Finansiering og Leasing

Finansiering og Leasing til virksomheder sikrer at der kan indkøbes nyt materiel og nye maskiner til optimering at kapaciteten. Finansiering giver muligheden for at indkøbe materiel og maskiner, som herefter afdrages over en aftalt periode. Leasing er en moderne form for leje, hvor man lejer maskiner og materiel i en fast aftalt periode og månedligt betaler et fast beløb i leasing

Leverandører af Finansiering og Leasing til virksomheder:

Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Tlf.: +45 62 61 20 20
E-mail: leasingfyn@leasingfyn.dk

www.leasingfyn.dk

Ydelser: Factoring, Leasing


Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780 København V
Tlf.: 70 10 90 00

www.nykredit.dk

Ydelser: Finansiering


Vækstfonden

Strandvejen 104
2900 Hellerup
Tlf.: 35 29 86 00
E-mail: vf@vf.dk

www.vf.dk

Ydelser: Finansiering


Leasing Fyn – Tid til at tænke leasing
Det er i de gode tider, at man skal forberede sig på de dårlige tider, siger Leasing Fyns chef for transport- og industriområdet Thomas Vandkrog Darving

Vi har haft en artikel i Transportmagasinet, hvor vores kundechef for Transport og industri giver gode råd om leasing - du kan læse artiklen her Tid til at tænke leasing.

Uanset hvilken branche din virksomhed er i, så hjælper vi gerne med finansiering. Vi har finansieringskonsulenter, der er specialister inden for de forskellige brancher i erhvervslivet.

For os I Leasing Fyn er det vigtigt at have de bedste relationer til vores kunder og forhandlere. Derfor kommer vi også gerne på besøg i din virksomhed - du kan bare give os et ring på 62 61 20 20, hvis du vil have en aftale med en af vores finansieringskonsulenter.