Aksler

Aksler er maskindele, oftest en stang, som roterer om sin egen akse og derved overfører kraften til andre maskindele. Akslens rotation skabes typisk af en motor eller tilføres fra et tandhjul eller en remskive. Tandhjul eller remskiver er normalt også de enheder der viderefører energien fra akslen.

Leverandører af og viden om aksler:


Dana SAC Danmark A/S

Vævergangen 30
2690 Karlslunde
Tlf.: 46154500
E-mail: info.dk@dana.com

www.dana.com

Kompetencer: Gear, Snekkegear, Tandhjulsgear, ATEX gear, Fladgear, Hulakselgear, Hydraulikgear, Industrigear, Keglehjulsgear, Krøjegear, Marinegear, Planetgear, Vindmøllegear, Vinkelgear, Hydraulik manifold, Hydraulikanlæg, Hydraulikblokke, Hydraulikmotorer, Hydraulikpumper, Hydrauliske anlæg, Hydrauliske ventilblokke, Mobilhydraulik , Drivaksler, Kardanaksler

Læs mere om Dana SAC Danmark A/S


Jens S Transmissioner A/S

Jens logo originalt

Hørskætten 7
2630 Taastrup
Tlf.: 45 70138333
E-mail: info@jens-s.dk

www.jens-s.dk

Kompetencer: Aksler, Bremsemotorer, Bælgkoblinger, El motorer, Elastiske koblinger, Fladgear, Frekvensomformer, Gearmotorer, Keglehjulsgear, Kileremme, Koblinger, Krympeskiver, Kuglelejer, Kædehjul, Kæder, Lamelkoblinger, Motorer, PlanetgearRemskiver, Rullekæder, Sikkerhedskoblinger, Snekkegear, Spændeelement, Tandhjul, Tandhjulsgear, Tandremme, Transmissioner, Transportbånd, Transportørkæder, Tromlemotorer, Variatorer, Vinkelgear

Læs mere om Jens S Transmissioner A/S


VMS Group A/S

Havnepladsen 12
9900 Frederikshavn
Tlf.: +45 9622 1100
E-mail: sales@vms.dk

web

Kompetencer: generatorsæt, motorer, turboladere, propeller

Læs mere om VMS Group A/S


ZF Danmark ApS

Tåstrupgårdsvej 8-10
2630 Taastrup
Tlf.: +45 70226243
E-mail: zfdk@zf.com

www.zf.dk

Kompetencer: Aksler, Akselgear, Akselkoblinger, Centrifugalkoblinger, Friktionskoblinger, Gear, Gearkasse renoveringGear reparationGearmotorerHulaksel gear, Hydraulikkoblinger, Koblinger, Kraftudtag, Krøjegear, Lamelkoblinger, Planetgear, Pto, Reparation gear, Servo, Sikkerhedskoblinger, Snekkegear, Spindelgear, Tandhjul, Tandstænger, To-trins gearVedligehold gearVindmøllegear, Vinkelgear, Donkrafte

Læs mere om ZF Danmark ApS


Acton A/S – er for nylig blevet udvalgt af Taiwan-baserede Sturdi Sealing Tech
Acton er for nylig blevet udvalgt af Taiwan-baserede Sturdi Sealing Tech. som enedistributør til det danske og svenske marked af Sturdi akselreparationsbøsninger (Sturdi-Sleeve), som er et kit til reparation af slidte aksler. Hvert sæt indeholder en tynd, rustfrit stål bøsning og et installations værktøj.

Sturdi-Sleeve akselreparationsbøsninger giver en beskyttende og tæt løbeflade og reducerer behovet for komplekse og dyre akselbearbejdninger, reparation eller udskiftning.

Bøsningerne er udviklet til auto- og industrielle applikationer, derfor er bøsningerne designet med øje for at kunne tilpasse sig den omgivende temperatur, og de fås i forskellige størrelser og overflader/behandlinger/finish.

Der er fire fordele ved at bruge Sturdi-Sleeve akselreparationsbøsninger som alternativ til reparation eller udskiftning af en beskadiget aksel. Sturdi-Sleeve reducerer nede tid, da de er nemt og hurtigt installeret, og for det meste uden at skulle fjerne akslen. Bøsningerne (Sturdi-Sleeve) er tyndvægget, så der er ingen behov for at ændre størrelse på dine tætninger. Bøsningernes overflade er bearbejdet uden retningsvirkning, hvilket gør dem mere slidstærke, og ofte resulterer i en bedre finish/overflade end den oprindelige aksel. Sturdi-Sleeve har en holdbar, korrosionsfri overflade. Det skaber en tætningsflade der forlænger levetiden af dine tætninger.
"Snøreliv", riller, ridser, slid m.v. på en aksel kræver normalt bearbejdning, såsom metallisering, polering, afdrejning, eller i yderste konsekvens en udskiftning af akslen. Sturdi-Sleeve akselreparationsbøsninger monteres over det beskadigede/slidte område af din aksel.

Sturdi-Sleeve akselreparationsbøsninger er velegnet til applikationer inden for brancher såsom rumfart, landbrugsudstyr, biler, entreprenørmaskiner, mad og drikkevarer, marine, materialehåndtering, minedrift, olie og gas, farmaceutisk behandling og elproduktion.

Anvendelser inden for autobranchen indbefatter, men er ikke begrænset til, motorens krumtapaksel, gearkasse, differentialer, hjul, styrtøj m.v. kort sagt er der en aksel og en pakkeflade, så kan der monteres en Sturdi-Sleeve akselreparationsbøsning.

Industrielle anvendelser indbefatter, men er ikke begrænset til, industrielle gear og motorer, industrielle pumper, knusere, transportører, motorer, reduktionsgear, ventilatorer, ventiler og pumper m.v.

"Acton A/S var det oplagte valg til at være enedistributør af Sturdi-Sleeve i Danmark og Sverige" udtaler Winston Lai, President for Sturdi Sealing Tech i Taiwan