Allison Transmission lancerer eGen Power – de nye emissionsfrie elektriske aksler til mellemstore og tunge lastbiler

eGen Power™ er den seneste produktlinje, der bliver præsenteret under det nye mærke Allison eGen™, der tilbyder fuldt elektriske og hybridløsninger. Dette sætter Allison Transmission i førersædet, når det kommer til at drive fremtidens elektriske fremdriftsløsninger til kommercielle køretøjer.

Allison Transmission er den største globale producent og leverandør af fuldautomatiske gearkasser og fremdriftsløsninger til mellemstore og tunge lastbiler. Dette omfatter også hybrid og fuldt elektriske systemer. Nu har Allison lanceret eGen Power, den nye serie af emissonsfrie fuldt integrerede elektriske aksler.

Allison har lanceret eGen Power 100D, som har et akseltryk på næsten 10,5 tons, som den første elektriske akselvariant i eGen Power-serien. eGen Power produkterne vil blive produceret i Allisons 110.000 kvadratmeter store elektriske akseludviklings- og produktionsanlæg, der for nylig stod færdig i Michigan, USA.

eGen Power 100D er et af de mest kraftfulde fuldt integrerede e-akselsystemer i verden til mellemstore og tunge lastbiler. Den har to elektriske motorer, der hver kan generere 200 kW kontinuerlig effekt, eller i alt 400 kW, med en maksimal kombineret effekt på 550 kW. eGen Power 100D integrerer også en to-trins gearkasse i hovedenheden. To-trins gearkassen giver en forbedret startevne, en høj tophastighed og en øget effektivitet og tilbyder differentialespærre som en option. Denne effektivitetsfordel kan føre til øget rækkevidde eller en reduktion i batteripakkens størrelse, og dermed optimerer eGen Power elektriske aksler køretøjets produktivitet og indtjening.

Allerede integreret i lastbiler

Disse fordele ligger til grund for, at Hino Trucks og Hexagon Purus har valgt at integrere Allison eGen Power 100D i Hino XL7-lastbilen, som blev fremvist i oktober sidste år under offentliggørelsen af ​​”Project Z”, Hino Trucks’ program for udvikling af nulemissionskøretøjer.

“Hino Trucks og Allison Transmission har et mangeårigt partnerskab, som understreges af vores brancheførende fem års drivlinegaranti og brugen af Allison som standard i alle konventionelle Hino-lastbiler,” sagde Glenn Ellis, Senior Vice President for Customer Experience hos Hino Trucks. “Når vi begynder vores ZEV-udviklingsprogram, Project Z, håber vi på at kunne indarbejde Allisons eGen Power e-aksel i vores fremtidige produkttilbud.”

“Allison fortsætter med at opbygge vores produktportefølje til elektrificering under Allison eGen-mærket, og vi fortsætter med at videreudvikle disse produkter gennem samarbejder med førende producenter af lastbiludstyr over hele verden,” sagde Branden Harbin, administrerende direktør for global markedsføring hos Allison Transmission. ”Vores løfte til vores kunder er at tilbyde de mest pålidelige og værdsatte fremdriftsløsninger i verden, så de kan arbejde mere effektivt. Vi planlægger fortsat at være den foretrukne leverandør af fremdriftsløsninger, uanset strømkilde eller fremdriftstype. ”

Se leverandører af aksler her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger