Slangepresse

En slangepresse giver mulighed for at presse slanger på stedet i de mål, som den enkelte maskine måtte have brug for. En slangepresse sørger for at man kan eksempelvis sin egen hydraulikslange hurtigt og nemt.

Leverandører af og viden om Slangepresse:

 


Dunlop Hiflex A/S

Industrisvinget 5
2605 Brøndby
Tlf.: 43 25 40 20
E-mail: info@dunlophiflex.dk

www.dunlophiflex.dk

Kompetencer: Hydraulikslanger, højtryksslanger, slangefittings, lynkoblinger, hydraulikrør, skæreringsfittings, hydraulikpumper, hydraulikfiltre, hydraulikmotorer, kugleventiler, retningsventiler, kontraventiler, slangepressere, gummislanger, PVC slanger, ventilationsslanger, luftslanger, kileremme, remskiver, fastspændingsbøsninger, teknisk gummi, gummiplader, hydraulikcylindre, aftrækkere, hydraulisk værktøj

Læs mere om Dunlop Hiflex A/S


MERLETT Danmark

Fabriksvangen 15
3550 Slangerup
Telf.: 48 10 33 00
E-mail: salg@merlett.dk

www.merlett.dk

Kompetencer: PVC slanger, PU slanger, PUR slanger, PE slanger, Gummislanger, Silikoneslanger, Neoprenslanger, Spiralslanger, Vandslanger, Klare slanger, Armeret slange, Fiskeslanger, Industrislanger, Kemislanger, Fødevareslanger, Støvsugerslanger, Olieslanger, Hydraulikslanger, Sugeslanger, Vakuumslanger, Ventilationsslanger, Luftslanger, Trykslanger, Kølerslanger, Afløbsslanger, Armorvin, Luisiana, Shark, Arizona, Superflex, Vacupress, Oregon, Ragno, Jamaica, Cristallo, Spiralina, Spændebånd, Koblinger, Muffer

Læs mere om MERLETT Danmark


Mere viden om slangepresse:

En slangepresse giver mulighed for at presse slanger på stedet i de mål, som den enkelte maskine måtte have brug for. En slangepresse sørger for at man kan eksempelvis sin egen hydraulikslange hurtigt og nemt.

Hvis en slange går i stykker på en maskine og den ikke kan køre videre, er det naturligvis vigtigt at man hurtigt kan lave en ny hydraulikslange på stedet og fortsætte arbejdet. På denne måde kan driftsstop minimeres og nedetiden ligeså - derfor kan en slangepresse være en god investering.

Der findes et stort og bredt udvalg af slangepressere på markedet, bl.a. kan en slangepresse både være en mobil løsning samt bordmonteret


Rasm. Holbeck Hydraulik – Bærbar slangepresse reducerer nedetiden ved nedbrud
Hos Rasm. Holbeck Hydraulik ApS ved vi, at to ud af tre maskinfejl, som regel skyldes det hydrauliske kredsløb

De er ofte forårsaget af relativt simple komponenter, som eksempelvis hydraulikslanger, der har en meget kritisk funktion.

Slangerne er ofte udsat for ekstreme belastninger, skal modstå høje tryk og sikre maksimal fleksibilitet. Når en hydraulikslange fejler, skal der derfor handles hurtigt, da hvert minut af maskinens driftsstop koster penge. Udskift defekte hydraulikslanger på stedet.

Hvis en maskinfører hurtigst muligt skal udskifte defekte hydraulikslanger på sit udstyr for, at holde driftsstop på et minimum er den mest optimale løsning, at udskifte hydraulikslangerne på stedet. No-Skive systemet, som består af slangepresser, hydraulikslanger og fittings, gør dette muligt.

Produktion og udskiftning af hydraulikslanger i marken med en slangepresse udføres nemt og hurtigt. Først skal slangen skæres til den ønskede længde, fittingen skubbes/sættes på slangen, det rette matrice-sæt vælges og fittingen presses på slangen. Hydraulikslangen er nu klar til at blive monteret.
No-Skive slanger garanterer endvidere maksimal montage på grund af en stærk forbindelse mellem hydraulikslange og one piece fittings - dette sikrer maksimal tæthed.

Alle opgaver løses præcist, hvor der er behov for det.

Parker tilbyder 4 slangepresser:

• KarryKrimp 1 og KarryKrimp 2 er bærbare og let transportable enheder med håndpumpe, lufthydraulisk og eller en elhydraulisk pumpe fra størrelse ¼” til 1¼”. Model 1 kan klare 2 lags slange og model 2 kan klar 4 lags slange op til ¾”.

• KarryKrimp 2BM, som er en udvidet version af KarryKrimp 2 modellen, har en stationær motor og er beregnet til værkstedsbrug.

• Parkrimp 2 er en bordmonteret model til værksteder, og kan presse alle Parkrimp No-Skive slangetyper fra størrelse ¼” til størrelse 2”, kan klare 4 lags slanger op til 2".

Med Parkrimp No-Skive systemet kan både omkostninger og maskiners driftsstop reduceres til et minimum. Ud over dette sikrer systemet maksimal tæthed, er miljøvenligt (det beskyttede slange cover skal ikke skrælles) og opfylder kravene i gældende standarder og ulykkesforebyggende forskrifter.

Rasm. Holbeck Hydraulik tilbyder udover pressen også et kort opstartskursus, samt fuld support under hele opstartsfasen. Herudover kan der tilbydes reolsystem med kasser, der er opmærket med betegnelse og varenummer, der sikrer nem genbestilling. Skulle der være behov for få værkstedet og personele certificeret til fremstilling af hydraulikslanger, kan dette ske efter aftale med Parker Hannifins produktspecialister.

Som noget nyt kan du vælge at lade Rasm. Holbeck Hydraulik overtage lagerstyringen med et kanban system, hvor der efter aftale sikres, at der altid er slanger og fittings på hylden. Du skal nu ikke bekymre dig om at bestille eller ligge vare på plads. Du skal blot plukke slanger og fittings, presse slangen og koncentrere dig om at din produktion undgår længerevarende driftstop.

For mere information er du velkommen til at kontakte Rasm. Holbeck Hydraulik ApS på Tlf. 63128300 eller mail parkerStore@holbeck.dk


Få din egen slangepresse
og lav dine egne hydraulikslanger - nemt - hurtigt - sikkert

"Du står midt i dit arbejde...

din maskine fungerer ordentligt,

men pludselig går en slange i stykker

og kapløbet mod tiden begynder!"

Hvis du nu havde din egen slangepresse fra Parker, kunne en defekt slange blive udskiftet øjeblikkeligt med en ny med det resultat, at du hurtigt ville være oppe og køre igen med et minimalt driftsstop.
 
Et uimodståeligt tilbud
Lige nu har du mulighed for at få en gratis slangepresse*.
Det eneste du skal gøre er at kontakte Kattegat Teknik på telefon nr. 87 59 12 12,
så hjælper vi dig med at finde den slangepresse, der passer bedst til dit behov.  

Nemt, hurtigt og sikkert at udskifte hydraulikslanger

Med Parkrimp og KarryKrimp slangepresser kræves ingen opsætning for at lave en pålidelig og sikker hydraulikslange. Fordelen ved Parker's slangepresser er, at du ikke skal indstille maskinen, der er heller intet behov for at skrælle slangerne, og du vil ikke opleve, at fittings og andre dele ikke passer sammen. Teknologien er anerkendt i hele branchen som det nemmeste, mest nøjagtige, mest pålidelige og sikre slangepressesystem på markedet.

Kattegat Teknik
Rolshøjvej 2
8500 Grenaa 
mail@kattegatteknik.dk

www.kattegatteknik.dk