Valser

Valser

Inden for industrien er en valse en cylindrisk enhed, der bruges til at forme, glatte eller bearbejde forskellige materialer. Valser er meget alsidige og anvendes i forskellige industrier, herunder metalforarbejdning, papirproduktion, tekstilindustrien, plastindustrien, fødevareproduktion og mere. Valser er et cylindrisk produkt, som er kendetegnet ved at kunne rotere om sin egen akse og bruges til valsning og profilvalsning.

Leverandører af Valser:

AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Böttcher Teknisk Gummi A/S

Norgesvej 6
8700 Horsens
Tlf.: 76 26 93 77
E-mail: jas@boettcher-systems.com

www.tekniskgummi.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 9830
E-mail: info@gravlund.dk

www.gravlund.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Tlf.: 97 82 20 33

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Scandi Roll ApS

Nygårdspark 123
3520 Farum
Tlf.: 70 70 29 33
E-mail: info@scandiroll.com

www.scandiroll.com

Se hele vores produktprogram og profil her

Skanroll A/S

skanroll

Slussi 14

8620 Kjellerup
Telf: +45 86 88 28 11
E-mail: skanroll@skanroll.dk

www.skanroll.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Stemas Maskinsalg A/S

Tolsagervej 2
8370 Hadsten
Tlf.: Jylland/Fyn: 86 43 49 00 / Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00
E-mail: stemas@stemas.dk

www.stemas.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS

Avedøreholmen 62-64
2650 Hvidovre
Tlf.: +45 24408770
E-mail: info@sbm.dk

www.sbm.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Der er forskellige typer:

  1. Metalvalser: Disse valser bruges primært i metalforarbejdningsindustrien. De kan være koldvalsede eller varmvalsede, afhængigt af om materialet formes ved stuetemperatur eller opvarmes til høj temperatur. Metalvalser anvendes til at fremstille plader, bånd, rør, profiler og andre former for metalemner.
  2. Papirvalser: Papirvalser bruges i papirproduktionen til at glatte og presse papiret under processen. De hjælper med at opnå den ønskede finish og ensartet tykkelse i det færdige papirprodukt.
  3. Tekstilvalser: Disse valser bruges i tekstilindustrien til farvning, imprægnering og trykning af stoffer. De anvendes også til at presse og glatte tekstiler, hvilket giver dem en mere ensartet overflade.
  4. Plastvalser: Plastvalser bruges i plastindustrien til at forme og presse plastmaterialer. De anvendes også i vakuumformning og ekstrudering af plast.
  5. Fødevarevalser: Fødevareindustrien bruger valser til forskellige formål, såsom at glatte dej, presse fødevarer i forskellige former eller tynde ark, og at forme chokolade og slik.

Valserne er normalt fremstillet af holdbart materiale, såsom stål eller legeret stål, der kan modstå slid og belastning. De kan have forskellige overflader, afhængigt af det specifikke formål, de skal tjene. Overfladerne kan være glatte, rillede, teksturerede eller endda belagt med bestemte materialer for at opnå ønskede effekter under processen.

Sammenfattende er en valse en vigtig enhed inden for industrien, der spiller en afgørende rolle i formning, glatning og bearbejdning af forskellige materialer for at opnå de ønskede fysiske egenskaber og udseende.


Gravlund – Dansk leverandør af gummibelægning til valser, ruller og hjul
Undgå produktionsstop - lad Gravlund renovere gummibelægning på valser, ruller og hjul.

Hos Gravlund Industrigummi har vi mange års erfaring med at lave gummibelægning på en lang række emner. Vores erfaring og faglige kompetencer gør det muligt for os at varetage både totalleverancer såvel som renovering af eksisterende emner.

Når emnet ankommer ved os, sørger vi for at afdreje gammel gummibelægning inden vi lægger en ny belægning. Vi sparrer meget gerne med kunden om valg af gummimateriale i denne forbindelse - vores mange års erfaring kommer altid vores kunder til gode.

Vi kan i de fleste tilfælde tilbyde en kort leveringstid på renoverede emner, hvilket hjælper vores kunder til at undgå kostbare produktionsstop.

Det er også muligt at vælge Gravlund Industrigummi som totalleverandør af nye valser, ruller eller hjul. I sådan et tilfælde står vi for kontakten til en metalleverandør og håndterer den efterfølgende gummibelægning, så kunden kun behøver forholde sig til én leverandør.

I alle tilfælde stiller vi vores faglige kunnen og erfaringer til rådighed, så kunden er sikker på at ende med det bedste resultat. Valget af den korrekte gummitype er vigtig, da gummi er et naturmateriale som reagerer forskelligt på slidtage, miljø og omgivende materialer.

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte vores tekniske team anført af Mads Gravlund på telefon 44669830, email på info@gravlund.dk – eller se mere på vores hjemmeside www.gravlund.dk

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • r i træk den højeste kreditrating, AAA.


Cookie-indstillinger