Kantbukkere

En kantbukker, også kendt som en kantbukkemaskine eller en bøjningsmaskine, er en maskine, der anvendes til at bøje metalplader og pladestrimler for at danne præcise og gentagne bøjninger. Den primære funktion af en kantbukker er at bøje eller folde metalplader i en ønsket vinkel eller form for at opnå en præcis og nøjagtig dimensionering af metaldele.

Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS – Tlf.: +45 24408770


Leverandører af og viden om Kantbukkere:

Grotrian A/S

Østergade 2, Østrup
9600 Aars
Tlf.: 98 65 80 12
E-mail: info@grotrian-as.dk

web

Læs mere omGrotrian A/S og se den fulde firmaprofi

IP Maskiner as

Pøt Møllevej 105
8450 Hammel
Tlf.: 86 43 80 00
E-mail: ha@ipmaskiner.dk

www.ipmaskiner.dk

Læs mere omIP Maskiner as og se den fulde firmaprofi

Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS

Avedøreholmen 62-64
2650 Hvidovre
Tlf.: +45 24408770
E-mail: info@sbm.dk

www.sbm.dk

Læs mere omStig Bindner Værktøjsmaskiner ApS og se den fulde firmaprofi


Mere viden om Kantbukkere:

En typisk kantbukkemaskine består af en arbejdsflade, en overflade med en kant, der bruges som en anlægsflade for metalpladen, og en klemmeholder, der holder metalpladen på plads under bøjningsprocessen. Derudover har kantbukkemaskinen en bevægelig bøjearm, der flytter sig mod eller væk fra metalpladen for at bøje den ved den ønskede vinkel.

Kantbukkemaskiner kan være manuelle, hvor operatøren justerer bøjningsvinklen manuelt og anvender kraften til at udføre bøjningen ved hjælp af et håndtag eller en fodpedal. Der findes også mere avancerede og automatiserede kantbukkemaskiner, der er computerstyrede (CNC), hvor bøjningsvinklen og processen er programmeret, og maskinen udfører bøjningen præcist og gentagne gange.

Kantbukkemaskiner bruges i forskellige industrier, herunder metalbearbejdning, skibsbygning, bilindustrien, elektronikproduktion og mange andre, hvor præcise bøjninger af metaldele er nødvendige for at opnå ønskede former og funktioner. De bidrager til effektivitet og nøjagtighed i produktionen af metalprodukter og giver mulighed for gentagne og konsistente resultater.


Nyheder og Indlæg om Kantbukkere


Seneste om Kantbukkere


Cookie-indstillinger