Måtter

Måtter anvendes i mange brancher, bl.a. i butikker og erhvervs- livet generelt. Måtter fås ligeledes i mange varianter, fra pæne indgangsmåtter, til aflastningsmåtter og skridsikrings- måtter. Leverandører af måtter finder du på denne side

 

 

 

Leverandører af og viden om måtter:


AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Kompetencer: Teknisk gummi, gummidug og plader, pakninger, måtter, profiler og tætningslister, vibrationsdæmpning, plast og skum, støbte emner, gulve og underlag, staldprodukter, lim og klæb, afskærmning, beskyttelse, vulkanisering, fendere, industrislanger

Læs mere om AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S


ICS A/S

Holkebjergvej 79
5250 Odense SV
Telf.: 66 17 10 74
E-mail: ics@ics.as

www.ics.as

Kompetencer: Encodere, fotoceller, Atex, dørkontakter, ultralydssensorer, lasere, display, endestop, temperaturfølere, sensorer, klemlister, lysbomme og lysgitre, måtter, niveaumåling, optisk fibre, pulsgivere

Læs mere om ICS A/S


Vinkelvej 3
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 16 60
E-mail: olet@olet.dk

www.olet.dk

Kompetencer: Fremstilling af kundespecifikke formpressede og sprøjtestøbte tekniske gummiemner – både med og uden metalindlæg. Gummiemner leveres til fødevareindustrien, landbruget, mikroelektronisk og medico, maskinindustrien, vindmølleindustrien og kraftværker samt marine og offshore.

Gummi/metal-emner, pakninger, gummi, vibrationsdæmper, støbte gummiemner, teknisk gummi, stødabsorber, membraner, industrigummi, kunderådgivning, systemleverancer, farvede gummiemner, silikone-gummi.

Læs mere om Olet Industrigummi A/S


ROYKON

Navervej 8
7000 Fredericia
Tlf.: 75 945 955
E-mail: post@roykon.dk

web

Kompetencer: Ventiler, afspærringsventiler, reguleringsventiler, aftapningshaner, kuglehaner, trykregulatorer, flanger, fødevarefittings, gevindfittings, koblinger, kompressions fittings, måleinstrumenter, presfittings, pneumatik, PVC, rør og rørholdere, slanger, slangefittings, spændebånd, svejs, VA, vandfiltre, vibrationsdæmpere, tilbehør, adaptere, pumper, spuleudstyr, sluser og måtter, tragte og målebægre, personlige værnemidler

Læs mere om ROYKON


Rubberproff ApS

Voergaardsvej 17
9330 Dronninglund
Tlf: 32 26 80 26
E-mail: info@rubberproff.dk

www.rubberproff.dk

Kompetencer: Teknisk gummi, Pakninger, Gummistrimler, Gummifliser, Ringmåtter, Profiler og tætningslister, Fitnessmåtter, Staldmåtter, Gummiplader, Cellegummi, Vibrationsdæmper, Støbte emner

Læs mere om Rubberproff ApS


SAN Electro Heat a/s

Gillelejevej 30B
3230 Græsted
Tlf.: 48 39 88 88
E-mail: info@san-as.com

www.san-as.com

Kompetencer: El-varme, el varme, elvarme, Elektriske Heatere, Varmelegemer, Varmepatroner, Værktøjsvarmepatroner, Varmeblæsere, Gennemstrømsvarmere, Belastningsmodstande, Varmekabler, Varmemåtter og -tæpper, Antikondensvarmere, Belysning, Ventilation, Termostater og Styring, Koblingsbokse, Ex Applikationer, Jernbanesystemer, Industriovne, Kirkeovne, Radiatorer, Håndklædetørrere

Læs mere om San Electro Heat A/S


Sundolitt A/S

Krog Skolevej 3
7190 Billund
Tlf.: 70 11 10 20
E-mail: sundolitt.kundeservice@sundolitt.com

www.sundolitt.com/da

Kompetencer: Radon, radonspærre, radonsikring, perler, vintermåtter, pladeprodukter, EPS isolering, XPS isolering, trinlydplade, fundering, gulve, gulvvarme, vægge, kældervægge, hulmursisolering, tage, anlæg og let fyld

Læs mere om Sundolitt A/S


Mere viden om måtter:

Hver måtte type har sin egen funktion, bl.a. skal indgangsmåtten gerne have logo og passe ind med resten af interiøret, hvor aflastnings- og skridsikringsmåtter i højere grad skal udfylde en funktion.


FHS Scandinavia – God hygiejne starter på gulvet
og giver ekstra sikkerhed i sommerferien. Forskning viser at 80% af kontaminering kommer fra hjul og fodspor. Ved at bruge antibakteriel gulvbelægning, f.eks. i form af måtter, kan man neutralisere mere end 99% af denne kontaminering.

I ferieperioder, hvor hygiejne-rutiner kan være ekstra vanskelige at overholde, giver det sikkerhed at have en fast installation, som ikke kræver ekstra opmærksomhed.

Når man har installeret antibakterielle måtter eller gulvbelægning mellem rene og urene zoner, er det et alternativ til at skifte sko, påføre sig blå overtræk, gå igennem sko-vaskere eller benytte ny truck i anden zone. Når man har taget tre skridt eller tre fulde hjulrotationer på måtten er 99% af alle mikroorganismer fjernet og dermed en ekstra sikkerhed i en ferietid, hvor der kan være andre rutiner end i hverdagen


Brady – Nye effektive måtter til udslipskontrol
Brady SPC introducerer en ny produktserie af effektive måtter til udslipskontrol, som kombinerer holdbarhed med høj opsugningsevne.

Bradys effektive måtter til udslipskontrol, som er udviklet til travle områder i sværindustrien samt fabrikations-, transport- og forsyningsbranchen, er designet til at undgå, at de fleste industrielle væsker når overfladen neden under dem.

Måtter til udslipskontrol med afvisende bagbeklædning
Bradys produktserie af effektive måtter til udslipkontrol inkluderer de nye opsugende måtter med afvisende bagbeklædning (Barrier Backed Absorbents) til intensiv brug. Den afvisende bagbeklædning øger måttens holdbarhed og gør, at den bedre kan modstå slid i områder med megen trafik. Den øger også produktets opsugningsevne, så sandsynligheden for, at væsker når overfladen under måtten, reduceres yderligere. Med en effektiv måtte til udslipskontrol på plads, kan industrivirksomheder markant reducere risikoen for, at folk glider og falder som følge af udslip på arbejdsgulvet. Der blev brugt særlig teknologi til skridsikring for at udvikle måttens afvisende bagbeklædning for derved yderligere at begrænse, at folk glider og falder. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning er der påtrykt en sikkerhedsadvarsel på hver af de opsugende måtter med afvisende bagbeklædning (Barrier Backed Absorbents), så medarbejdere og kontrahenter advares.

Måtter til udslipskontrol, som kan klæbes fast på beskidte overflader
Ud over de opsugende måtter med afvisende bagbeklædning kan Brady også tilbyde en ny klæbende måtte til udslipskontrol. I kraft af et specialdesignet klæbemateriale er Bradys opsugende måtter til fastklæbning (Adhesive Absorbent) ekstremt fleksible at bruge og kan klæbes fast på både rene og beskidte overflader. Den klæbende måtte kan nemt fjernes igen ved at trække dens hjørner opad, og der efterlades intet klæbemateriale på overfladen. Desuden kan den herefter klæbes fast på en anden overflade, selv efter den har opsuget væske.

Ruller og underlag
Bradys nye effektive måtter til udslipskontrol fås som ruller på 30 meter, som er 76 eller 38 cm brede. De opsugende måtter med afvisende bagbeklædning fås også som underlag på 38 x 48 cm. Både de effektive opsugende ruller og underlag er meget nyttige i sværindustrien samt fabrikations-, transport- og forsyningsbranchen, hvor der er områder med megen trafik, mange opbevaringsbure eller en øget risiko for, at folk kan glide eller falde.


Unidrain – Grib bryggersets muligheder for nye forretningsområder
Efteråret er højsæson for aktiviteter i det fri: fodboldturneringer, jagt, løb eller vandreture. Aktiviteter, som ikke kan undgå at sætte deres præg på boligen, når de mudrede støvler slæbes med indenfor, eller hunden glad sætter sine beskidte poter hele vejen gennem huset. Men det behøver ikke være en beskidt affære at være aktiv.

Med Unidrains nye intelligente måttesystem MatLine er der mulighed for at holde snavset fra døren. Måtten kobles til den eksisterende afløbsinstallation i boligens bryggers og sikrer dermed, at overskydende vand ledes bort.      
- Systemet fjerner effektivt skidt, småsten og grus fra fodsålerne. Samtidig bliver vandet ledt væk fra trædefladen og ned i sandfanget og afløbet nedenunder. Måtten er omsluttet af en slank stålramme, som er støbt ned i gulvet, så måtten ikke rutsjer rundt. Den kan installeres i alle huse, der har gulvkonstruktioner med fliser, og fås med UV- og kemikalieresistente nylonbørster, fortæller Kenneth Waaben, Design- og Udviklingschef hos Unidrain.
Sæt fokus på et overset rum
MatLine er en æstetisk og funktionel måtte, der er designet til de nordiske hjem. Den er ideel til det omskiftelige nordiske klima - ikke mindst det våde efterår, som ofte sætter sine spor i hjemmet. MatLine giver samtidig mureren, vvs'eren eller installatøren en oplagt mulighed til at få skabt noget mersalg, påpeger Peter Secher, adm. Direktør hos Unidrain:
- Efterår og vinter er højsæson for indendørs arbejder, så hvorfor ikke benytte mødet med kunden til at introducere løsninger til entreen eller bryggerset? Eller hvad med at bruge håndværkerfradraget som et selling point? Det er jo ved at være sidste chance at få fradraget for 2015. MatLine giver en god mulighed for at sætte fokus på et lidt overset rum i hjemmet, nemlig bryggerset - og få skabt noget ekstra forretning.
MatLine er et brugervenligt produkt, som er let at montere for håndværkeren. Måtten giver bryggerset et raffineret elegant look samtidig med, at den holder snavset fra resten af huset. MatLine er let at støvsuge og vedligeholde i dagligdagen. Når der er brug for en ekstra rengøring, skal kunden bare løfte måtten op og skylle den med vand.
- MatLine er et gennemført nordisk produkt: stilrent, cool og praktisk. Det taler til danskernes praktiske sans og ønske om at have en stilren bolig - uanset vejret udenfor. Med MatLine i bryggerset kan efteråret bare komme an, slutter Peter Secher