pumper, filtersystem / vandfiltrering

Læs mere om Sihm Højtryk A/S


TZACHO P/S

Faurskovvej 1
8370 Hadsten

Sjælland afd.:
Industrivej 9
4683 Rønnede
Tlf.: 87 61 00 12
E-mail: info@tzacho.dk

www.tzacho.dk

Kompetencer: Pumper, lænsepumper, dykkede lænsepumper, spildevandspumper, hydrauliske pumper, centrifugalpumper, bentonitpumper, grundvandspumper, højtrykspumper, membranpumper, slampumper, sandpumper, slurrypumper, tilbehør til pumper, gravekasser, fundering, borerigge, sliddele, spunsvibrator, pælevibrator, pælehammer, kompaktorhjul, hydraulisk udstyr, hydraulisk værktøj, asfalt, egenproduktion

Læs mere om TZACHO P/S


Tektra A/S

Birkegårdsvej 20-22
8361 Hasselager
Tlf.: 87 38 88 88
E-mail: tektra@tektra.dk

web

Kompetencer: Porte, turboporte, brandporte, branddøre, docking systemer, læsseramper, hydrauliske læsseramper, mekaniske læssebroer, slusehuse, porttætninger, ledhejseporte, industriporte, garageporte, sidefoldeporte, langramper, bændelgardiner, pendulporte, løfteborde, døråbnere, service og reservedele, gaffeltrucks, rengøringsmaskiner

Læs mere om Tektra A/S


Mere viden om Højtryksrensere:

Højtryksrensere anvendes bl.a. til rens af facader, oftest på en miljørigtig måde. Facader er desværre ofte belagt med trafiksod, kalkudtræk, alger, mos samt skjold fra syreregn, hvor højtryksrensere kan afhjælpe problemet med spuling under stort tryk.

Her er nogle af de mest almindelige anvendelser af højtryksrensere:

  1. Udendørs rengøring: Højtryksrensere er effektive til rengøring af udendørs overflader som terrasser, indkørsler, fortove, terrasser, murværk og træværk. De kan fjerne snavs, alger, skimmel, mos og pletter, der er opbygget over tid.
  2. Køretøjsvask: Højtryksrensere bruges til at rengøre køretøjer som biler, lastbiler, motorcykler, både og campingvogne. De leverer et kraftigt vandtryk, der fjerner snavs, bugsplatter, olie og andet snavs fra køretøjets overflader.
  3. Byggepladsrengøring: Højtryksrensere anvendes på byggepladser til rengøring af udstyr, maskiner, stilladser og byggematerialer. De kan fjerne cementrester, maling, fedt og andet byggesnavs, der kan opstå under byggeprocessen.
  4. Industrirengøring: Højtryksrensere bruges i industrien til rengøring af maskiner, produktionsudstyr, rørledninger og tanke. De kan fjerne olie, fedt, rust og andre forurenende stoffer, der kan påvirke driftseffektiviteten og kvaliteten af industrielle processer.
  5. Fødevareforarbejdningsindustrien: Højtryksrensere anvendes i fødevareindustrien til rengøring af produktionsområder, udstyr, tanke og rørledninger. De hjælper med at fjerne fødevarepartikler, bakterier og andre forurenende stoffer for at opretholde en høj hygiejnestandard og overholde fødevaresikkerhedskravene.
  6. Landbrug og landbrugsindustri: Højtryksrensere anvendes til rengøring af landbrugsmaskiner, stalde, landbrugsudstyr og drivhuse. De fjerner snavs, gødning, mudder og andre rester, der kan påvirke produktiviteten og sundheden hos landbrugsaktiviteter.

Højtryksrensere er populære på grund af deres effektivitet, alsidighed og evne til at spare tid og kræfter. Ved hjælp af det kraftige vandtryk kan de levere en dybdegående rengøring og forbedre udseendet, hygiejnen og holdbarheden af overfladerne. Det er vigtigt at følge producentens instruktioner og sikkerhedsprocedurer ved brug af højtryksrensere for at undgå skade på materialer og for at sikre sikker betjening.


Stihl – Højtryksrenseren RE 170 PLUS – til professionelle og husejere, der stiller store krav
RE 170 PLUS er den seneste i rækken af højtryksrensere af høj kvalitet fra STIHL. Den kraftige maskine har sin plads i både garager og på værksteder samt i haven. Plusset står for den komfort, det smarte og brugervenlige design giver.

Den nye højtryksrenser fra STIHL kombinerer funktion med brugervenlighed og er både driftssikker og slidstærk. Med et arbejdstryk på 150 bar fjerner RE 170 PLUS effektivt selv det mest krævende snavs.
”Den er et kraftfuldt og praktisk redskab med et bredt anvendelsesområde. Den er egnet til alt fra rengøring af arbejdsmaskiner, køretøjer og værksteder til forskellige typer opgaver i hus og have,” siger Henrik Tångberg, som er Technical Customer Support hos STIHL Danmark.

Leverandører af højtryksfiltre

RE 170 PLUS er en robust højtryksrenser i mellemklassen med høj effekt. Den leveres med to mundstykker – et justerbart med punktstråle samt et nyudviklet rotationsmundstykke med ekstra høj rengøringskraft til fastgroet snavs på mindre sarte overflader. Enkle og praktiske knapper gør det nemt at justere trykket til den enkelte opgave.

Højtryksrenseren er udstyret med flere smarte funktioner – blandt andet et justerbart teleskophåndtag og en aftagelig lanse, der er en hjælp ved både transport og opbevaring. Designet med integreret vogn og store hjul betyder, at RE 170 PLUS er let at flytte – også på trapper og i mere krævende terræn.

”Plusset står for den ekstra komfort, som er resultatet af smarte detaljer som f.eks. fleksibel ledningsholder, så man slipper for tidskrævende ledningshåndtering, samt hele 12 meter lang højtryksslange og slangeopruller med sammenklappeligt håndtag,” siger Henrik Tångberg.

Ud over det bløde teleskophåndtag i gummi har RE 170 PLUS også et robust håndtag i aluminium, så den nemt kan løftes. Messingpumpen med keramiske cylindre bidrager til maskinens driftssikkerhed og slidstærke egenskaber.

RE 170 PLUS har en integreret 2-liters beholder til rengøringsmiddel, og doseringen styres nemt med drejeknappen.

Der findes desuden forskellige former for ekstra tilbehør til særlige steder og rengøringsbehov, f.eks. roterende børster, spulerør og altanrenser, hvormed maskinen har endnu flere anvendelsesmuligheder.